coral-job.com отзывы

Отзывы покупателей и клиентов
coral-job.com
3.4 5
21 отзыв / 4282 просмотра
Результаты отзывов

корал-ки*****о

дмитрий дмитрий 21 января, 2020 год
да вайбер пропал сайт не открывается и 150 евро пропало! но я взял перед сбросом копию паспорта человека и ... Читать отзыв да вайбер пропал сайт не открывается и 150 евро пропало! но я взял перед сбросом копию паспорта человека и договор там львовская прописка ! поэтому если кто то будет писать заяву то скину фото марченко игоря олексеевича( на карту которого скидывал бабло) мой номер +380674829764

Сегодня зашла на сайт, а он заблокирован.

Анастасия Анастасия 17 января, 2020 год
Очень надеюсь, что это не лохотрон. Так как деньги уже переведены ещё месяц назад и сейчас я жду визу. Через неделю должен быть выезд, а номера все отключены. Не знаю, что и думать.

ки*****о, НЕ ВЕДИТЕСЬ

Захар Захар 16 января, 2020 год
Здравствуйте, уважаемые работяги. Не в коем случае не ведитесь на это, сам попался, не хочу что бы другие попадались. Перевёл деньги, сразу же заблокировал, удалил сайт и тд
Недостатки:
  1. ки*****о

Всі хто попав

Гость Гость 15 января, 2020 год
Потерпілі списуйтесь між собою,згруповуйтесь і пишіть заяву. Недавно закон прийняли на рахунок роботодавців-шахраїв. Не думайте,що цей "Станіслав" заробив і затих. Скоро з'явиться " Fish-Job" і т.п..

тай таке як воно є

1 1 14 января, 2020 год
Стандартна схема сайт зроблений через впн заржстрований в Германии Рахунок на бомжа, всім хто попав наука на життя ніяких предоплат добре шо хоть сума не велика була предоплати, наша міліція навіть за такі справи не хочить братись томушо ху й тут когось найдеш хіба бомжа

ки*****о полное

Гость Гость 14 января, 2020 год
В некоем случае не ведитесь ,ки*****о ,я попался перевел деньги и он снял деньги позакрывал сайт и удали все номера.

Лохотрон!!!

Антон Антон 10 января, 2020 год
Я кілька днів тому написав поганий відгук. Видалили! Не зв'язується з ними! Ніяких доказів немає. По адресу фірми в Польщі новобудова. Ліцензія підробка.
Достоинства:
  1. Немає
Недостатки:
  1. Шахрайство

Обман или нет

Олег Олег 10 января, 2020 год
Кто нибудь реально ездил на роботу от этого агентства?? Если "да" то пожалуйста ребята оставьте свои номера телефонов чтобы можно было с вами связаться......
Ведь отзывы очень разные, и не факт что их пишут реальные работники..

Норвегія як воно дійсно є

Олег Олег 10 января, 2020 год
50 днів назад подавався на документи через цю фірму, що можу сказати обіцяли що доки будуть готові за 3 тижні в ітозі очікував 4 тижня, дата виїзду на роботу переносилась два рази, але зарас я уже працюю в Норвегії на роботі, зарплата житло все як обговорювалось на тероторії України так і є все відповідає дійсності, тому на мій погляд і... Читать отзыв 50 днів назад подавався на документи через цю фірму, що можу сказати обіцяли що доки будуть готові за 3 тижні в ітозі очікував 4 тижня, дата виїзду на роботу переносилась два рази, але зарас я уже працюю в Норвегії на роботі, зарплата житло все як обговорювалось на тероторії України так і є все відповідає дійсності, тому на мій погляд і після довгих пошуків дійсно нормальної агенції ця є одна з кращих в цьому напрямку, тому можу рекомендувати її вам, а корал джоб раджу брати запас часу на виконання своїх послуг щоб не було як зімною затримок, і ще раз дякую за вашу роботу

Львів-Германия

Дмитро Дмитро 2 января, 2020 год
Все супер два дня Уже як Працюю в Германии Дякую вам ! отримаю зарплату відпишу також сюда, пропрацюю ще один місяць опишу як тут детальніше покіщо все супер

это кидняк

Костя Костя 30 декабря, 2019 год
У фирмы нет лицензии (на сайте чужой сертификат после обработки в фотошопе).
а в Норвегии очередь европейцев стоит на работу, а их взять гораздо легче, чем наших!

Наскільки це правда

Іван Іван 25 декабря, 2019 год
Люди, пишіть свої контакты, хто там був чи є. Що б можна було поспілкуватися з Вами. Бо нічого не відомо про реальність і правдивість як цієї агенції, так і її діяльності

Отримала візу

Вікторія Вікторія 25 декабря, 2019 год
Дякую Станіславу за його роботу візу отримала, очікую на виїзд У Норвегію, лоюди краще ніж хе рню писати за цю агенцію у коментах і сидіти дома займіться ділом чи то конкуренти пишуть, зарас багато агенцій розводняків сама не рас переконалась але ця агенція дійсно виконує свою роботу .

Довіряти, чи не довіряти ?

Гость Гость 20 декабря, 2019 год
3 тижні тому я перевів гроші даній фірмі сьогодні я забрав запрошення і подався на візу !! тому такі умніки як Сергій тільки портять репутацію нормальним людям !!! не мішайте цій агенції розвиватись в Укр це дійсно відповідальна агенція яку я і моя дружина будемо всім рекомендувати!

Отзыв о вакансии водителя Норвегия

Денис Данеков Денис Данеков 14 декабря, 2019 год
Больше месяца я нашел это агентство, решил с ними сотрудничать и оформлять все документы для выезда на работу, могу сказать я не ошибся выбрав их, уже неделю как работаю водителем, фирма на которой работаю супер, с языком проблем нет так как есть координатор, все легально а главное без обмана!

