COMFY отзывы

Отзывы покупателей
COMFY
1.7 5
5619 отзывов / 1163916 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Комфи обманывают людей

Елена Елена четверг, 15 апреля
Покупала два телевизора один родителям и второй сестре у которой трое детей.
И у родителей не работает и у сестры. Когда делала покупку купила дополнительные гарантии и мне сказали что если поломается магазин обменяет на новый телевизор. но увы когда пришла в магазин они стали искать причины чтобы мне в обмене отказать.((( Увы не рекомендую магазин обманывают людей.

Подарочная карта

Гость Гость среда, 14 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Львов, вул. Виговського, 100 Если вам подарят Подарочную Карту и вы ею не успеете воспользоваться в течении года,то она сгорит и ваши денежки тоже! Вот такая выгода! Спасибо Комфи!
Comfy Ответ представителя Comfy четверг, 15 апреля
Доброго дня! Розуміємо, що при покупці подарункової карти не кожен наш клієнт має бажання скористатись нею миттєво, саме тому ми й надаємо термін 1 рік, щоб ви змогли вибрати зручний для вас час та товар, який зацікавив. Умови користування картою, строк її дії також зазначений на нашому офіційному сайті, окрім цього вас завжди готові проінформувати наші консультанти в магазині та оператори на інформаційній лінії, ця інформація доступна для ознайомлення. В разі, якщо у вас є додаткова інформація або конкретний випадок, який виник при користуванні картою, то напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1399799, ми зможемо надати вам більш об'ємну консультацію.

отвратительный сервис

Карина Карина среда, 14 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Днипро, ул. Нижнеднепровская 17Б. ТРЦ «Караван» Караван,город Днепр,консультант Сергей,хотела купить телефон самсунг,нагло разговаривал,ухмылялся,чавкал жвачкой,это вообще не допустимо,игнорировал мои вопросы,разворачивался спиной,делал вид что не замечает,"хорошие" у вас сотрудники,теперь этот магазин обхожу стороной,спасибо за подавленное настроение!
Comfy Ответ представителя Comfy четверг, 15 апреля
Доброго дня! Нам навіть важно уявити, що в магазині консультант міг так себе вести, адже ми постійно працюємо над тим, щоб рівень консультації був максимально високим та покупці були задоволені на всі 100%. Будь ласка, допоможіть нам розібратись в цьому питанні та напишіть на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1399679. Приносимо вибачення за цю ситуацію та гарантовано здійснимо перевірку.

Не рекомендую. Не компетентно обслужили і завдали збитків

Златослава Мартиновська Златослава Мартиновська вторник, 13 апреля
Два тижні тому оформили на сайті замовлення на пральну машинку. Ми з чоловіком власники кварти і здаємо іншу квартиру в оренду. Для тієї квартири, яку здаємо жильцям замовили нову правльну машинку в комфі.
Оформили доставку і підключення. Доставка на неділю, це останній день перед локдауном, коли ще ходить транспорт. У неділю дзвонять з комфі і говорять, що доставити пральну машинку... Читать отзыв
Два тижні тому оформили на сайті замовлення на пральну машинку. Ми з чоловіком власники кварти і здаємо іншу квартиру в оренду. Для тієї квартири, яку здаємо жильцям замовили нову правльну машинку в комфі.
Оформили доставку і підключення. Доставка на неділю, це останній день перед локдауном, коли ще ходить транспорт. У неділю дзвонять з комфі і говорять, що доставити пральну машинку не можуть в неділю взагалі, а просять прийняти в понеділок - тобто це перший день локдауна, коли транспорт лише по спецперепусткам, а таксі (яке підняло ціни на крантин) в одну сторони з Троєщини , де ми з чоловіком живемо на Академмістечко - куди треба доставити покупку обходиться в 200-300 грн, і назад ще 200-300.
Я дзвоню як замвоник і одержувач покупки в комфі і прошу вирішити якось питання, щоб підписання документів на машинку (розстрочка) і документів на отримання відбулося за місцем мого проживання, а доставка на іншу адресу і отримає товар орендар для його ми й купуємо пральну машинку.
На що комфі після довгих розмов з службою підтримки обіцяє можливість виїзду спеціалісту банку з документами на одну адресу, а доставки на іншу. не розяснивши, що на адресі доставки маю бути я з паспортом, щоб засвідчити особу і з документами від банку, частину яких( спеціфікацію) я маю віддати службі доставки.
І от я підписую договір з банком, спеціаліст приїхав на Троєщину, спеціаліст банку при нас дзвонить своєму керівництву уточнює, чи може людина не власник машинки, а орендар прийняти доставку по фото специфікації, йому говорять що так можна.
Дівчина орендар відпрошується з роботи за власний рахунок, щоб прийняти на академмістечку машинку, втрачає гроші на роботі, приїжджає доставка і машинку заносять в квартиру, але не віддають бо у дівчини орендаря не має роздрукованої специфікації. І я, і чоловік говоримо зі спеціалістами комфі, у комфі відмовляються компенсувати таксі чи зробити знижку, бо договір вже підписаний і варіант або вони нарахують бонусні бали або розірвати договір. А щоб розірвати договір треба їхати до їх відділення, а транспорт не ходить.
І от врешті ми погоджуємося на бонусні бали, ми приймаємо пральну машинку за адресою проживання, і нам треба найти машину, на орендар приїде з академмістечка на Троєщину, щоб забрати пральну машинку і нам треба ще заплатити за бензин орендарю.І головне, що коли на Троєщину доставили машинку, її відвантажили і навіть не попросили надати мій паспорт і перевірити мою особу. Ну у вас же є договір на розстрочку і специфікація. Так мені відповідає служба доставки.

Вибачте.
Два тижні доставляти машинку.
Невже не можна було підписати документи по одній адресі, а доставку зробити за іншою.
Я могла новою поштою надіслати за 30 грн документи на отримання орендарю квартири.
А тепер комфі завдало збитків і мені з чоловіком, і двічині, яка відпрошувалася з роботи, щоб прийняти доставку.
Я могла написати власноручну заяву в якій прошу доставити і віддати товар іншій людині. В чому проблема?
І головне в день доставки доставку знову таки затримали на 5 годин!!!!!. Обіцяли привезти з 9.00 по 13.00, а привезли після 18.00.
Хто мені відшкодує витрачений час, щоб сидіти в робочий день вдома і чекати товар?
Ви , комфі думаєте, що 500 бонусів вистачить?
Уявіть ситуацію, що син замовляє для мами старенької, яка в іншому місті доставку і підключення машинки, в розстрочку, оформлює договір, платить, а мамі за адресою доставки відмовляються віддати пральну машинку. І що людям робити в локдаун.
Через те, що комфі не доставили вчасно машинку ми з чоловіком понесли витрати. Якби нам одразу сказали, що доставки в неділю не буде. Ми б замовили в розетці, ельдорадо чи фокстроті і нам би вчасно в неділю або й раніше все привезли. І не було в цих збитків. Замовлення номер 3754687
Comfy Ответ представителя Comfy среда, 14 апреля
Доброго дня! Златослава, дякуємо за детальний опис ситуації. Хочемо принести свої вибачення та розповісти як проходить видача кредитного замовлення. При оформленні замовлення з доставкою з самого початку була вказана адреса та ПІБ отримувача замовлення на ваше ім'я. Саме тому отримання замовлення не передбачено за іншою адресою та іншій людині. Але ми завжди готові розглядати ситуації в індивідуальному порядку та допомагати з їх вирішенням. Погодили переадресацію вашого замовлення, щоб ви змогли його отримати за іншою адресою та при цьому не витрачали час на кошти на дорогу, або перенести доставку на будь-яку іншу зручну для вас дату. При доставці за адресою отримувачем повинна бути саме та особа, на яку оформлений кредит. Ми приносимо вибачення за те, що виникла необхідність переносу доставки на інший день. Зі свого боку ми розглянули можливість нарахування приємного бонуса, будь ласка, повідомте ваше рішення на електронну адресу [email protected] з номером відгуку: 1399235 . Будемо дуже вдячні за зворотний зв'язок.

Недействителен код comfy assist за 300 грн.!!! Непонятный возврат товара!!!

Андрей Андрей пятница, 9 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Одесса, ул. Затонского, 32 6.04.21 купил в магазине Comfy телефон (г. Одесса, ул. Давида Ойстраха 32). В чеке с телефоном пробило comfy assist карт за 300 грн. и ясное дело об этом заранее никто ничего не сказал. Когда я спросил что это, мне объяснили, что этот "продукт" входит подарком в стоимость телефона, в чеке указан код, который можно ввести... Читать отзыв COMFY - Недействителен код comfy assist за 300 грн.!!! Непонятный возврат товара!!! COMFY - Недействителен код comfy assist за 300 грн.!!! Непонятный возврат товара!!! 6.04.21 купил в магазине Comfy телефон (г. Одесса, ул. Давида Ойстраха 32). В чеке с телефоном пробило comfy assist карт за 300 грн. и ясное дело об этом заранее никто ничего не сказал. Когда я спросил что это, мне объяснили, что этот "продукт" входит подарком в стоимость телефона, в чеке указан код, который можно ввести в приложении и участвовать в розыгрыше. Ну ок думаю, раз такая пьянка, попробую использовать это предложение. 09.04.21 установил приложение и ввел код, на что мне отписало: "Промокод уже был использован" Вопрос, кто его использовал до меня?! (может сами сотрудники магазина?) Или такие недействительные кода предлагает магазин под видом подарка??!!
И следующий вопрос. Решил в личном кабинете на сайте проверить свои бонусы за покупки и в истории покупок увидел запись о покупке данного телефона (6.04.21) и вот еще одна странность!!! 08.04.21 была операция о возврате телефона, хотя я его никуда не возвращал!! Он со мной сейчас. Скрины в студию. Объясните мне пожалуйста эту операцию. COMFY - Недействителен код comfy assist за 300 грн.!!! Непонятный возврат товара!!!
Достоинства:
  1. Брал в этой сети магазина Mi Band 4, Earbuds Basic 2 и микрофон Sven, покупками остался доволен.
Comfy Ответ представителя Comfy понедельник, 12 апреля
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Андрій, напишіть, будь ласка, на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1397315, ми обов'язково проінформуємо вас про додаток та як ним користуватись, а також розберемося щодо історії покупок, яка зображена у вашому особистому кабінеті. Будемо очікувати від вас зворотний зв'язок.

вернул Comfy assist))

Гость Гость пятница, 9 апреля
Обратился в защиту прав потребителей, после этого в комфи вернули 1700 грн этого сервиса)))
Молодцы, хорошо придумали обманывать налоговую
Но я тоже не пальцем деланый.

Благодарность

Vadym Serebriakov Vadym Serebriakov среда, 7 апреля
Благодарим Викторию Козак - директора Ирпенского отделения сети магазинов COMFY - за профессионализм и чуткость в процессе организации обслуживания клиентов.
Comfy Ответ представителя Comfy среда, 7 апреля
Доброго дня! Вдячні вам за те, що високо оцінили роботу нашого співробітника, адже одна з головних цінностей компанії - це задовільняти потреби наших клієнтів та надавати професійний сервіс! До нових зустрічей у COMFY!

Гарний магазин побутової техніки

Валерій Валерій вторник, 6 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Винница, ул. 600-летия, 17 Рекомендую цей магазин, продавці були дуже ввічливі та надали професійну консультацію щодо ноутбуку. Єдине, на що треба звернути увагу - не завжди в наявності є товар, який тобі потрібен. На сайті вибрав техніку, а вона в магазині відсутня була, довелося очікувати декілька днів поки приїде. Але в цілому магазин сподобався.
Достоинства:
  1. Приємні ціни, професійна консультація
Недостатки:
  1. Не завжди в наявності є те, що цікавить, потрібно очікувати доставку
Comfy Ответ представителя Comfy вторник, 6 апреля
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Валерій, дійсно не завжди є можливість фізично вмістити весь асортимент товарів в магазинах, але ми намагаємося регулярно привозити нову техніку, щоб наші клієнти змогли ознайомитись з нею та придбати. Також, звичайно пропонуємо зробити замовлення зі складу, щоб на місці ви змогли повністю перевірити товар та прийняти рішення щодо покупки :)

Хорошая продукция

Гость Гость вторник, 6 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Днипро, пр. Героев Сталинграда,118 Приобретал в этом магазине стиральную машину, понравилось, что всегда есть много товаров в наличии и можно внимательно ознакомиться с техникой, которую покупаешь. Доставили вовремя, все ок. Продавец консультант наверное попался стажер и поэтому плохо разбирался в характеристиках. В остальном сносно.
Достоинства:
  1. широкий ассортимент, нормальная доставка
Недостатки:
  1. Цены высоковатые, не очень компетентный продавец
Comfy Ответ представителя Comfy вторник, 6 апреля
Доброго дня! Дякуємо вам за приємний відгук та за те, що залишились задоволені якістю нашої продукції. Щодо спілкування з продавцем, то для нас важливо, щоб кожен покупець був задоволений професійною допомогою наших спеціалістів в магазині, тому дуже вдячні, що повідомили про цю ситуацію. Напишіть, будь ласка, нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1394866 та ми обов'язково проведемо роботу з продавцем.

Розводняк в комфи

Виктор Виктор понедельник, 5 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Сумы, ул. Харьковская,2/2 Покупал телефон заплатил ету лоховскую страховку пришол за следующей покупкой деньги не вернули на бонусы так ка изменил телефон лоховство не ведитесь больше в комфи покупок совершать не буду вообще пусть вдавятся этой полторухой га****ы
Comfy Ответ представителя Comfy вторник, 6 апреля
Доброго дня! Віктор, для того, щоб повернути кошти у вигляді бонусів достатньо мати при собі чек про покупку. Бонуси нараховуються на карту, яка в ньому вказана, після чого у вас є можливість ними користуватись. Давайте разом розберемося в цьому питанні! Напишіть, будь ласка, на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1394513 дані про покупку: фото чеку, номер телефону або номер бонусної карти. Дякуємо за те, що повідомили про ситуацію та будемо очікувати від вас інформацію.

Обдурили на 1000грн

Колишній постійний покупець Колишній постійний покупець пятница, 2 апреля
Комфі розчарувало! Сьогодні,купували техніку у даному магазині. Щоб не так накладно було по фінансам вирішили з чоловіком оформити безвідсотковий кредит. Техніку ми обрали досить швидко, настав час оформлення, хлопчина який нас консультував видав нам попередній рахунок де робив якісь знижки кредит пропонували розбити на 25 місяці за умови якщо ми купуємо додаткові страховки, ми відмовилися, приносить новий рахунок на 15... Читать отзыв Комфі розчарувало! Сьогодні,купували техніку у даному магазині. Щоб не так накладно було по фінансам вирішили з чоловіком оформити безвідсотковий кредит. Техніку ми обрали досить швидко, настав час оформлення, хлопчина який нас консультував видав нам попередній рахунок де робив якісь знижки кредит пропонували розбити на 25 місяці за умови якщо ми купуємо додаткові страховки, ми відмовилися, приносить новий рахунок на 15 міс. Де все-таки є додаткова страховка, я втретє відповіла що купувати вітер не збираюся і розбивайте на 10міс. Без всяких страховок. Ок! Загальна сума чеку у нас вийшла 42тис. Оформили, прийшла додому, той самий товар набрала в інтернет магазині загальна сума 41тис. На рівному місті виросла тисяча грн, сьогодні йду все розривати!
Достоинства:
  1. Колись думала були
Недостатки:
  1. Обман
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 3 апреля
Доброго дня! При оформленні кредитування без переплат магазин гарантує, що в пільговий період ви нічого не переплачуєте, адже ми також бажаємо, щоб покупці отримували вигідні покупки по приємним цінам. В деяких випадках умови кредитування можна покращити, а саме збільшити кількість платежів завдяки додатковому сервісу, який пропонують продавці, але звичайно остаточне рішення залишається за вами. Будь ласка, дозвольте нам перевірити всі деталі та допомогти вам. Напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1392821 дані про покупку: фото чеку, номер телефону або номер бонусної карти. Будемо дуже вдячні за зворотний зв'язок від вас.

ЛАЙФХАК! как вернуть стоимость КОМФИ АССИСТ!

Станислав Маркович Станислав Маркович четверг, 1 апреля
 Отзыв о COMFY по адресу Киев, вулиця Борщагівська, 154а Всем привет
Все кто покупал или планирует что либо купить в данной сети или может знает кого-то кто уже купил. Все вы можете прийти в любой магазин и вернуть ПОЛНОСТЬЮ всю сумму этого псевдо-сервиса, просто приходите на кассу и требуете вернуть его. Могут отказать в возврате если прошло 14 дней, но это не точно. У нас в магазине люди возвращали... Читать отзыв
Всем привет
Все кто покупал или планирует что либо купить в данной сети или может знает кого-то кто уже купил. Все вы можете прийти в любой магазин и вернуть ПОЛНОСТЬЮ всю сумму этого псевдо-сервиса, просто приходите на кассу и требуете вернуть его. Могут отказать в возврате если прошло 14 дней, но это не точно. У нас в магазине люди возвращали его и не один раз, открыто я как продавец говорить это не могу, уволят и не важно какая у тебя должность. Если не возвращают, подойдите в защиту прав потребителей и 90% что вернут.
Не благодарите


ps: в целях безопасности для меня, укажу в настройках смс город Киев
Всем удачи!

хотите иметь проблему - купите технику в магазине Comfy

Ольга Ольга понедельник, 29 марта
 Отзыв о COMFY по адресу Одесса, переулок Семафорный, 4 ТРЦ Среднефонтанский Бытовая техника предназначена для помощи в быту, но только не техника купленная в Comfy! Будте готовы к тому, что через неделю вам придется выслушивать обвинения продавцов магазина в том, что вы грубо используете технику не по назначению! Вас отчитают, предоставят неточную информацию чтобы поскорее отправить из магазина ведь вы пришли не оставить деньги, а требовать вернуть назад свои! И все... Читать отзыв Бытовая техника предназначена для помощи в быту, но только не техника купленная в Comfy! Будте готовы к тому, что через неделю вам придется выслушивать обвинения продавцов магазина в том, что вы грубо используете технику не по назначению! Вас отчитают, предоставят неточную информацию чтобы поскорее отправить из магазина ведь вы пришли не оставить деньги, а требовать вернуть назад свои! И все это со ссылкой на закон о защите прав потребителей! Для тех кто хочет купить блендер мини комбайн фирмы Bosch за 3199 гривен будте готовы к проблемам!!! Купила 20 марта, а 26 он уже не работал
Comfy Ответ представителя Comfy среда, 31 марта
Доброго дня! Ольга, в разі, якщо в процесі користуванням технікою виникла гарантійна несправність, то магазин зможе обов'язково відправити блендер до авторизованого сервісного центру виробника, де вже спеціалісти будуть мати можливість провести діагностику та сервісне обслуговування по гарантії, тому що техніка нею захищена. Будь ласка, напишіть на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1390769 дані про покупку: номер телефону, бонусної карти. Будемо очікувати від вас зворотний зв'язок!

Оформление покупки беcпроцентного кредита в магазине через банк ПУМБ - Відгуки про ПУМБ

Гость Гость понедельник, 29 марта
 Отзыв о COMFY по адресу Днипро, ул. Нижнеднепровская 17Б. ТРЦ «Караван» Всем привет! ВСЕМ КТО БЕРЕТ БЕСПРОЦЕНТНЫЙ КРЕДИТ НИКОГДА НЕ СВЯЗЫВАТЬСЯ С ЭТИМ БАНКОМ! НИКОГДА!!!!! Сотрудники банка при оформлении покупки не договаривают условия кредита до конца, по итогу получается обман покупателя. Ситуация следующая: один из моих родственников купил через магазин Comfy (то же самое касается и этого магазина где Comfy + ПУМБ = ОБМАН) купил на подарок телевизор, был оформлен беспроцентный... Читать отзыв Всем привет! ВСЕМ КТО БЕРЕТ БЕСПРОЦЕНТНЫЙ КРЕДИТ НИКОГДА НЕ СВЯЗЫВАТЬСЯ С ЭТИМ БАНКОМ! НИКОГДА!!!!! Сотрудники банка при оформлении покупки не договаривают условия кредита до конца, по итогу получается обман покупателя. Ситуация следующая: один из моих родственников купил через магазин Comfy (то же самое касается и этого магазина где Comfy + ПУМБ = ОБМАН) купил на подарок телевизор, был оформлен беспроцентный кредит через банк ПУМБ (у "девочек" этого же банка), через некоторое время пришла СМС что есть задолженность по кредиту, начали выяснять, обратились в тот же магазин где и оформляли (COMFY + ПУМБ = ОБМАН), на что был получен ответ что должна была прийти СМС о том чтобы вы согласились на то что кредит беспроцентный. НИКАКОЙ СМС НЕ БЫЛО, НИКТО НЕ ПРЕДУПРЕДИЛ ЧТО ТАК БУДЕТ. По итогу получен ответ такой: СМС вы удалили ничего не знаем. Еще: пользуются доверием покупателя, не выдают второй экземпляр договора, дали только бумажку без печати и подписей, которую можно использовать по назначению в уборной. ПРОСТО НЕТ СЛОВ, ВЫ ПОЛЬЗУЕТЕСЬ ДОВЕРИЕМ ЛЮДЕЙ КОТОРЫЕ НЕ ПРИВЫКЛИ К "РАЗВОДУ", которые выросли и воспитывались еще при "совке", где слово было "железобетонное", теперь к сожалению все иначе. ГАМАДРИЛЫ вы , иначе я вас не могу назвать. Позвонили на горячую линию, там сказали что будут выяснять.... Все как обычно в нашей стране. И да, еще хотел бы сказать, все что касается Ахметова (ПУМБ, ДТЕК, ФК ШАХТЕР...), все пойдет на ДНО, как пошел на дно Донбасс. Никогда не связываться с этим банком, никогда!!! Никогда не оставляю отзывы, но это уже перебор. Еще раз большими буквами COMFY + ПУМБ = ОБМАН. (сотрудникам банка которые захотят ответить на мой отзыв... лучше подмойтесь хорошо, а то воняет от вас !!!!!).
Comfy Ответ представителя Comfy среда, 31 марта
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо кожного з наших покупців та робимо все для того, щоб покупки у магазинах Комфі були максимально вигідними. Це стосується і кредитування, яке здійснюється без будь-яких переплат. Для того, щоб ми змогли детальніше розібратись в ситуації, яка у вас виникла, нам потрібно від вас більше інформації, якої у відгуку, на жаль, немає. В разі, якщо у вас вже є звернення на нашу інформаційну лінію, то будемо вдячні, якщо напишете нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1390294 такі дані: номер телефону, бонусної карти або фото чеку. Ми будемо очікувати зворотний зв'язок, після чого обов'язково з вами зв'яжемося.

Неудачная покупка

Наталья Наталья суббота, 27 марта
 Отзыв о COMFY по адресу Днипро, ул. Нижнеднепровская 17Б. ТРЦ «Караван» Произвели покупку кофемашины Delonghi,через несколько дней заметили неисправность в виде полного лотка воды,после 5 чашек приготовленного кофе,позвонили в магазин так как не было времени её везти в сервисный центр отвезли её на магазин , магазин в свою очередь отправил в сервисный центр в Киев,центр признал её полностью рабочей,нам ответили что её можно заменить на другую .Так уже длиться второй месяц.Из... Читать отзыв Произвели покупку кофемашины Delonghi,через несколько дней заметили неисправность в виде полного лотка воды,после 5 чашек приготовленного кофе,позвонили в магазин так как не было времени её везти в сервисный центр отвезли её на магазин , магазин в свою очередь отправил в сервисный центр в Киев,центр признал её полностью рабочей,нам ответили что её можно заменить на другую .Так уже длиться второй месяц.Из которых мы пользовались всего три дня.Мы очень сильно разочарованы за магазин.
Comfy Ответ представителя Comfy воскресенье, 28 марта
Доброго дня! Наталія, в разі, якщо техніка працює некоректно, то вона захищена гарантією виробника та магазин може направити її в сервісний центр, де буде проводитись діагностика. В разі, якщо сервісний центр приймає рішення про обмін товару, то він видає спеціальний акт про це, після чого відправляє його нам та ми здійснюємо вам обмін або повернення коштів. Дозвольте нам перевірити статус вашої заявки та надати вам більш об'ємну консультацію! Напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1389592 такі дані: номер акту прийому-передачі техніки в ремонт та ваш номер телефону. Ми зможемо уточнити всі деталі та одразу надати вам зворотний зв'язок.

уценка топ

Влад Влад четверг, 25 марта
зашел глянуть недорогие противоударные смартаны
вдумайтесь в это
смарт НОВЫЙ без уценки 6 999
а с УЦЕНКОЙ 7 599
очень прикольно
передумал что-то покупать
Comfy Ответ представителя Comfy пятница, 26 марта
Доброго дня! Владислав, дякуємо за те, що звернули увагу на асортимент наших товарів. Звертаємо увагу, що товару без уцінки вже немає в наявності, тому його вартість не оновлюється. В разі, якщо він знову буде представлений у нашій мережі, то ціна може змінитись. Безумовно, додатково ми проведемо перевірку та в разі, якщо є помилка, то зробимо переоцінку. Приносимо вибачення за незручності. Якщо у вас є додаткові питання або зауваження, то напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1388367.

Повернення коштів

Елена Елена среда, 24 марта
 Отзыв о COMFY по адресу Запорожье, ул. Чарiвная, д. 74 Добрый день!
24.03.21 в магазине Comfy был приобретен кухонный комбайн.
В чеке пробита пп comfy assist навигація зі строком дії 3 місяця 1500.00 Б
Как мне вернуть эти деньги?
Comfy Ответ представителя Comfy пятница, 26 марта
Доброго дня! Напишіть, будь ласка, на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1387559, ми обов'язково надамо вам інформацію про додаток та детальніше проконсультуємо.

Хамство працівника

Вячеслав Вячеслав понедельник, 22 марта
Доброго дня.
За минулий рік в даній точці продажу зробили сім'єю покупок на суму близько 60 тис. грн. , але після чергового, сьогоднішнього, візиту зробив висновок - це буде останній магазин в списку, де будемо витрачати кошти.
За ті 10 хв., що пробули з дружиною в магазині обурило дві речі:
1. Не компетентність продавця. З цим ще можна... Читать отзыв
Доброго дня.
За минулий рік в даній точці продажу зробили сім'єю покупок на суму близько 60 тис. грн. , але після чергового, сьогоднішнього, візиту зробив висновок - це буде останній магазин в списку, де будемо витрачати кошти.
За ті 10 хв., що пробули з дружиною в магазині обурило дві речі:
1. Не компетентність продавця. З цим ще можна миритися і прийняти. Головне базові речі робить вірно.
Дівчина-продавець, на жаль не запам'ятав ім'я, привітна, посміхається, але на мою думку не зовсім розуміє що потрібно робити. Їй озвучили продукт (прилад) за яким прийшли, вона задала лише одне уточнююче питання і почала "пропонувати" продукт за майже 20 тис. грн. При цьому я не почув від неї ні якої характеристики виробу. Аргумент, що вона "хороша" і що "по скидці"... думаю це ні про що. Ніякого виявлення потреби, техніки продажі.... хоча б мінімальне - ТТХ виробу. І бюджет з яким прийшли. (((
Хоча, можливо вона це все і знає, але під кінець робочого дня просто втомилася.
2. Хамська поведінка працівника. Ніколи з цим не мирюся.
Коли приємній дівчині-продавцю задали питання, чи це крайня знижка на ціннику і вона в свою чергу пішла уточнити питання у директора до нас підійшов інший працівник. Представився, здається Віталій. Запитав чим може допомогти, на мою відповідь: "дякую, не потрібно, чекаємо "свого" продавця" почав в нав'язливо озвучувати, що він теж продавець і може допомогти. На другу мою відмову поцікавився: "...що ви тут робите ?" На моє запитання чи я зобов'язаний перед ним відчитатися, відповів, що ні, але м'яко кажучи ПОПРОСИВ залишити це місце і повернутися в район каси. Зіславшись, що магазин працює в "специфічному" режимі, в зв'язку з карантином. І взагалі я не бачу, що у них все обмотане червоними стрічками, і знаходитися покупцям тут заборонено.
Шановне керівництво, поясніть будь ласка, як так, один продавець до стенду підводить, а інший в цей же момент говорить, що знаходитися тут категорично забороненоми і ми порушуємо правила ? Персонал працює в різних системах координат ?
Буду вдячний за зворотній зв'язок.
Comfy Ответ представителя Comfy понедельник, 22 марта
Доброго дня! В'ячеслав, вдячні вам за те, що повідомили про те, що сталося в магазині та хотіли б сказати, що така поведінка зі сторони продавців нашої мережі недопустима, адже ми завжди працюємо та робимо все для того, щоб наші клієнти отримували тільки професійну консультацію, ввічливе спілкування та відповіді на всі питання щодо товарів, які їх цікавлять. Безумовно, ми відреагуємо на цей випадок та зробимо перевірку, але просимо вас надати більше інформації. Напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1385734 номер телефону, щоб ми могли вам зателефонувати, адресу магазину, в який ви приходили та приблизний час візиту. Будемо дуже вдячні отримати від вас зворотний зв'язок.

Жахливе обслуговування

Юлія Юлія воскресенье, 21 марта
Добрий день!
20.03.21 в магазині Comfy бул придбаний прінтер. В чеку пробито пп comfy assist навигація зі строком дії 10 місяців. Як мені повернути ці гроші? В магазині навіть не попередили про таку послугу (чи не послугу).
Comfy Ответ представителя Comfy воскресенье, 21 марта
Доброго дня, Юлія! Напишіть, будь ласка, на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1385311. Ви в деталях надамо консультацію щодо додатку та як він працює. Будемо очікувати від вас зворотний зв'язок!

Поменяли ноутбук без проблем

Богдан Богдан пятница, 19 марта
 Отзыв о COMFY по адресу Днипро, пр. Героев, 1С Купил ноутбук. Оказалось уже дома, что я немножко перепутал модель... Экран оказался с TFT матрицей, а я думал там IPS. Пошел спустя 2 дня в комфи, мне без проблем поменяли на другой ноутбук. Хотя я ожидал что придется побороться еще)
Comfy Ответ представителя Comfy воскресенье, 21 марта
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Ви можете звернутись у будь-який з наших магазинів в строк 14 днів для повернення товару належної якості або його обміну, тому за це можете навіть не переживати!
Якщо у вас виникнуть додаткові питання, напишіть нам на електронну пошту [email protected] з номером відгуку у темі листа, будемо раді допомогти!

Лайно непрофі

Гость Гость четверг, 18 марта
Взяв товар на подарунок. Дружині після ввімкнення виявився заслабенький. Хотіли поміняти - дулю вам. Ніколи нічого там некупуйте. Хотів ще тел брати за 80 тис а тепер нізащо у них.
Достоинства:
  1. Офиристи
Недостатки:
  1. Двічі оферюги
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! Поверненню або обміну підлягає товар належної якості, протягом 14 днів, при цьому він повинен бути без дефектів, пошкоджень та слідів користування. Якщо це засіб особистої гігієни, то, на жаль, після користування такою технікою повернути її немає можливості. Хотілось би зрозуміти, який саме товар ви придбали та чому вам відмовили у поверненні. Напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1383880 такі дані: номер телефону, номер бонусної карти або фото чеку. Як тільки ми перевіримо всі деталі, то зможемо надати вам конкретнішу інформацію. Будемо очікувати зворотний зв'язок!

Отличное качество обслуж.

Гость Гость 17 марта, 2021 год
 Отзыв о COMFY по адресу Киев, Днепровская Набережная, д. 33 Сегодня 17.03.21осуществили покупку в ТРЦ Аркадия,на Днепр.набережной,купили пилесос-ручку Самсунг,остались очень довольны обслуживание представителя компании Самсунг Калиниченко Александром,человек професионал своего дела очень грамотно и доступно проконсультировал 5звезд,достеен премии!
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! Дуже раді, що ви залишились задоволені професійною консультацією експерта та покупкою. Завжди будемо раді бачити вас в наших магазинах! З повагою, COMFY!

Поломка планшета

Анна Анна 15 марта, 2021 год
 Отзыв о COMFY по адресу Киев, ул. В. Гетьмана, 6 Я купила планшет Samsung Tab A серии я могу росчитывать на замену сенсорного стекла по програме смарт захист если ребенок случайно уронил и розбил
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Звичайно, в разі якщо у вас був придбаний "Смарт захист" та виникло розбиття дисплею, то ви можете розраховувати на безкоштовну заміну дисплею. Напишіть нам на: [email protected], з номером відгуку: 1381662 дані про вашу покупку. Ми перевіримо деталі та надамо вам зворотний зв'язок з більш конкретною інформацією.

Морозильная камена Arctic

Гость Гость 15 марта, 2021 год
Купили морозильную камеру Арктик. Все работало нормально. Привезли и установили. Гарантийный талон выдали. Спустя пол года, морозильная камера начала работать как то не так. В талоне нашла номер телефона, я так поняла сервис центр. Но номер не рабочий, и куда теперь звонить не имею понятия.
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та за те, що повідомили про ситуацію. Напишіть, будь ласка, нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1381237 дані про покупку: фото чеку, номер телефону. Ми допоможемо вам у питанні гарантійного обслуговування та сформуємо заявку на виклик спеціаліста для діагностики.

Безответственное отношение

Людмила Васильевна Людмила Васильевна 15 марта, 2021 год
 Отзыв о COMFY по адресу Днипро, бул. Звездный, 1А Приобрели индукционную плитку ESPERANZA. Магазин отказывается нести ответственность за продаваемый товар, поэтому при возврате отправили нас к производителю. Специалисты не компетентны в вопросах товара. Никаких признаков эксплуатации не было!!! Избавились и счастливы! Продали ХЛАМ!
Достоинства:
  1. ОТСУТСТВУЮТ
Недостатки:
  1. За консультантами надо бегать
  2. На вопросы ни"бэ", ни "мэ"
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! В разі, якщо в процесі використання техніки виникає її некоректна робота, то вона захищена гарантією виробника та в магазині наші спеціалісти зможуть передати плиту в авторизований сервісний центр, де майстри будуть проводити діагностику та сервісне обслуговування товару, щоб надалі ви змогли ним повноцінно користуватись. Будь ласка, дозвольте нам детальніше вивчити вашу ситуацію, але нам для цього потрібно більше інформації. Напишіть нам на: [email protected], з номером вашого відгуку: 1381184 дані про покупку: фото чеку, номер телефону. Ми перевіримо все в деталях та зв'яжемося з вами.

Где же бонусы?

Гость Гость 14 марта, 2021 год
Купили газовую плиту. Заплатили за услугу ПП Comfy Assist Сервисы- 2900грн. Нам сказали, что если не воспользуемся пойдут деньги на бонусный счет. Пришли в магазин спросили сколько бонусов? - 35гр.
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! Будемо дуже вдячні, якщо напишете нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1381056. Ми перевіримо всі деталі по вашому чеку та допоможемо у вирішенні цього питання.

Как мне вернуть деньги?

Гость Гость 14 марта, 2021 год
Добрый день!
14.03.21 в магазине Comfy был приобретен телефон.
В чеке пробита пп comfy assist навигація зі строком дії 7 місяців
Как мне вернуть эти деньги?
Недостатки:
  1. Никто даже не предупредил о доп.услуге в чеке.товар был поеобретен за наличку!
Comfy Ответ представителя Comfy суббота, 20 марта
Доброго дня! Вдячні вам за відгук! Напишіть, будь ласка, на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1380922 та ми надамо більш детально консультацію з приводу додатку.

Плохая доставка

Татьяна Татьяна 13 марта, 2021 год
 Отзыв о COMFY по адресу Днепродзержинск, ул. Сыровца, 7 Вчера 12.03.купили стиральную машинку,обещали что сегодня доставят.Но,после целого дня ожидания, позвонили и сообщили что сегодня 13.03 доставки не будет.И еще один минус,половина покупателей и продавцов ходили без масок(((.Больше в этом магазине ничего не куплю.
Comfy Ответ представителя Comfy 14 марта, 2021 год
Доброго дня! Тетяна, дуже вдячні вам за відгук та за те, що повідомили про цю ситуацію. Звичайно, ми завжди намагаємося зробити все для того, щоб привезти техніку максимально швидко та клієнт був задоволений як товаром, так і сервісом. При цьому дуже рідко, але може виникнути необхідність перенести доставку, це зараз в основному пов'язане з погодними умовами, тому приносимо вибачення за те, що склалась така ситуація. Щодо карантинного режиму, то кожен наш продавець повинен носити маску, адже це в першу черги захист як його самого, так і наших покупців. Будь ласка, дозвольте нам розібратись в цьому питанні, напишіть нам на електронну адресу: [email protected] з номером вашого відгуку: 1380442 дані про покупку: фото чеку, номер телефону. Будемо очікувати від вас зворотний зв'язок.

Не рекомендую данный магазин !

Марина Марина 12 марта, 2021 год
Хочется оставить отзыв о магазине comfy в г. Харькове, который находится по адресу: проспект Людвига Свободы, 43. В данном магазине был куплен ноутбук 30.12.2020, к привеликому сожалению, буквально через дней 20 он начал давать сбои в работе , а именно полосить экран, раздваиваться начали все папки, шуметь сильно кулер и один из usb портов не хотел считывать информацию с... Читать отзыв Хочется оставить отзыв о магазине comfy в г. Харькове, который находится по адресу: проспект Людвига Свободы, 43. В данном магазине был куплен ноутбук 30.12.2020, к привеликому сожалению, буквально через дней 20 он начал давать сбои в работе , а именно полосить экран, раздваиваться начали все папки, шуметь сильно кулер и один из usb портов не хотел считывать информацию с флешки. Я решила понаблюдать некоторое время за работой ноутг, чтобы понять это просто какой-то "баг" или же серьезная поломка . 11.03.2021 примерно в 19-40 я пришла в указанный магазин с чеком , ноутбуком в полной комплектации, к ноутбуку было очень бережное отношение. Так вот, при осмотре товара , в акте приёма-передачи товара , менеджер - Орлова Лиана Викторовна впечатала " скол в углу ноутбука" , с чем я в корне была не согласна , так как умею отличать скол от потёртости, от соприкосновения руки к корпусу ноутбука (есть все фото) , но на мою претензию, что это никакой не скол, а потертость диаметром в миллиметр примерно , менеджер Лиана Викторовна настаивала на своем (хорошо , что я была со сведетелем) , спустя какое-то время , мне удалось убедить её,что это не скол , но снова разочарование, она пропечатала в акте "сдертая краска в углу ноутбука" . Сдертая краска и потертость это две разные вещи , ещё раз повторюсь ноутбуку даже двух с половиной месяцев нет и пользовалась я им очень бережно и только по работе. Убедить менеджера мне никак не удавалось, она продолжала настаивать на своём, ещё в придачу мне озвучила - несите сами в сервисный центр! Замечу , я покупала не в сервисном центре ноутбук, а в магазине и вы обязаны принять технику по закону! Конфликт разгорался , я попросила позвать администратора ( ждали его минут 15, но это упустим ) пришел парень , жаль не увидела на бейдже имя , начал что-то смотреть и уж явно совсем не то. Нес чушь, про то, что увидел разные цвета (это естественно, ободок ноутбука цветом отличается от цвета самого корпуса) , но вызван был он явно для другого , я настаивала на том ,что бы в акте приема-передачи указали "лёгкая потертость краски в углу ноутбука" , но нет, мне продолжали доказывать что это "сдертая краска " , но я упорно не соглашалась , так-как была права . Спустя пару минут, менеджер Лиана Викторовна обратилась к администрации с вопросом , что делать , я не буду печатать то, что просит клиент , администратор ответил : я не знаю, разбирайтесь сами !!! Это нормально вообще ??? Ещё раз повторюсь, хорошо, что я была не одна . Через некоторое время всё-таки нам удалось найти компромисс и мы все же вместо "скола" ,сдертой краски " , наконец увидели потертость ! У меня вопрос к руководству данной фирмы , Вы считаете нормальным такое поведение ваших сотрудников? Мне пришлось 40 минут потратить личного времени, что бы ваши работники приняли технику по нормальному ! И да, замечу , что даже при осмотре моего ноутбука менеджер не раз его "цокала об стол" пока я не сделала замечание и ноутбук пытались положить в коробку даже не выключив . Жду теперь возврата ноутбука из сервисного центра, посмотрим на результат! После этого случая отпало желание , что-либо в этой сети магазинов покупать !
Comfy Ответ представителя Comfy 13 марта, 2021 год
Доброго дня! Марина, дуже вдячні вам за те, що повідомили про цю ситуацію. Згодні з тим, що в разі гарантійної поломки техніки ви можете звернутись в будь-який зручний для вас магазин Комфі з товаром у повному комплекті, чеком та паспортом, щоб ми могли передати техніку в авторизований сервісний центр виробника, де експерти зможуть провести професійну діагностику ноутбуку та виправити поломку. При цьому дуже важливо, передаючи товар, зафіксувати його поточний стан, адже це може потім вплинути та ремонт по гарантії. Приносимо вибачення за те, що в магазині виникла така ситуація та ми безумовно проведемо перевірку. Напишіть нам на електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1379563 такі дані: номер телефону, номер акту прийому-передачі техніки в ремонт. Будемо очікувати зворотний зв'язок від вас.

Що за послуга Assist Навігація

Світлана Світлана 9 марта, 2021 год
 Отзыв о COMFY по адресу Киев, пр-т Московский, д. 295 Купувала пральну машину в кредит і в чеку вибили таку послугу як Assist Навігація зі строком на 4 місяці за 1600грн, без попередження, чи можу я ці кошти якось повернути.
Comfy Ответ представителя Comfy 9 марта, 2021 год
Доброго дня! Будь ласка, напишіть на нашу електронну адресу: [email protected], з номером вашого відгуку: 1377342 та ми в деталях проінформуємо вас про всі переваги послуги та як вона працює. Дякуємо!
COMFY
Comfy – супермаркеты и интернет-магазин бытовой техники и электроники. Сеть магазинов бытовой техники и электроники в Киеве и Украине

Рейтинг 1.7 из 5 на основании 5619 отзывов
Супермаркеты электроники
ELDORADO
ELDORADO

Рейтинг: 1.7
4128 отзывов
Фокстрот
Фокстрот

Рейтинг: 1.5
4122 отзыва
Интернет-магазин - f.ua
Интернет-магазин - f.ua

Рейтинг: 2.7
50 отзывов
Интернет магазин FISHKI.ua
Интернет магазин FISHKI.ua

Рейтинг: 2.3
106 отзывов
MTA.UA
MTA.UA

Рейтинг: 2.9
16 отзывов
Сеть магазинов MOYO
Сеть магазинов MOYO

Рейтинг: 1.6
342 отзыва
Suncable магазин
Suncable магазин

Рейтинг: 5
3 отзыва
Интернет-магазин opta.net.ua
Интернет-магазин opta.net.ua

Рейтинг: 4.3
6 отзывов
ТРЦ Космополит
ТРЦ Космополит

Рейтинг: 2.2
9 отзывов
Brain - компьютеры и гаджеты!
Brain - компьютеры и гаджеты!

Рейтинг: 3
91 отзыв


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю