Аптека оптовых цен отзывы клиентов

Харьков, въезд Белостоцкий, д. 3
Аптека оптовых цен отзывы клиентов
Аптека оптовых цен
1.0 5
5 отзывов / 5006 просмотров

Развод на 100 грн

Гость Отзыв написан 7 июня, 2019 год
Вчора зі мною сталася неприємна ситуація. Вважаю, що про це мають знати якомога більше людей.
Я прийшла купувати ліки в аптеку «оптових цін», перед тим подивившись на сайті їх вартість. На сайті була ціна 264 грн з копійками. Я поклала 500 грн та назвала ліки, мені дали чек на суму 361 грн И решту. А на моє питання «з...  Читать отзыв
Вчора зі мною сталася неприємна ситуація. Вважаю, що про це мають знати якомога більше людей.
Я прийшла купувати ліки в аптеку «оптових цін», перед тим подивившись на сайті їх вартість. На сайті була ціна 264 грн з копійками. Я поклала 500 грн та назвала ліки, мені дали чек на суму 361 грн И решту. А на моє питання «з якого дива» мені відповіди, що та ціна тільки для сайта, а для звичайних смертних (особливо бабусь, я так розумію, які не вміють користуватись інтернетом) ціна ось така. А це 30% різниця. 30%(!!!). На прохання повернути мені гроші вони відмовили тим, що ліки не повертаються. А в кол центрі мене запевнили, що чітко чули, як продавець озвучив ціну, й до них по типу немає претензій. Звісно зо я перепитала, чому ж тоді вони не побачили на камері моє чітке здивування рештою і чеком й моє питання про «якого біса так дорого»? На зо я отримала відповідь «ну тож було вже після чеку, тому нічим не можемо допомогти.
Отакий собі розвод на 100 гривень на рівному місці. Аптека оптовых цен - Развод на 100 грн Аптека оптовых цен - Развод на 100 грн

Обман с ценами

Сєвєродонецьк Отзыв написан 17 мая, 2019 год
Цены не соответствуют выложенным в интернете. Цена с предзаказом (со скидкой, якобы) в реале выше, чем просто купить. Не ведитесь на "оптовые цены"! Цены не соответствуют выложенным в интернете. Цена с предзаказом (со скидкой, якобы) в реале выше, чем просто купить. Не ведитесь на "оптовые цены"!

Зухвальство фармацевтів

Наталія Отзыв написан 1 апреля, 2019 год
31.03.2019р. Придбала ліки в аптеці по вул. Пасічній 70 м. Львова. Звернулась до фармацевта Ольги за порадою, щодо попередньо придбаного медичного приладу. Не вислухавши суті питання з криком та образливою мовою (нецензурно " ви мене вже за ....., я ні чого не знаю, що ви всі від мене хочете" (на той час в Аптеці з покупців була я одна)), направила...  Читать отзыв 31.03.2019р. Придбала ліки в аптеці по вул. Пасічній 70 м. Львова. Звернулась до фармацевта Ольги за порадою, щодо попередньо придбаного медичного приладу. Не вислухавши суті питання з криком та образливою мовою (нецензурно " ви мене вже за ....., я ні чого не знаю, що ви всі від мене хочете" (на той час в Аптеці з покупців була я одна)), направила мене в сервісний центр. Насправді, як виявилось похибка у даному приладі допускається, та от на жаль п. Ольга про продукт, який відпускає в аптеці не знає , а от лайкою володіє добре. Сумним є те, що в зухвальстві її підтримала фармацевт Марта. Я не знала кого слухати, говорили паралельно, як на ринку. Я в перше стикнулась з ситуацією, що в закладі де завжди тихо, де повинні надавати кваліфіковану консультацію та пораду, так зухвало себе поводять.
Очевидно п.Ольга та п. Марта забули, що працюють в сфері обслуговування та надання допомоги. Окрім цього професія фармацевта потребує не тільки спеціальних знань і навичок, але й високих моральних якостей, чутливості, прагнення допомогти. Повірити важко, та це факт. Прошу звернути увагу керівництва на те, які люди працюють в мережі. І яке враження залишають по собі.

Обманывают с бонусами

Виктор Отзыв написан 27 декабря, 2018 год
8.12.18 скупилась в аптеке г Полтава на 2700гр. Было начислено больше200 бонусов, 13.12 бонусы еще были. 26.12 хотела купить лекарство за 256гр,фармацевт посмотрела мою бонусную карту,и сказала- Увас тут двес....ой у вас бонусов всего 6.35. На мой вопрос куда делись мои бонусы? Она сдёлала удивленные глаза , может вы забыли ,что вы их уже сняли? Я прекрасно зная про...  Читать отзыв 8.12.18 скупилась в аптеке г Полтава на 2700гр. Было начислено больше200 бонусов, 13.12 бонусы еще были. 26.12 хотела купить лекарство за 256гр,фармацевт посмотрела мою бонусную карту,и сказала- Увас тут двес....ой у вас бонусов всего 6.35. На мой вопрос куда делись мои бонусы? Она сдёлала удивленные глаза , может вы забыли ,что вы их уже сняли? Я прекрасно зная про бонусы пошла за лекарством именно в эту аптеку.Полтава. Соборности 44. Будте бдительны.

Фальсификат в аптеке г. Житомир

Наталия (Украина) Отзыв написан 3 октября, 2018 год
30.09.2018 купили в аптеке Оптовых цен номер 38 на Театральной Egilok 50.Он оказался пустышкой, фальсификатом. Проверяли несколько раз. Давление не сбивал совершенно. Приняла 2 таблетки с интервалом 30 минут. После этого приняла препарат Egilok 25 из старых запасов. Давление снизилось через 15минут.Попробовала еще раз при следующем скачке давления. Результат тот же. 30.09.2018 купили в аптеке Оптовых цен номер 38 на Театральной Egilok 50.Он оказался пустышкой, фальсификатом. Проверяли несколько раз. Давление не сбивал совершенно. Приняла 2 таблетки с интервалом 30 минут. После этого приняла препарат Egilok 25 из старых запасов. Давление снизилось через 15минут.Попробовала еще раз при следующем скачке давления. Результат тот же.



Аптека оптовых цен

Аптека оптовых цен
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Адрес: Харьков, въезд Белостоцкий, д. 3

Аптеки

Аптека Доброго Дня
Аптека Доброго Дня

Рейтинг: 2.8
120 отзывов
Аптека низких цен
Аптека низких цен

Рейтинг: 1.4
128 отзывов
Аптека Похудейка
Аптека Похудейка

Рейтинг: 5
7 отзывов
City-Pharm интернет-аптека
City-Pharm интернет-аптека

Рейтинг: 2.8
11 отзывов
Аптека Рецептика
Аптека Рецептика

Рейтинг: 1.5
17 отзывов
1 Социальная аптека
1 Социальная аптека

Рейтинг: 1
1 отзыв
Аптека "Домашняя аптечка"
Аптека "Домашняя аптечка"

Рейтинг: 1
1 отзыв
Аптека Мед-сервис
Аптека Мед-сервис

Рейтинг: 1
1 отзыв
Аптека 911
Аптека 911

Рейтинг: 2.6
98 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close