Норвегия действительно как оно есть . 08.12.2019. 14:40

Лена Лена 8 декабря, 2019 год
Очень довольна работой этого агентство, работаем с мужем в Норвегии на рыбном заводе, все что было описано в вакансии, и нам сказали менеджеры этого агентства все правда и так действительно есть, поэтому рек омендую это агентство 5 с 5 drinks
Достоинства:
  1. Самое лучшее агентство которое мне встречалось
Недостатки:
  1. Нету

Швеція як воно є

Олексій Олексій 5 декабря, 2019 год
Ніколи не думав що буду писати відгук, але ви дійсно цього варті вже пішов 5тий день як я у Швеції і працюю на складі, по приїзду мене зустріли поселили допомгли отримати дозвіл на роботу, і проживання, та відкрили рахунок у банку, робота як робота тому рекомендую цю агенцію

Norvegia coral-job

Алексей(Днепр) Алексей(Днепр) 5 декабря, 2019 год
Большое спасибо, я уже не верил что могу попасть на работу в Норвегию, буду рекомендовать всем своим знакомым, я потратил 2 месяца, чтобы найти агентство которая действительно может отправить меня на работу в Норвегию, и я выбрал коралл джоб о чем вообще не жалею! работаю на рыб заводе зп 15 евро в час, я до сих пор не могу поверить... Читать отзыв Большое спасибо, я уже не верил что могу попасть на работу в Норвегию, буду рекомендовать всем своим знакомым, я потратил 2 месяца, чтобы найти агентство которая действительно может отправить меня на работу в Норвегию, и я выбрал коралл джоб о чем вообще не жалею! работаю на рыб заводе зп 15 евро в час, я до сих пор не могу поверить что я здесь, большое человеческое спасибо! coral-job.com - Norvegia coral-job
Достоинства:
  1. Предоставляет действительно работу
Недостатки:
  1. НЕТ

Швеція 2019

Ольга Ольга 29 ноября, 2019 год
Дякую цій агенції за роботу та документи в Швеції багато писати не буду напишу коротко і ясно, зустріли поселили зробили документи надали роботу !! таких агенцій зарас в Укр дуже мало, тому дякую вам за все що ви робите .

Норвегия оформлення документів відгук

Леонід Рівне Леонід Рівне 27 ноября, 2019 год
Оформляли з дружиною через цю агенцію документи все супер працюємо уже як тиждень на рибному заводі отримаємо зарплату відпишемо що і як, але людей які тут працюють питали то кажуть що все добре що вони вже отримували зарплату . За доументи можу точно вам рекомендувати цю агенцію що гроші не підуть у мусор а ви дійсно попадите в Норвегію а... Читать отзыв Оформляли з дружиною через цю агенцію документи все супер працюємо уже як тиждень на рибному заводі отримаємо зарплату відпишемо що і як, але людей які тут працюють питали то кажуть що все добре що вони вже отримували зарплату . За доументи можу точно вам рекомендувати цю агенцію що гроші не підуть у мусор а ви дійсно попадите в Норвегію а не лишитись в Укр без грошей як то зарас буває .
Достоинства:
  1. Швидкість виконнання роботи, відповідальність , вакансії відповідають опису
Недостатки:
  1. Молода агенція, без філіалу в Укр .

Відгук про працевлаштування

Ольга Ольга 14 ноября, 2019 год
Всім доброго дня, на днях знайшла агенцію coral-job вирішили з чоловіком з ними співпрацювати, спочатку насторожило що це зовсім молода агенція, але як опит показав не завжди фірми які довго на ринку надають якісно послуги наприклад той самий пелех агенція через яку ми раніши летіли на роботу і втратили всі кошти, так як в Укр від цієї агенції є тільки... Читать отзыв Всім доброго дня, на днях знайшла агенцію coral-job вирішили з чоловіком з ними співпрацювати, спочатку насторожило що це зовсім молода агенція, але як опит показав не завжди фірми які довго на ринку надають якісно послуги наприклад той самий пелех агенція через яку ми раніши летіли на роботу і втратили всі кошти, так як в Укр від цієї агенції є тільки консультанта і немає офіса а головний офіс в Польщі ми з чоловіком вирішили завітати до них у офіс де заключили договір. Що можна сказати так як ми одні з перших їх клієнтів ми задоволенні нас зустріли В стокгольмі помогли оформити документи та надали роботу, тому можу рекомендувати цю агенцію, а агенції coral-job бажаю гарного розвитку і більше клієнтів ! P.S Оля, Андрій
Достоинства:
  1. відповідальні
Недостатки:
  1. не має офіса в Укр
coral-job.com
CORAL Job имеет успешный опыт в трудоустройстве за рубежом. Наши клиенты работают ОФИЦИАЛЬНО в таких странах как Германия, Швеция, Польша и Норвегия.Робота за рубежом всегда должно быть легальная и надежная, ведь там вы испытываете особого риска и трудностей, а оплата ошибок может быть очень высока. Выезжая на работу, важно в... подробнее

Рейтинг 3.4 из 5 на основании 21 отзыва
Юридические услуги
Компания Selwork
Компания Selwork

Рейтинг: 4.1
47 отзывов
Monitor.Estate
Monitor.Estate

Рейтинг: 5
12 отзывов
Юрист Николай Кононов
Юрист Николай Кононов

Рейтинг: 1
2 отзыва
Адвокатское бюро Августинова
Адвокатское бюро Августинова

Рейтинг: 4.5
8 отзывов
Моё дело. Бухобслуживание
Моё дело. Бухобслуживание

Рейтинг: 5
1 отзыв


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю