Довго вагались, чи переходити на дистанційне навчання, оскільки я не була прихильницею такої форми взаємодії учнів з вчителем. Чекали, що закінчиться карантин, але згодом набридла невизначеність, то ходимо у школу, до сидимо вдома. Вирішили все ж таки переходити до онлайн школи, але виявилось, що уроки в режимі онлайн досить дорогі. Обрали кілька шкіл, що підходять нам за ціною, спробували пробні... Читать отзыв Довго вагались, чи переходити на дистанційне навчання, оскільки я не була прихильницею такої форми взаємодії учнів з вчителем. Чекали, що закінчиться карантин, але згодом набридла невизначеність, то ходимо у школу, до сидимо вдома. Вирішили все ж таки переходити до онлайн школи, але виявилось, що уроки в режимі онлайн досить дорогі. Обрали кілька шкіл, що підходять нам за ціною, спробували пробні дні і врешті зупинились на школі Акцент. Учителі та адміністрація доброзичливі, особливо учителька англійської мови, Валерія Сергіївна, групи невеликі – до 5 діток, усім приділяється увага. Виявилось, що навіть потрібно рівень знань підтягувати. Навчаємось третій місяць, мені й дочці дуже подобається.
Дистанційна школа Акцент