Cartest.com.ua отзывы

Отзывы владельцев, клиентов и автолюбителей
Cartest.com.ua
2.6 5
8 отзывов / 790 просмотров
Результаты отзывов

Igor Sakhnyk

Igor Sakhnyk Igor Sakhnyk 16 февраля, 2021 год
Ахах сначала при осмотре говорят что машина не бита не крашена и ни один крепеж не крутился а теперь пишут что бита, крашена и стреляны подушки))
Потенциальные клиенты ответьте себе на один вопрос хотите-ли вы связываться с скандальными профанами-врунами))
Клоуны меня заблокировали в фейсбуке и почистили комментарии
Достоинства:
  1. Умеют пользоваться фейсбуком
Недостатки:
  1. Работник компании не отличается умом ибо не понимает что спорить с человеком который продаёт одну честную машину и имеет массу свободного времени чтобы писать правду про уровень конторы в разных соц сетях по меньшей мере глупо.

CarTest Автоподбор Киев

Юрий. Юрий. 16 февраля, 2021 год
Пишу від імені компанії Автопідбір Київ, Україна.
Сьогодні по всіх наших і не наших ресурсах на нашу компанію CarTest дехто @Igor Sakhnyk почав лити бруд. Що саме він пише, побачите в скрінах під цим постом. Текст усюду однаковий, банальний спам-наклеп.
Хочу наголосити, що шановний пан не є нашим клієнтом і ніколи їм не був. Компанія ніколи не надавала... Читать отзыв
Пишу від імені компанії Автопідбір Київ, Україна.
Сьогодні по всіх наших і не наших ресурсах на нашу компанію CarTest дехто @Igor Sakhnyk почав лити бруд. Що саме він пише, побачите в скрінах під цим постом. Текст усюду однаковий, банальний спам-наклеп.

Хочу наголосити, що шановний пан не є нашим клієнтом і ніколи їм не був. Компанія ніколи не надавала йому жодних послуг і не має перед ним ніяких зобов'язень. Тому наклеп на нашу компанію ми будемо оскаржувати всіма доступними нам способами.

А тепер від себе:
З даним громадянином я особисто мав справу, коли шукав невелике авто для пересування по місту. Для роботи, іншими словами. Свій автомобіль я продав, підшукував вживане авто до 20000$. Натрапив на оголошення неадекватного пана Ігора. Якби я тоді мав хочаб натяк, що воно так себе буде вести, звичайно не дзвонив би. Але ж, маємо що маємо. Отже, в об'яві (скрін я додам) написано, що це офіційне авто, пробіг 111 тис, тойота рав4 13го року. Що відслідковується пробіг по сьогодні, що сам би їв, але продаю... Як і всі продавці. Подзвонивши пану, спитав чи він не буде часом, на авторинку, бо я туди збирався. Пан відповів, що буде. Домовились там подивитись авто. В суботу, базарний день, я подивився це авто. Це жах! Бампер і переднє праве крило биті, треба фарбувати. Крило від удару посунулось на двері і між дверима і крилом, за відсутності зазору шкрябало до металу, зняло фарбу. Три деталі потребують втручання і фарбування. Руль у пана перешитий, до того ж дуже погано. Чому на 111 тисячах шиють кермо, ви знаєте і без мене. Бо там, скоріше за все, сотку, дві змотано. Це може підтвердити, чи спростувати ще декілька факторів. Наприклад салон авто, але ж все стоїть від іншого авто. І карти і сидіння і навіть торпеда. Чи є там аірбеги, чи спрацюють вони, невідомо. До того ж замінена ручка перемикання передач. Тобто перевірити пробіг на місці не має можливості. Кнопка безключевого запуску не працює, видає помилку, заводиться ключем. Подальший огляд авто не мав сенсу, таке авто я собі ніколи не куплю, бо це хлам. Продавець наголосив на додаткових перевірках. Ми пішли. Такий автомобіль просто не цікавий. Перевірка офіційного сервісу показала першу відмітку по ТО в 17му році. Про яку історію сервіса йдеться в оголошенні, невідомо. Платний додаток перевірки реєстра МВС показав, що авто завезенно зза кордону БВ в 13му році, 7му місяці. Перша відмітка сервіса в 17му. Що було до цього, хзн. Є відмітка про дтп, можливо це і є причиною заміни салону, якщо спрацювали аірбеги. Я не знаю, але мені то вже і не цікаво було. Подзвонив продавцю, пояснив, що авто ввезено зза кордону і мені не цікаве. Все!!! На цьому б історія мала б завершитись, до того ж я на авторинку в той же день купив інше авто. Але ж ні. Посипався спам від даного персонажу. І спам саме на компанію, не на мене. На компанію в якій працюють багато людей.
Сьогодні я йому подзвонив, розмова не склалась. Він декілька разів наголосив, що він конструює кораблі і якби він так відносився до роботи як я, то кораблі б не плавали. На мої заперечення, що мені просто не цікаве його авто, аргументи "ви не перевірили все досконально", "ви погані спеціалісти", " я облию вас брудом усюди де зможу"... Чи воно хворе, чи я не знаю, але я таке бачу вперше...
Коротше ось так з'являються негативні відгуки через не дуже адекватних продавців про компанію, яка до нього і не має ніякого відношення. Ах да, він ще нарікав мені, це взагалі якась маячня, типу йому дзвонили мої друзі, троє, пропонували 17000, що я барига (дослівно), що ми збивали ціну... Коротше повна ахінея... І це враховуючи той факт, що я купив авто через 20 хвилин після перегляду його... А, ще що я написав відгук під його об'явою на AUTO.RIA типу набрехав. А написав я, що кермо перешите, салон від іншого авто, по базах мвс авто пригнане зза кордону. Все! Де я збрехав, не знаю. Але то вже і не важливо. Тепер усюди, де в мережі згадується компанія де я працюю, майорить його маячня... Тому раджу всім, хто колись прочитає щось подібне, керуватись фактами, а не подібною дурнею. Cartest.com.ua - CarTest Автоподбор Киев rolleyesmlol
Достоинства:
  1. Компания не удаляет комментарии на своих ресурсах, даже если их пишут идиоты
Недостатки:
  1. Работа с людьми всегда несет в себе риски, быть облитыми грязью от недовольных. Всем не угодишь.

Профаны, не советую.

Гость Гость 16 февраля, 2021 год
Приехали смотреть мою машину, потыкали тестером-толщиномером, потом полезли компом начали что-то блеять про неточность пробега, но ничего понятно объяснить не смогли, потом доколупались до записи в техпаспорте «первичная регистрация транспортного средства пригнанного из-за границы» и как вердикт авто пригонялось бу из-за границы)) тот факт что машина 2013го года и первая регистрация 2013 го года никого не смутил (кто помнит цену... Читать отзыв Приехали смотреть мою машину, потыкали тестером-толщиномером, потом полезли компом начали что-то блеять про неточность пробега, но ничего понятно объяснить не смогли, потом доколупались до записи в техпаспорте «первичная регистрация транспортного средства пригнанного из-за границы» и как вердикт авто пригонялось бу из-за границы)) тот факт что машина 2013го года и первая регистрация 2013 го года никого не смутил (кто помнит цену акциза того времени поймет о чем речь)также не смотрели договор купли-продажи автомобиля с тойотой не смотрели офф сервисную книжку, выгоревшую наклейку «Toyota assistance» на лобовое видимо я сам приклеил)) «Экспертов» даже не смутил сам факт того что для постсоветского пространства машины шли с полноразмерным запасным в отличии от ЕС где шли с докаткой, хотя я вижу это не первый отзыв о их «профессионализме»...
Достоинства:
  1. Умеют пользоваться толщиномером.
Недостатки:
  1. Профаны о которых как раз и пишут в интернете.

Реакція на відгуки конкурентів

Юрій Юрій 26 мая, 2020 год
Сьогодні день відкриттів... Виявилось, що наша компанія має негативні відгуки про які ми не знаємо, від "клієнтів" які не є нашими клієнтами)
Звичайно ж ми живі люди і маємо робити помилки. Звичайно ж це трапляється. Із +- 1000 автомобілів підібраних за рік, звичайно ж трапляються один, два зальоти. Ну як без цього?!
Але яким було наше здивування, коли... Читать отзыв
Сьогодні день відкриттів... Виявилось, що наша компанія має негативні відгуки про які ми не знаємо, від "клієнтів" які не є нашими клієнтами)

Звичайно ж ми живі люди і маємо робити помилки. Звичайно ж це трапляється. Із +- 1000 автомобілів підібраних за рік, звичайно ж трапляються один, два зальоти. Ну як без цього?!
Але яким було наше здивування, коли один з клієнтів, який доречі замовив таки пошук авто, навіть після прочитаного, показав нам відгуки про нас. Ні, це не було на нашому сайті, про що б ми отримали сповіщення. Це розміщено на різних сайтах із однаковим скопійованим текстом, в однаковий час. Як нам пояснив клієнт, а він професійний маркетолог в інтернеті, це штучно набитий антирейтинг і він бачить, що це робив професіонал, не клієнт на 99%.
І тут ми зачитались. ))) Спочатку це було смішно, але потім прийшло розуміння того, що хтось з наших можливих майбутніх клієнтів, прочитав це повірить і піде геть. І це налякало і обурило.

Отже трохи відступимо від вищесказаного і розберемось з нами.
Так, дійсно бувають зальоти. Не багато, але бувають. І щоб ви зрозуміли які, я трохи розповім:
19рік:
1. Людина замовила авто. Ми завжди, при пакеті "авто під ключ", підписуємо з клієнтом договір. ЗАВДЖИ! Також, після підбору, ми фотографуємо реальних клієнтів за їх згоди і викладаємо на інтернет ресурси. Тому, якщо є непорозуміння, а вони бувають, то при нашому зальоті клієнту повертаються кошти за послугу. І оскільки таких клієнтів обмаль, всі ці випадки ми знаємо. І відгуки від таких клієнтів саме у нас на сайті. Фото 1.
https://cartest.com.ua/gb/
Знов відхилився від думки. Отже людина замовила авто. Дуже нас підганяла, срочно, я відлітаю, жінці треба лишити машину, я вас прошу, срочно. В турбо режимі знайшли автомобіль із фарбованим заднім крилом. Конструкція автомобіля не давала доступу детально роздивитись місце ремонту. На сто вже не встигали, "гіпс знімають, клієнт уїзжджає..."... Оформили. Клієнту, звичайно ж розповіли про підкрас.
Через деякий час, клієнт присилає фото з слідами заміни крила, салон авто розібрано, доступ є. Питає що це на нашу думку. Ми відповіли, що це заміна крила. Виявилось, що клієнт поїхав ставити гбо, розібрали салон і побачили заміну крила. Саме це крило було озвучене нами, як фарбоване. І це не викликало у клієнта негативу, навпаки, яка зараз, мовляв, машина не підфарбована? І це правда.
Але, домовились виплатити клієнту потрачені кошти на наші послуги.
Це справедливо. Тим більше нам не дали нормально перевірити автомобіль через брак часу.
2. Зальот більше через сором. Підібрали автівку, без кондиціонера. 2010 рік, повний привід, авто із всіма необхідними опціями, але без кондиціонера. Шок! Хоча клієнт не наголошував, що має бути кондиціонер, і його особисто більше хвилював 4х4, нам соромно, що ми не попередили його. Виявилось це пізніше, людина подзвонила запитати як увімкнути кондиціонер, продавець відмазався, що на вулиці холодно, а в об'яві кондиціонер зазначив. Ну так, зальот. Хоча у самого покупця до нас претензій немає. Сам мовляв дивився, бачив і не наголошував на обов'язковій наявності.
3. Клієнт замовив авто. Підібрали. Пройшли сто. Офіціал. Клієнту були озвучені фарбовані деталі. Офіціальний сервіс розібрав авто на молекули. Клієнт знав все. Пройшло більше року, клієнт вирішив продавати авто, і йому на сто показали на ті ж самі деталі, що ми озвучили. А він забув. Був скандал, що ми того не називали, потім вимагання безкоштовного підбору наступного авто, через наш зальот. Або знижки. Ну таке.
4. Замовили авто за мало коштів. З горем пополам знайшли автівку, із маси перевіреного зламу, нижній сегмент ціни автівки, це завжди таксі, або зламки. Працював наш стажер і не побачив міняних порогів. Ну це дійсно зальот. Через брак часу і людей, бо замовлень дуже багато, не перевірили стажера. Ну як би теж зальот, пороги приладом не поміряєш, на них заводський "барашек", чи вони міняні, чи крашені, не суть важливо, клієнту повернуті кошти, клієнт задоволений.

Оце і все, за рік. Навіть за два. Ну да, буває. Ми визнаємо, що робимо помилки.

Іноді, здебільшого навіть, претензії до нас на кшталт, "В мене щось зламалось, за що я вам платив рік тому", ну тут вибачайте. Ломається все. Наше завдання не підібрати вам вже зламане. А на перед ми нажаль не бачимо. Тут ще важливо, як і де обслуговувати авто і як експлуатувати.

Отже, повертаємось до відгуків про нас)
Там написана така єресь, що нам це смішно. Але гадаю, не смішно меньш обізнаним в автомобілях людям. Ну наприклад:
Скрін 2.
Людина, нібито наш клієнт, пише що ми знайшли авто, які він не замовляв. ) Це нонсенс. Ми працюємо виключно по анкеті клієнта і будь які відхилення у пошуках з'ясовуємо до того, як почати пошуки. Бо це наш час, а анкета підкріплена до офіційного договору.
Але де ж того знати конкурентам, які по суті описали свій метод обдурювання клієнтів, який їм краще знайомий.
А саме, багато наших "конкурентів" дають рекламу як "автопідбір", маючи свої автосалони, на відміну від нашої компанії, яка авто не продає. І узявши клієнта на пошук однієї машини, пропонують йому свої авто, які в них в наявності. Тим самим заробляючи з двох сторін.
Другий момент, не працюючий кондиціонер. Дійсно відмазка перекупів, це "треба заправити", але ж до нас яка претензія? Ми маємо озвучити, що є проблема. У вживаному авто, завжди щось треба робити. Але і тут прокололись хлопці. 200 гривень міг озвучити хто завгодно, але не ми, маючи своє сто і знаючи, що заправка системи це мінімум 700 грн і вище. Ну і тп...

Чистої води наклеп. Від кого, можливо від конкурентів, яких вибішує наш демпінг. Бо наша ціна від 4000 грн під ключ, унеможливлює конкуренцію з нами. Але ми маємо достатньо клієнтів, і нас влаштовує така оплата нашої роботи. Навіть вимушені відмовляти людям через перенавантаження.
Можливо це перекупник, у якого ми знайшли те, що він ретельно ховав, а ми не ідемо на змову з метою винагороди. Якщо авто не гідне, ми ніколи його не пропустимо.
Можливо ще хто. Але факт є факт.
Щодо непобачених нами підкрасів, так це взагалі смішно, ми завжди при клієнті, проходимо авто ще раз спеціальним пристроєм для вимірювання ЛФП.
Ну і далі, по тексту, така ж сама дурня.

Цей наклеп не розміщено у нас на сайті, його розміщено на інших, мало відомих сайтах де додають відгуки. І називається він, "УВАГА" "Положительный отзыв о компании кар тест"... )))

Ще сподобався ось цей.
Скрін 3.
Людина знайшла документи, вийшла на хазяїна і нібито виявила, що морда бита, все зламано, а авто продали в два рази дешевше. ))) Ну я навіть коментувати тут не буду, тут все ясно. Перекупи заробляють по 100% вартості авто, ми не побачили биту морду, а людина каталась з битим радіатором )))
Ну таке...

Отже я до чого це, а до того, що не все то правда, що пишуть в мережі. І наша компанія вітає перепровірку нашої роботи конкурентами. Ми завжди на цьому наголошуємо. Сумніваєтесь? Перепровірте. Але не відгуками конкурентів в мережі. Всім дякую. Ваш кар тест. Cartest.com.ua - Реакція на відгуки конкурентів
Достоинства:
  1. Договір з мокрою печаткою. Анкета клієнта. Акт діагностики. Ціна.
Недостатки:
  1. Наклеп конкурентів.

Жаль ребят

Вадя Вадя 15 мая, 2020 год
Добрый день. Я честно говоря не собирался ничего писать, но почитав этот бред, не выдержал. У моего брата свое сто, мне подбирали автомобиль специалисты кар теста, а проверяли на сто брата. Да, у меня сломалась коробка через год. Да, я тоже позвонил с претензией, грозил с горяча плохим отзывом, но брат вправил мне мозги. Ломается все! Определить что сломается и... Читать отзыв Добрый день. Я честно говоря не собирался ничего писать, но почитав этот бред, не выдержал. У моего брата свое сто, мне подбирали автомобиль специалисты кар теста, а проверяли на сто брата. Да, у меня сломалась коробка через год. Да, я тоже позвонил с претензией, грозил с горяча плохим отзывом, но брат вправил мне мозги. Ломается все! Определить что сломается и когда в бу авто не возможно. Все что может автоэксперт, это проверить состояние авто на момент покупки. А тут ересь какая то. Ломалась машина у него. Так смени сто, д...а кусок! Все ломается, рано или поздно. Главное не купить уже сломанное.
Жаль ребят если честно. Помню их отношение к клиенту, не каждый в больнице так относится. Со мной, как минимум носились как с ребенком. Всё рассказали, все показали. Договор домой привезли. Акт проверки с мокрой печатью дали. Помогли перегнать машину на сто к брату. И сейчас, звоню по любому вопросу, всегда помогают.

Обман! Обман!

Евгений Евгений 9 марта, 2020 год
Cartest.com.ua 0953028070 [email protected] подобрали машину сказали, что не бита не крашена ! В бордачке нашел документы, чеки о ремонте предыдущего владельца. Позвонил ему, узнал какие работы проводились с авто, тот ответил, что билась морда: оптика, бампер, капот. Продал машину перекупу, чтоб не ремонтировать. Внимание, в 2 раза дешевле чем купил ее я. Снял бампер, а там нет моторчика- насоса на... Читать отзыв Cartest.com.ua 0953028070 [email protected] подобрали машину сказали, что не бита не крашена ! В бордачке нашел документы, чеки о ремонте предыдущего владельца. Позвонил ему, узнал какие работы проводились с авто, тот ответил, что билась морда: оптика, бампер, капот. Продал машину перекупу, чтоб не ремонтировать. Внимание, в 2 раза дешевле чем купил ее я. Снял бампер, а там нет моторчика- насоса на омыватель фар, отломаны механизмы омывания. Говорили, что кондиционер фрионом заправить нужно, и он заработает. А по факту трубки порваны, радиатор пробитый. Настал март и вылезли первые подснежники.
Достоинства:
  1. Плюсов нет.
Недостатки:
  1. Обманули

Подбор авто

Гость Гость 8 февраля, 2020 год
Согласен, подобрали хлам а не авто,за три месяца три раза в ремонте,форсунка,клапанная крышка(масло жрала на 2500 по литру)термостат.Продал через три месяца,И начал дёргаться робот.Плохие отзывы со своего сайта удаляют.

Отзыв довольного клиента

Макс Макс 1 ноября, 2019 год
cartest.com.ua
+380677015602
+380953028070
Хотел бы поделится отзывом об этой компании. Я нашел ребят в интернете и заказал услугу подбор авто, со мной провели консультацию рассказали какие авто можно найти быстро и самое главное живыми. Спустя 2 недели мне раздался звонок: мы нашли вам авто, подъезжайте на авторынок. Нашли 2 авто которые не подходили под мое описание, но так как мне... Читать отзыв
cartest.com.ua
+380677015602
+380953028070
Хотел бы поделится отзывом об этой компании. Я нашел ребят в интернете и заказал услугу подбор авто, со мной провели консультацию рассказали какие авто можно найти быстро и самое главное живыми. Спустя 2 недели мне раздался звонок: мы нашли вам авто, подъезжайте на авторынок. Нашли 2 авто которые не подходили под мое описание, но так как мне срочно нужна была машина, я готов был рассмотреть эти варианты. Я совсем не разбираюсь в машинах, и доверился этим ребятам, что они проверят все авто досконально. Что они мне сказали:
1 не работает кондиционер, скорее всего вытек фрион, это будет стоить пару сотен гривен, заправить его, сказали они. В итоге я попал на 500 баксов, т.к. умер компрессор. Затем я нашел инфу, что это известная отмазка перекупа которому нет смысла делать дорогостоящий ремонт кондиционера.
2 на авто нет газа. В итоге оказалось, что газ там был, я нашел следы от трубок которые шли под обшивкой багажника, нашел врезку под заправку газом возле горловины бензобака, под рулем была наклейка поверх дырки в торпеде, которую просто нельзя было не заметить, если тянуться к ручке капота.
3 машина не бита и не крашена. - только бампер красился, сказали они. В итоге обнаружил, что перекрашены 2 крыла, есть серьезный подкрас на двери, который не заметить они попросту НЕ МОГЛИ ! спустя время у меня бампер просто отваливатся начал, т.к. бампер был разбит после дтп, моя конфетка разваливалась у меня на глазах.
4 машина очень живая, т.к. стойки у нее не просели, рядом стоял такой же автомобиль у которого расстояние между колесом и крылом было меньше, а у меня больше, это значит, что у меня подвеска более живая. Вся фишка в том на моей машине стоила резина по профилю уже.-это вообще самое смешное, мне такое втирали на уши и я в это поверил.
Машину отвезли на "СТО", на сто мне зайти нельзя было, мне вынесли бумагу, что подвеска у машины в норме, колодки в норме- это показывало, что машина не хлам ). в итоге в течении пол года моей езды 3000 долларов ушло только на замену деталей подвески.
Как потом я выяснил, машина была в руках 2 перекупов, которые раздербанили ее: сняли резину, ГБО.
За первое время пользования машиной я ввалил в нее еще 5000 долларов, хотя машина "огонь, вложений капитальных не требует"
Я считаю что автоподборщики не могут так халатно относится к своей работе, я понадеялся на них и купил "конфетку" в которую нужно вложить пол стоимости машины. Другое дело если бы мне рассказали о всех проблемах и тогда я бы сам принимал решение о ее покупке. Либо они знали о части проблем и не сказали мне, то они участники кидка от перекупа. Если они этого всего не заметили, то толку от них ? Они помогли мне купить не автохлам, на том спасибо,машиной я доволен но за те деньги которые я в нее вложил + завышенная стоимость авто, я мог бы ездить на более новом автомобиле. Я не купил труп, я купил трупик который мне пришлось оживлять.
Cartest.com.ua
Cartest.com.ua
Рейтинг 2.6 из 5 на основании 8 отзывов

Автомобили
Американ Авто
Американ Авто

Рейтинг: 4.9
91 отзыв
MCarsDelivery
MCarsDelivery

Рейтинг: 3.8
42 отзыва
On Road
On Road

Рейтинг: 5
19 отзывов
Audi Q2
Audi Q2

Рейтинг: 4
1 отзыв
CarFox Ukraine
CarFox Ukraine

Рейтинг: 5
1 отзыв
VMAuto.org
VMAuto.org

Рейтинг: 5
1 отзыв
CARLEONE
CARLEONE

Рейтинг: 4.5
21 отзыв
ООО Овердрайв
ООО Овердрайв

Рейтинг: 5
1 отзыв