Мономах имеет ТМ Lovare, где много фруктовых видов чая. Половина из них очень даже неплохо. Но пачка Lovare 24 пакетика стоит 60 грн. Это больше 2$. Вы что серьезно? В США такие цены на чай в магазинах еды. А они нищим украинцам такое предлагают. Жадность ваше всё!
Чесно кажучи, мене з першого погляду привабила упаковка чаю Мономах. Синя ніч над арабським містом, літаючий ковер, лампа.... Дуже мотивує на затишний вечір вдома із чашкою запашного напою. Сам чай - це поєднання чорного і зеленого сортів із додаванням ароматизатору "виноград". Тут я була трішки розчарована, адже більшість виробників давно додають шматочки... Читать отзыв Чесно кажучи, мене з першого погляду привабила упаковка чаю Мономах. Синя ніч над арабським містом, літаючий ковер, лампа.... Дуже мотивує на затишний вечір вдома із чашкою запашного напою. Сам чай - це поєднання чорного і зеленого сортів із додаванням ароматизатору "виноград". Тут я була трішки розчарована, адже більшість виробників давно додають шматочки справжніх фруктів. У коробці стандартно 25 пакетиків. Заварюється не дуже гарно. Вистачає лише на одне не міцне заварювання. Не поставлю 5 зірочок, але можна пити як економ варіант.
Неадекватная цена на фруктовый чай Lovare для Украины
Чай "Мономах 1001 ніч"
Не поставлю 5 зірочок, але можна пити як економ варіант.