DOM.RIA отзывы

Доска объявлений по недвижимости DOM.RIA
DOM.RIA
3.9 5
224 отзыва / 32472 просмотра
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

не нравится поиск вариантов

Гость Гость вторник, 6 июля
не понравилось то что смена поиска по деньгам ,не отображает то что ищешь, автоматом ставит свой вариант ,который в итоге даже после нескольких перезагрузок страницы ,не работает так как делаешь запрос.
Недостатки:
  1. описал выше, так же много вариантов проданного жилья, которое висит на сайте и риелторы риа используют это как приманка для покупателей."этот вариант уже купили или внесли залог ,давайте вам предложим другой"-зачастую не то что ищешь ,не стоит своих денег ,в итоге трата времени.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA пятница, 9 июля
Дякуємо, що знайшли час і поділилися своїм відгуком. Чи не могли б ви більш детально описати проблему, пов'язану з роботою сайту? Уточніть, будь ласка, ви користувалися DOM.RIA з ПК, з мобільного браузера або через додаток? Повідомте нам, будь ласка, за тел: 0 (800) 21 00 12 (безкоштовно з усіх телефонів) або в онлайн-чаті: https://help.ria.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/127

На DOM.RIA ви можете переглянути усі актуальні варіанти з продажу нерухомості у своєму місті та обрати потрібний за ціною та важливими характеристиками об'єкт. Якщо ви натрапили на оголошення з інформацією, яка не відповідає дійсності, натисніть, будь ласка, на сторінці конкретної пропозиції кнопку «Розказати правду» і додайте опис.

Сподіваємося подальше використання DOM.RIA виправдає ваші очікування)

Сердечно дякую

Максим Максим среда, 30 июня
Нарешті!))))) Невже я нарешті знайшов нормальну хату, боже… Я й не думав, що це так складно, і що зі стільком непотребом я можу зіткнутися. Але мої довгі і тяжкі місяці пошуків закінчилися, і все завдяки Дом Ріа. Якби я міг повернутися в минуле, я б одразу все робив через цей сервіс)
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Максиме, дякуємо, що знайшли час поділитись своїм відгуком! Радіємо, що ви знайшли житло на DOM.RIA! ;)

Для больших городов норм, для маленьких – не очень

Вячеслав Вячеслав вторник, 29 июня
Шанс снять хорошую квартиру здесь прямо пропорциональный количеству жителей в вашем городе. В крупных городах объявлений уйма, в городах с 200-300к населения – ощутимо меньше. Заметил это по своему опыту, так как несколько раз приходилось переезжать по разным причинам.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Вячеславе, дякуємо, що знайшли час поділитись своїм відгуком! Ми постійно працюємо над збільшенням кількості оголошень, але у маленьких містах пропозицій не так багато. До того ж варто зважати на сезонність - в період літніх відпусток кількість оголошень зменшується

Для риелтора самое то

Артем Артем вторник, 29 июня
Здесь можно хорошо заработать риелтору, если немного заморочиться, по себе знаю. Проверка от инспектора + пара хороших фото + хорошее описание + грамотно заполненные поля + выведение в топ = готовый покупатель через максимально быстрое время. Оплата за топ сполна окупается твоим заработком от сделки.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Артеме, дякуємо за відгук! Публікації ефективніше працюють в парі з перевіркою нерухомості Інспектором RIA та у Держреєстрі :)

Многое зависит от вас

Светлана Тищенко Светлана Тищенко воскресенье, 27 июня
По своему опыту скажу, что если вам нужно снимать квартиру, это нужно планировать заранее. Нужно настроить правильно поиск, просмотреть все объявления, пообщаться заранее с арендодателями. Всё это займёт немало времени, особенно если вы живёте в большом городе. Благо, на Дом Риа есть все возможности.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Світлано, дякуємо за відгук! Завдяки розширеному пошуку легко знайти потрібне житло :)

Повысьте зарплату службе поддержки!

Николай Николай пятница, 25 июня
Имея дело с различными сервисами, я замечал, что служба поддержки у большинства работает на от****сь. Шаблонные ответы и полное безразличие к клиенту. В дом риа же ситуация диаметрально противоположная. Всегда отвечают по теме, дружелюбно, да и вообще какую-то ауру позитива излучают.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Дякуємо за відгук! Радіємо, що менеджерам Служби турботи про користувачів вдалось допомогти вам :)

Нарікань не маю

Денис Денис четверг, 24 июня
Декілька разів їздив у Київ і Харків у справах, і завжди знімав квартири на декілька днів через дом ріа. Ніяких проблем не було, варіанти знаходив швидко. Все робив через додаток, ніяких багів та зависань не виявив, все працює швидко та без проблем.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Денисе, дякуємо за відгук! Якщо виникне необхідність знову шукати житло, спробуйте пошуковий Телеграм-бот: https://t.me/DomSearchBot
Бот полегшить відстежування нових пропозицій за потрібними характеристиками ;)

Придётся постараться

Ирина Ирина 23 июня, 2021 год
Если вы живёте в Одессе или другом миллионнике, и вам нужно сдать квартиру быстро и решительно, то будьте готовы к тому, что придётся потратиться на публикацию объявления в топе. Объявлений очень много, они публикуются постоянно, и в итоге ваше объявление будет висеть где-то в хвосте, если его не поднимать.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Ірино, дякуємо за відгук! Для кращої ефективності рекомендуємо перевіряти вашу нерухомість, оскільки перевірені оголошення мають найвищі позиції в пошуку: https://dom.ria.com/uk/perevireni-dla-prodavciv/

Якщо виникнуть питання, зв'яжіться з нашою Службою турботи про користувачів по тел.: 0 (800) 210 012

Ищу квартиру родителям, пока все устраивает

Вадим Вадим 22 июня, 2021 год
С марта систематически бываю на сайте, потому что хочу купить родителям отдельную квартиру. Но так как они уже пожилые и им нужна моя поддержка, ищу вблизи. Пока что меня все устраивает, потому что уже дважды ходил смотреть варианты. С каждым днем начинаешь все лучше разбираться в недвижимости. Так и до риелтора мне недалеко.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Вадиме, дякуємо за відгук! Якщо ви досі в пошуку житла, спробуйте пошуковий Телеграм-бот: https://t.me/DomSearchBot
Бот полегшить відстежування нових пропозицій за потрібними характеристиками ;)

Порятунок для студента

Олександр Олександр 22 июня, 2021 год
Будучи ще іногороднім студентом-першокурсником, не хотів жити у гуртожитку, бо ціню особистий простір. Тому шукав собі квартиру (достатньо було й однокімнатної), і знайшов за допомогою Дом Ріа. Ціна мене також влаштовує: трохи зі стипендії, трохи з підробітку, трохи батьки допомагають, загалом на все вистачає.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA среда, 30 июня
Олександре, дякуємо, що знайшли час поділись своїм відгуком! Радіємо, що ви знайшли житло на DOM.RIA! ;)

За техподдержку плюс

Гость Гость 18 июня, 2021 год
Видно, что ребята в техподдержке не зря получают свою зарплату. Всегда отвечают быстро, чётко и по делу. Мне приходилось на первых порах иметь с ними дело, когда я только начинал пользоваться сервисом. Они у меня оставили только положительные впечатления.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 18 июня, 2021 год
Дякуємо за відгук! Радіємо, що менеджерам Служби турботи про користувачів вдалось допомогти вам :)

Украли деньги

Марина Марина 17 июня, 2021 год
Положила на счет 115 гривен за объявление, итог 30 мин пустого чата с сотрудником, итог обьявление не опубликовано, платила с международной карты. Говорят пишите заявление на возврат, и как они вернут, если банк не в Украине? Лучше бы ребенку фрукты купила, чем этим крахоборам отдать.
Недостатки:
  1. Воры
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 18 июня, 2021 год
Марино, нам шкода, що сталася подібна ситуація. Розкажіть, будь ласка, більше, щоб ми змогли з'ясувати усі обставини та допомогти з вирішенням цієї ситуації. Нам важливо розуміти, чому ваше оголошення не було опубліковане. У вас виникли труднощі з додаванням оголошення, або ж ваше оголошення було видалене модератором через неправдиву інформацію? У будь-якому разі кошти будуть повернені на будь-які реквізити (рахунок), що ви вкажете в заяві. Для вирішення ситуації передзвоніть нам, будь ласка: 0 (800) 21 00 12 (безкоштовно з усіх телефонів України) або напишіть в онлайн-чат: https://help.ria.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/127

Всё очень даже ок

Алина Алина 17 июня, 2021 год
От сервиса у меня остались только положительные впечатления. Раньше я пользовалась другими площадками, не буду называть их имя, но я часто сталкивалась с тем, что мне попадалась либо квартира с, мягко скажем, не идеальными условиями, либо я и вовсе попадала на неприятное слово, начинающееся на букву Н и заканчивающееся на О, и это отнюдь не слово «Нормально»))) С Дом Риа... Читать отзыв От сервиса у меня остались только положительные впечатления. Раньше я пользовалась другими площадками, не буду называть их имя, но я часто сталкивалась с тем, что мне попадалась либо квартира с, мягко скажем, не идеальными условиями, либо я и вовсе попадала на неприятное слово, начинающееся на букву Н и заканчивающееся на О, и это отнюдь не слово «Нормально»))) С Дом Риа таких проблем ни разу не было – подозреваю что из-за того, что я всегда пользовался услугой «проверенные квартиры» при их поиске.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 18 июня, 2021 год
Дякуємо за ваш відгук!) Ви можете бути певні у дійсності усіх зображень та інформації в перевірених оголошеннях, оскільки Інспектори RIA особисто перевіряють нерухомість та роблять панорамні фото 360°

Залишився приємно вражений

Олександр Олександр 16 июня, 2021 год
Коли я здавав свою квартиру, мені довелося викликати інспектора для її перевірки, щоб моє оголошення відображалося як перевірене. Інспектор все перевірив і дав мені декілька порад, як правильно оформити оголошення і швидко здати квартиру. В підсумку я за один місяць знайшов орендатора."
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 18 июня, 2021 год
Олександре, дякуємо за відгук! Радіємо, що статус перевіреної нерухомості допоміг вам швидко здати в оренду житло)

Удобно, и это главное

Владислав Владислав 16 июня, 2021 год
Меня впечатлило наличие карты, где можно отметить нужный район и получать уведомления о новых объявлениях по квартирам. Как по мне, очень удобно. Система уведомлений тоже облегчает жизнь и не вынуждает каждый раз начинать поиск заново. Видно, что тут максимально заморочились над удобством для пользователя.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 18 июня, 2021 год
Владиславе, дякуємо за відгук! Якщо виникне необхідність знову шукати житло, спробуйте пошуковий Телеграм-бот: https://t.me/DomSearchBot
Бот полегшить відстежування нових пропозицій за потрібними характеристиками ;)

Дорогой и неэффективный

Гость Гость 14 июня, 2021 год
Я собственник квартиры, ни агент, хотела дать свою квартиру на сайт, От собственника, написали 100гривен,я понимаю риелторы платят, у них по 50 квартир. А собственнику с какого перепугу? Дала на бесплатку и олх и все сдала
Достоинства:
  1. Не нашла
Недостатки:
  1. Платно и недешево.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Дякуємо за ваш відгук! Аби кожен власник міг продати житлову нерухомість самостійно, на DOM.RIA залишається 1 безкоштовна публікація для рубрик: продаж квартир, продаж будинків та продаж земельних ділянок. Публікація оголошення в рубриці «Оренда» є платною.
Якщо у вас залишаються запитання, будь ласка, зв'яжіться з нашою Службою турботи про користувачів: 0 (800) 21 00 12

Хорошая площадка

Артем С. Артем С. 14 июня, 2021 год
Долго обходил стороной данную площадку, потому что верил слухам, что там все только деньгами можно делать, за все надо платить. А если начинаешь платить, то типа подсаживаешься на “иглу” такой рекламы. К счастью, все радикально не так! А подкинуть пару копеек для ТОПа – вообще-то удобно.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Дякуємо за відгук! Для кращої ефективності рекомендуємо перевіряти вашу нерухомість, оскільки перевірені оголошення мають найвищі позиції в пошуку: https://dom.ria.com/uk/perevireni-dla-prodavciv/

В разі необхідності зв'яжіться з нашою Службою турботи про користувачів по тел.: 0 (800) 210 012. Менеджер допоможе підібрати найбільш оптимальне і вигідне для вас розміщення, а також дасть поради, аби ваші пропозиції отримували максимальну ефективність ;)

Ужасный сайт

Гость Гость 12 июня, 2021 год
Очень замороченный и сложный в подаче обьявления. Есть намного проще и лучше сайты, а это головоломка. За публикацию берут дорого и не факт что пропустят. Деньги снимают, чтоб вернули, так целая проблема. Никогда не буду публиковаться здесь . Разработчикам жирный минус. Сложно разобраться , а потом и банят, что в ребусах ихних не разобраться. Мы же вам платим!!!!!! Не советую... Читать отзыв Очень замороченный и сложный в подаче обьявления. Есть намного проще и лучше сайты, а это головоломка. За публикацию берут дорого и не факт что пропустят. Деньги снимают, чтоб вернули, так целая проблема. Никогда не буду публиковаться здесь . Разработчикам жирный минус. Сложно разобраться , а потом и банят, что в ребусах ихних не разобраться. Мы же вам платим!!!!!! Не советую этот сайт. Куча лишнего и ненужного.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Дякуємо за відгук! На DOM.RIA ви можете вказати всі характеристики про свою нерухомість, щоб покупець знайшов вашу пропозицію швидше. Якщо додавання оголошення викликає у вас труднощі, рекомендуємо замовити перевірку об'єкта Інспектором RIA. Інспектор самостійно зробить звичайні і панорамні фото нерухомості та опублікує оголошення, попередньо перевіривши всі характеристики об'єкта. Ваше оголошення отримає статус перевіреного та вищі позиції в пошуку.

Кошти за видалене модерацією оголошення можуть бути повернені на Особистий рахунок, або на банківські реквізити, крім випадків, коли користувач вказує в оголошенні завідомо неправдиву інформацію з ціною, характеристиками, місцерозташуванням тощо. Ознайомитися із політикою повернення платежів можна тут: https://help.ria.com/uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/859/165#
Сподіваємось, подальше використання сайтом виправдає ваші очікування ;)

Ужасный сайт

Гость Гость 12 июня, 2021 год
Ужасный сайт. Очень сложный в оформлении. Обьявления стоят дорого. Деньги снимают мгновенно, а вернуть целая история.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Дякуємо за відгук! Щоб розібратися з ситуацією щодо видалення оголошення, надайте, будь ласка, більше інформації Службі турботи про користувачів: 0 (800) 210 012.

Кошти за видалене модерацією оголошення можуть бути повернені на Особистий рахунок, або на банківські реквізити, крім випадків, коли користувач вказує в оголошенні завідомо неправдиву інформацію з ціною, характеристиками, місцерозташуванням тощо. Ознайомитися із політикою повернення платежів можна тут: https://help.ria.com/uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/859/165#
Сподіваємось, подальше використання сайтом виправдає ваші очікування ;)

Ужасный сайт

Гость Гость 12 июня, 2021 год
Сложный в заполнении. За публикацию берут дорого. За обьявление снимают деньги мгновенно, а за неопубликованное обьявление деньги неохотно возвращают и вернут ли.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Дякуємо, що знайшли час і поділилися своїм відгуком. Публікації значно вигідніше купувати в пакеті. Підкажіть, як багато у вас об'єктів і як швидко ви хотіли б їх продати?

Щоб розібратися з ситуацією щодо видалення оголошення, надайте, будь ласка, більше інформації. Під неопублікованими оголошеннями ви маєте на увазі оголошення, що видалив модератор? Кошти за видалене модерацією оголошення можуть бути повернені на Особистий рахунок, або на банківські реквізити, крім випадків, коли користувач вказує в оголошенні завідомо неправдиву інформацію з ціною, характеристиками, місцерозташуванням тощо.

Для надання додаткової інформації та уточнення щодо повернення коштів зв'яжіться, будь ласка, з нашою Службою турботи про користувачів по тел.: 0 (800) 210 012. Сподіваємось, подальше використання сайтом виправдає ваші очікування ;)

Если решите жить отдельно

Максим Максим 11 июня, 2021 год
Я решил жить отдельно от родителей, взрослый мальчик как-никак, да и с 18-ти лет уже зарабатываю сам, могу позволить себе снимать квартиру. Но у меня были проблемы с её поиском, а однажды меня чуть на бабки не кинули, благо в последний момент образумился и учуял, что дело пахнет этим самым... Но моим спасением стал дом риа. Если бы я знал... Читать отзыв Я решил жить отдельно от родителей, взрослый мальчик как-никак, да и с 18-ти лет уже зарабатываю сам, могу позволить себе снимать квартиру. Но у меня были проблемы с её поиском, а однажды меня чуть на бабки не кинули, благо в последний момент образумился и учуял, что дело пахнет этим самым... Но моим спасением стал дом риа. Если бы я знал о нём раньше, то сохранил бы кучу своего времени и нервов. В итоге на всё у меня ушло чуть больше двух недель, и вот я уже живу отдельно.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Максиме, дякуємо, що знайшли час поділись своїм відгуком! Радіємо, що ви задоволені пошуком житла на DOM.RIA! ;)

Респектую разрабам

Евгений Евгений 10 июня, 2021 год
За возможность смотреть квартиру в панорамном режиме под углом 360 градусов снимаю шляпу перед разработчиками. А то знавал я этих ребят, которые только самые удачные места в квартире фоткают, чтобы ты различные сюрпризы сразу не заметил. В своё время много раз на таких натыкался.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Євгене, дякуємо за відгук! Радіємо, що ви задоволені ;) Завдяки статусу Перевірена нерухомість користувачі можуть бути певні у дійсності усіх зображень та інформації в оголошенні

Моё спасение во время поездок

Олег Олег 9 июня, 2021 год
Я часто езжу по Украине по работе, и уже не могу представить себе это без дом риа. Гостиницы довольно дорогие, снять где-то квартиру посуточно обходится в разы дешевле. Тем более мне шикарные апартаменты не нужны, мне чисто перекантоваться денёк-другой и поехать дальше.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 15 июня, 2021 год
Дякуємо за відгук! Радіємо, що ви задоволені пошуком на DOM.RIA і з його допомогою швидко знаходите житло в оренду! ;)

Дом Ріа, як гірша рекламна платформа

Александр Александр 8 июня, 2021 год
По перше: дуже високі ціни на рекламу. По друге: видаляють твої оголошення, не дізнаючись правди, хтось написав поганий відгук на твоє оголошення і одразу твій будинок видаляється з продажу. Також, не повертають оголошення назад 1 безкоштовне аби замінити те що вони видалили. Також була ситуація, виклав у рекламу свою власну ділянку, і забув дописати один нуль, отримав ціну 10000, модератор... Читать отзыв По перше: дуже високі ціни на рекламу. По друге: видаляють твої оголошення, не дізнаючись правди, хтось написав поганий відгук на твоє оголошення і одразу твій будинок видаляється з продажу. Також, не повертають оголошення назад 1 безкоштовне аби замінити те що вони видалили. Також була ситуація, виклав у рекламу свою власну ділянку, і забув дописати один нуль, отримав ціну 10000, модератор одразу видалив не розібравшись у данній ситуації. Як можна далі працювати з цим сайтом, якщо всі твої оголошення видаляють без можливості повернення. Розберіться у своїй системі, поверніть усім оголошення, які забрали не розібравшись, розберіться у чому проблема, і тоді я можливо поставлю 5 зірок, і буду пропонувати Ваш сайт, а на зараз мені нема навіть смислу Ваш сайт комусь пропонувати, а також викладати у вашому сайті свої оголошення, сподіваюся на порозуміння!
Достоинства:
  1. немає
Недостатки:
  1. Дуже багато!!! Увесь мій відгук і є Ваш Великий мінус!
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 9 июня, 2021 год
Олександре, дякуємо, що знайшли час і поділилися своїм відгуком. Підкажіть, як багато у вас об'єктів і як швидко ви хотіли б їх продати? Публікації значно вигідніше купувати в пакеті. Зв'яжіться з нашою Службою турботи про користувачів по тел.: 0 (800) 210 012. Менеджер допоможе підібрати найбільш оптимальне і вигідне для вас розміщення, а також дасть поради, аби ваші пропозиції отримували максимальну ефективність.

Нам шкода, що ваші пропозиції були видалені. Для нас безпека користувачів сайту дуже важлива, тому підозрілі пропозиції можуть видалятись системою автоматично. Видалені оголошення потрапляють в «Архів» із зазначеною причиною видалення: https://dom.ria.com/v/uk/myarchive

Оголошення повертається на Особистий рахунок, крім випадків, коли користувач вказував в оголошенні завідомо неправдиву інформацію з ціною, характеристиками, місцерозташуванням тощо. Радимо переглянути «Рекомендації для успішного додавання оголошення на DOM.RIA»: https://dom.ria.com/uk/default/user/moderation-rules Там ви знайдете більше інформації про причини видалення оголошень модерацією.

Сподіваємось, подальше використання сайтом виправдає ваші очікування.

Можна й краще

Микола Микола 4 июня, 2021 год
Сам сервіс досить зручний, але що на сайті, що у додатку, я час від часу стикався з підвисаннями. Частіше за все вони з’являлися під час зміни параметрів пошуку або під час завантаження оголошень. Поки що це єдина претензія, тому прохання до розробників попрацювати над цим.
3 согласны
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 4 июня, 2021 год
Миколо, спасибі, що знайшли час і поділилися своїм відгуком. Ми постійно працюємо над поліпшенням швидкодії DOM.RIA. Чи не могли б ви більш детально описати проблему, пов'язану з роботою сайту? Уточніть, будь ласка, ви користувалися DOM.RIA з ПК, з мобільного браузера або через додаток? Передзвоніть нам, будь ласка: 0 (800) 21 00 12 (безкоштовно з усіх телефонів) або напишіть в онлайн-чат: https://help.ria.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/127

Взяли гроші, але послуги немає

звичайний користувач звичайний користувач 3 июня, 2021 год
Взяли гроші одномоментно за нібито об’яву щодо аренди квартири. Не активували об’яву, адже там виникла купа якихось нюансів. ПотрібнофФото якогось папірця на фоні квартири і таке інше (чого не вказували одразу).
Служба захисту користувачів вімкнула мороз і всяляко перешкоджає поверненню коштів. Адже об’яву так і не активували!!!! За що 115 гривень?
ВИСНОВОК: однозначно РОЗВОД!!!! Шахраї!
1 не согласен
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 4 июня, 2021 год
Нам прикро, що вам довелось зіткнутись з такою проблемою. Для нас безпека користувачів сайту дуже важлива, тому при додаванні підозрілі пропозиції можуть видалятись системою автоматично. Видалені модерацією оголошення потрапляють в «Архів» з позначкою «Вилучено модератором» і відповідною причиною видалення: https://dom.ria.com/v/uk/myarchive

Кошти за видалене модерацією оголошення можуть бути повернені на Особистий рахунок, або на банківські реквізити, крім випадків, коли користувач вказує в оголошенні завідомо неправдиву інформацію з ціною, характеристиками, місцерозташуванням тощо. Детальніше з Політикою повернення платежів на DOM.RIA можна ознайомитися за посиланням: https://help.ria.com/uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/859/165

Напишіть, будь ласка, ваш клієнтський номер (ID) на пошту [email protected], або зв'яжіться з нашою Службою турботи про користувачів за номером: 0 (800) 21 00 12 Так ми зможемо з'ясувати причину видалення вашого оголошення

Для нищеброда самое то

Сергей Сергей 3 июня, 2021 год
Проживаю в не очень большом городе, в своё время встал вопрос поиска квартиры для съёма. Мне не нужны апартаменты с ремонтом в стиле цыганского барокко и золотым батоном, мне достаточно простенькой однушки, но чтобы там жил только я и никто не больше. Воспользовался приложением Дом Риа, но так и ничего не нашёл, ибо вариантов было очень мало, и все они... Читать отзыв Проживаю в не очень большом городе, в своё время встал вопрос поиска квартиры для съёма. Мне не нужны апартаменты с ремонтом в стиле цыганского барокко и золотым батоном, мне достаточно простенькой однушки, но чтобы там жил только я и никто не больше. Воспользовался приложением Дом Риа, но так и ничего не нашёл, ибо вариантов было очень мало, и все они были дорогие. Я разочаровался, но через пару дней мне пришло уведомление с квартирой, которая меня полностью устраивает. Уже два месяца в ней живу, всем доволен.
6 согласны
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 4 июня, 2021 год
Сергію, дякуємо за відгук! Радіємо, що ви знайшли житло для оренди і розсилка з новими пропозиціями допомогла у цьому! ;) Якщо ви шукате більш доступні варіанти нерухомості, рекомендуємо скористатись сортуванням "Від дешевих до дорогих"

В своё время выручил

Anna Anna 2 июня, 2021 год
Когда мне нужно было срочно снять квартиру хотя бы на 3-4 месяца, дом риа мне помог. Я за две недели нашла годный вариант, причём довольно дешёвый (я при поиске ставила сортировку «от дешёвых к дорогим»). Плюс квартира была проверена, это, кстати, очень полезная функция, своеобразная защита от мошенников.
3 согласны
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 4 июня, 2021 год
Анно, дякуємо за відгук! Радіємо, що ви задоволені пошуком на DOM.RIA і з його допомогою швидко знайшли житло в оренду! ;) Завдяки статусу Перевірена нерухомість користувачі дійсно можуть бути певні у дійсності усіх зображень та інформації в оголошенні

Хорошая площадка

Андрей Андрей 31 мая, 2021 год
Не знаю как других, но меня полностью устраивают платные функции, на которые начали сейчас всякие молодые риелторы гнать. Когда на сервисе есть платные услуги – это многое упрощает. Я использую платные услуги в Инстаграме, Фейсбуке, Ютьюбе. И почему мне не закинуть пару копеек на раскрутку объекта, который мне принесет во много раз больше денег?!) А если у меня сразу 10... Читать отзыв Не знаю как других, но меня полностью устраивают платные функции, на которые начали сейчас всякие молодые риелторы гнать. Когда на сервисе есть платные услуги – это многое упрощает. Я использую платные услуги в Инстаграме, Фейсбуке, Ютьюбе. И почему мне не закинуть пару копеек на раскрутку объекта, который мне принесет во много раз больше денег?!) А если у меня сразу 10 объектов в работе?) То только такие подходы и приносят хорошие деньги. Поэтому мне эти все нытики просто смешны! Они просто не разбираются в реальном бизнесе.
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 4 июня, 2021 год
Андрію, радіємо, що ви задоволені співпрацею з DOM.RIA! ;) Дякуємо за відгук!

розвели на 115грн

Гость Гость 29 мая, 2021 год
хотів розмістити оголошеня про довгострокову оренду однокімнатної квартири.
розвели на 115грн, відмовляються повернути кошти, оголошення видалили.
Достоинства:
  1. відсутні
Недостатки:
  1. шахраї
DOM.RIA Ответ представителя DOM.RIA 31 мая, 2021 год
Нам прикро, що вам довелось зіткнутись з такою проблемою. Аби кожен власник міг продати житлову нерухомість самостійно, на DOM.RIA залишається 1 безкоштовна публікація для рубрик: продаж квартир, продаж будинків та продаж земельних ділянок. Публікація оголошення в рубриці «Оренда» є платною.

Для нас безпека користувачів сайту дуже важлива, тому при додаванні підозрілі пропозиції можуть видалятись системою автоматично. Видалені модерацією оголошення потрапляють в «Архів» з позначкою «Вилучено модератором» і відповідною причиною їх видалення: https://dom.ria.com/v/uk/myarchive

Кошти за видалене модерацією оголошення можуть бути повернені на Особистий рахунок, або на банківські реквізити, крім випадків, коли користувач вказує в оголошенні завідомо неправдиву інформацію з ціною, характеристиками, місцерозташуванням тощо. Детальніше з Політикою повернення платежів на DOM.RIA можна ознайомитися за посиланням: https://help.ria.com/uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/859/165

Якщо у вас залишаються запитання, будь ласка, зв'яжіться з нашою Службою турботи про користувачів: 0 (800) 21 00 12
DOM.RIA
DOM.RIA - единственный специализированный сайт в Украине, который предлагает проверенную недвижимость. DOM.RIA тщательно проверяет квартиры, дома и другие объекты недвижимости. Инспекторы RIA лично проверяют достоверность информации, состояние ремонта, адрес, цену и делают панорамные фото 360 градусов в 27 городах Украины. Ежемесячно 2 500 000+ украинцев ищут и продают недвижимость на... подробнее

Рейтинг 3.9 из 5 на основании 224 отзывов
Недвижимость
ЖК «OLYMPIC PARK»
ЖК «OLYMPIC PARK»

Рейтинг: 4
4 отзыва
ЖК «SKY RIVER 2»
ЖК «SKY RIVER 2»

Рейтинг: 5
3 отзыва
phuketbuyhouse.com
phuketbuyhouse.com

Рейтинг: 5
7 отзывов
ЖК «PODIL PLAZA RESIDENCE»
ЖК «PODIL PLAZA RESIDENCE»

Рейтинг: 5
3 отзыва
ЖК «РИВЬЕРА - 3»
ЖК «РИВЬЕРА - 3»

Рейтинг: 5
3 отзыва
STATUS GROUP
STATUS GROUP

Рейтинг: 5
3 отзыва
Palaris.in.ua
Palaris.in.ua

Рейтинг: 5
2 отзыва
DOM-INFO Group
DOM-INFO Group

Рейтинг: 2.7
3 отзыва


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю