Busfor.ua отзывы

Отзывы клиентов и пользователей
Busfor.ua
4.4 5
2910 отзывов / 619757 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов

Вопрос о промокоде

Гость Гость 42 мин 17 сек назад
Добрый. При заполнении данных предалгает ввести промокод. Скажите, где я могу взять промокод? Не могу связаться с вами.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 5 мин 46 сек назад
Добрий день. Промокод ви можете отримати через нашу e-mail розсилку. Це не обов'язкове поле для заповнення даних.

Рейси Миколаїв-Київ

Давид Давид 6 часов 53 мин назад
Більше року постійно купую квитки на рейси Миколаїв-Київ, все дуже подобається. Не всі перевізники мають хороші автобуси, але загалом орієнтуюсь на рейтинги, які є на сайті. В принципі зручно, проблем не було.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 1 час 38 мин назад
Добрий день. Дякуємо вам за позитивний відгук. Будемо намагатись стати ще зручнішими для вас!

Автобусные рейсы

Гость Гость 7 часов 58 мин назад
Скажите, пожалуйста, будут ли рейсы 3 июня в Одессу? Снят ли запрет на передвижение автобусами? В интернете смотрела, пока что не сильно понятно.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 1 час 39 мин назад
Добрий день. Всі рейси, які є на нашому сайті актуальні.

Хороший сайт

Гость Гость 23 часа 11 мин назад
Я уже три года пользуюсь этим сайтом, никогда не было проблем. Очень довольна, всем своим рекомендую.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 1 час 40 мин назад
Добрий день. Дякуємо вам за позитивний вігук!

Скасування рейсу та повернення коштів

Гость Гость суббота, 30 мая
Я придбав квиток на рейс в якому була пересадка. Перевізники скасували рейси, тому я зателефонував до них, щоб уточнити причину. Як повідомив мені перший перевізник, його рейс не скасований, тому кошти вони мені поветати не будуть. Але буквально через годину мені на пошту прийшло повідомлення про те, що кошти все відправлені мені на карту, сума була повна. Навідь не довелось... Читать отзыв Я придбав квиток на рейс в якому була пересадка. Перевізники скасували рейси, тому я зателефонував до них, щоб уточнити причину. Як повідомив мені перший перевізник, його рейс не скасований, тому кошти вони мені поветати не будуть. Але буквально через годину мені на пошту прийшло повідомлення про те, що кошти все відправлені мені на карту, сума була повна. Навідь не довелось дзвонити до сервісу. Не знаю, як вони верішують ці питання, але кошти мені повернули, за що велике дякую.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 1 час 42 мин назад
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук про наш онлайн-сервіс. Нам дуже шкода, що ваш рейс був скасований. На жаль, деякі рейси скасовуються в останній момент, через карантині обмеження.

Билеты в Одессу

Яна Яна пятница, 29 мая
Наконец-то возобновляются все рейсы и карантинные меры снимаются, поэтому я могу спокойно поехать к подруге в Одессу. У меня ещё остался промокод от басфора, который мне дали до карантина, поэтому я смогла купить билеты дешевле, чем у перевозчика на сайте. Жаль, что на сайте нет функции купить билеты в оба направления одним заказом, так бы вышло ещё дешевле. Как пройдёт... Читать отзыв Наконец-то возобновляются все рейсы и карантинные меры снимаются, поэтому я могу спокойно поехать к подруге в Одессу. У меня ещё остался промокод от басфора, который мне дали до карантина, поэтому я смогла купить билеты дешевле, чем у перевозчика на сайте. Жаль, что на сайте нет функции купить билеты в оба направления одним заказом, так бы вышло ещё дешевле. Как пройдёт поездка сразу отпишусь в отзыв перевозчику.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 1 час 44 мин назад
Добрий день. Дякуємо вам за позитивний відгук. Будемо намагатись стати ще зручнішими для вас!

Поспособствовали возврату

Ярослав Ярослав четверг, 28 мая
Ситуация началась во время карантина, у меня был билет на 19 марта, которым я, естественно не смог воспользоваться из-за отмены транспорта. Подал заявление на возврат, после чего через какое-то время мне пришел отказ. Естественно, я начал звонить, писать в басфор. Перевозчик просто отключил телефон. Меня попросили подождать, пока они разберутся в причине отказа. Шло время, я уже потерял всякую надежду... Читать отзыв Ситуация началась во время карантина, у меня был билет на 19 марта, которым я, естественно не смог воспользоваться из-за отмены транспорта. Подал заявление на возврат, после чего через какое-то время мне пришел отказ. Естественно, я начал звонить, писать в басфор. Перевозчик просто отключил телефон. Меня попросили подождать, пока они разберутся в причине отказа. Шло время, я уже потерял всякую надежду на то, что деньги мне вернут. В конце апреля мне пришло новое письмо о том, что возврат оформлен и деньги вернут. На карту так ничего и не пришло. Я опять им начал звонить, оказалось, что произошла какая-то ошибка на стороне банка. В итоге деньги мне вернули, долго извинялись. Ситуация не из приятных, но я рад, что все разрешилось в мою пользу. Спасибо, что не отвернулись.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua пятница, 29 мая
Добрий день. Дякуємо вам за позитивний відгук. Вибачте за ті незручності, які вам довелось пережити у зв'язку з довгим очікуванням повернення коштів.

Уехал из Одессы

Гость Гость вторник, 26 мая
Купил билет на сегодня из Одессы во Львов, очень переживал, что рейса не будет, из-за того, что не понятно, запустили автобусы или нет. В 22:00, четко по расписанию мы отправились. Спасибо, что помогли уехать, я не верил!
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua среда, 27 мая
Добрий день. Дякуємо вам за позитивний відгук. Ми дуже раді, що допомогли вам придбати квиток онлайн. Сподіваємось і далі бачити вас серед наших користувачів.

Разочарование

Гость Гость вторник, 26 мая
На 12 мая заказала билет за два месяца,8 мая перезвонила, узнать будет рейс,оператор ответила нет,в связи с карантином отменили рейс.Я попросила за билет вернуть деньги,оператор оформила заявку и сказала в течении 10 дней.20 мая я позвонила мне сказали,что перевозчики не они обращайтесь к ним,дали телефон,звоню,а там говорят,Где покупали сними и разбирайтесь. Я пользуюсь уже два года этой компанией,но с таким... Читать отзыв На 12 мая заказала билет за два месяца,8 мая перезвонила, узнать будет рейс,оператор ответила нет,в связи с карантином отменили рейс.Я попросила за билет вернуть деньги,оператор оформила заявку и сказала в течении 10 дней.20 мая я позвонила мне сказали,что перевозчики не они обращайтесь к ним,дали телефон,звоню,а там говорят,Где покупали сними и разбирайтесь. Я пользуюсь уже два года этой компанией,но с таким еще не сталкивалась. Очень разочарована.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua среда, 27 мая
Добрий день. Дякуємо вам за те, що описали нам дану ситуацію. Будь ласка, вкажіть номер вашого квитка, або замовлення, для того, щоб ми могли перевірити ваші звернення в нашу службу підтримки та допомогти вам вирішити це питання.

Взяли деньги за поездку, перевозчик заявил что везти не будет

Гость Гость суббота, 23 мая
Вообщем я заплатил на басфоре за свой билет, созваниваюсь с перевозчиком он говорит что рейс отменён связи с карантином, они со своей стороны подтвердили возврат, но деньги Босфор сказали будут возвращать до 20 дней, до 10 дней на обработку заявки, до 10 на возврат, Вы серьезно?! У нормальных компаниях либо моментальный возврат, либо максимум до 3 дней.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua среда, 27 мая
На жаль, ви так і не надали номер вашого квитка, тому ми не змогли індефікувати вас, як пасажира, та швидко допомогти вам у вирішенні цього питання.

Бегите от них

Валентин Валентин вторник, 12 мая
Эти ......(здесь была не переводимая игра слов) пользуясь ситуацией в стране наживаются на своих пользователях! Продают билеты, рейсы отменяются! Они не возвращают Вам деньги минимум месяц! Опасайтесь эту организацию!
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua вторник, 19 мая
На жаль, ви так і не надали номер вашого квитка, тому ми не змогли індефікувати вас, як пасажира, та швидко допомогти вам у вирішенні цього питання.

Busfor не повертає кошти

Гость Гость среда, 6 мая
Купувала білет на 17 березня 2020 року,але всі рейси були відмінені через закриття кордону. Я подала заявку щоб мені повернули повну суму коштів квитка . Потім мені прийшло повідомлення на почту від Босфор , що перевізник відмовив повернути кошти. Я подзвонила до перевізника і він мені відповів ,що вони навіть не опрацьовували заявки на повернення коштів,і також відповів що він... Читать отзыв Купувала білет на 17 березня 2020 року,але всі рейси були відмінені через закриття кордону. Я подала заявку щоб мені повернули повну суму коштів квитка . Потім мені прийшло повідомлення на почту від Босфор , що перевізник відмовив повернути кошти. Я подзвонила до перевізника і він мені відповів ,що вони навіть не опрацьовували заявки на повернення коштів,і також відповів що він такого не казав,що це все брехня . Сказав зачекати кілька днів і мені прийдуть гроші . Через пару днів мені Прийшов лист що гроші були надіслані ,і через кілька днів гроші прийшли .
Я не розумію це так Busfor наживається на інших людях чи як це розуміти??? Якби я не зателефонувала ніхто би кошти мені так і не повернув! Не рекомендую! Busfor.ua - Busfor не повертає кошти
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua среда, 6 мая
Добрий день. Дякуємо вам за те,що писали дану ситуацію та вказали номер вашого замовлення. Ми перевірили ваші звернення до нас та відповіді перевізника. Перевізник не відмовляв вам у поверненні коштів, а запропонував альтернативу, або залишити квиток актуальним, або повернути кошти. Для цього вам потрібно було зв’язатися з перевізником, або надіслати нам повідомлення на електронну пошту. Якщо ви бажали повернути кошти вам потрібно було надіслати нам повторне повідомлення, для того, щоб ми могли провести повернення. Дякуємо вам за розуміння.

Оторимав повернення, допомогли

Тарас Тарас 30 апреля, 2020 год
Дуже дякую, повернення за квиток отримав. Так і не зрозумів у чому була помилка. Гроші прийшли сьогодні.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 30 апреля, 2020 год
Дякуємо вам за те, що написали про вирішення вашої ситуації.

Повернення коштів

Тарас Тарас 25 апреля, 2020 год
Допоможіть мені повернути кошти, бо через сайт я не можу оформити повернення кнопка неактивна. Номер квитка 11826532
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 25 апреля, 2020 год
Добрий день. Заявка на повернення коштів оформлена та знаходиться в обробці у наших спеціалістів. Швидкість обробки заявки від 1 до 10 днів.

Вопрос о билете

Гость Гость 23 апреля, 2020 год
У меня был куплен билет на 30 апреля. Я так понимаю что сейчас рейсы отменили. Я могу этот билет оставить чтобы уехать по нему когда карантин закончится или его нужно обязательно возвращать?
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 24 апреля, 2020 год
Добрий день. Квиток необхідно повернути через особистий кабінет нашого сайту. Є декілька перевізників які пропонують квиток з відкритою датою, але це вирішується лише після вашої заявки на повернення коштів.

Возврат заказа

Галя Галя 23 апреля, 2020 год
Я вернул билет мне пришло письмо о том что деньги возвращены но денег нет. Когда они будут сколько ждать? Вообще какой срок зачисления?

Що робити з квитком

Микола Микола 23 апреля, 2020 год
Що робити з квитком? В мене квиток на 1 травня але карантин продовжено. Що мені робити? Як його повернути?
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 23 апреля, 2020 год
Добрий день. Повернути квиток ви можете через особистий кабінет на нашому сайті. Будь ласка, оберіть примусово причину повернення та опишіть вашу ситуацію. Як тільки ми отримаємо відповідь від перевізника, ми про дублюємо її на вашу електронну адресу.

Это просто ки*****о...

Сергей Лесовой Сергей Лесовой 22 апреля, 2020 год
Сегодня,22.04.2020 года заказал билет не рейс Одесса-Зелена гура.Перед заказом билета позвонил и поинтерисовался состоится ли этот рейс(карантин все таки).Мне посоветовали сначала купить билет на котором будет указан номер телефона перевозчика,и уже у него поинтерисоваться о рейсе.Заказав билет и оплатив его (1629гр.05коп)позвонил перевозчику(Openline)узнать о рейсе,на что мне небрежно ответили где покупали билет,там и спрашивайте.Как раз перед этим кабмин принимает решение о... Читать отзыв Сегодня,22.04.2020 года заказал билет не рейс Одесса-Зелена гура.Перед заказом билета позвонил и поинтерисовался состоится ли этот рейс(карантин все таки).Мне посоветовали сначала купить билет на котором будет указан номер телефона перевозчика,и уже у него поинтерисоваться о рейсе.Заказав билет и оплатив его (1629гр.05коп)позвонил перевозчику(Openline)узнать о рейсе,на что мне небрежно ответили где покупали билет,там и спрашивайте.Как раз перед этим кабмин принимает решение о продлении карантина до 12 мая.Захожу на сайт и вижу что маршрута уже нет...Позвонив на бусфор пояснил что у перевозчика мне нахамили,карантин продлен и рейс снят...Мне ответили что официально перевозчик не отказался от поездки(хотя поездки уже нету на сайте).Я попросил вернуть мне деньги и мне ответили что я подпадаю под возврат за 72 часа,и к возврату мне будет 1300 с чем то (уже не помню)гривен(около 200 все равно теряю)..согласен ли я.Я согласился.После моего согласия мне пришло смс что мне вернут 852гр 50 коп(а это даже не 30 процентов удержания,если бы я попал меньше 72часа и больше 48часов)Позвонив опять оператору бусфора получил ответ что я,мол,сам отказался от поездки(напоминаю,поездки уже не было на сайте)и бусфор приняло решение вернуть только такую сумму.Вот так,на ровном месте за пару часов бусфор прикарманил 777 гривен.Афера просто отличная(Openline тоже в доле?).Номер билета 11996757.
Достоинства:
  1. Раньше ведь заказывал билеты и такого не было.
Недостатки:
  1. В двойне обидно что так поступают с клиентом,уже пользовавшегося их услугами.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 23 апреля, 2020 год
Добрий день. Дякуємо вам за те, що одразу вказала номер квитка та детально писали цю ситуацію. На жаль, оператор який оформлював для вас заявку на повернення коштів помилився коли озвучував суму до повернення. З оператором буде проведена робота для уникнення повторення ситуації. На момент коли ви нам телефонували в нас ще не було інформації про продовження карантину. Ми обов‘язково переглянемо вашу ситуацію, та у будь-якому випадку повернемо вам ту суму яка була озвучена оператором. Як тільки рішення буде прийнято ми одразу повідомимо вас про це. Будь ласка, вибачте за завдані незручності.

Перевізник не поїхав (але не дахом)

Ілья Ілья 22 апреля, 2020 год
Значить, мав квиток з Варшави до дому на вечір 16 березня 19:00. Тоді ж о 23:59 кордони закривалися для автобусних перевезень. В цей вечір не приїхав ні цей, ні десятки інших автобусів. Заходня була порожньою. Приблизно в 21:00 я надіслав повернення коштів, та лише сьогодні (22.04) мені прислали відповідь. І лише тому, що я 2 дні тому подзвонив в кол... Читать отзыв Значить, мав квиток з Варшави до дому на вечір 16 березня 19:00. Тоді ж о 23:59 кордони закривалися для автобусних перевезень. В цей вечір не приїхав ні цей, ні десятки інших автобусів. Заходня була порожньою. Приблизно в 21:00 я надіслав повернення коштів, та лише сьогодні (22.04) мені прислали відповідь. І лише тому, що я 2 дні тому подзвонив в кол центр Басфор.
Здивувала мене відповідь, що перевізник не підтвердив оскаржувану причину. А це означає, що автобус був тоді, коли жодного автобуса не було. Невже я один надіслав заявку на повернення чи всі пасажири ідіоти? Перевізник при хоча би поверненню кількох білетів має висилати вам кадри з відеореєстратора, що рейс дійсно був і автобус дійсно стояв на станції о 19:00. Мені до Варшави 4.5 години їхати, невже я такий дурник, що приїхав аби не сісти на автобус???

Зміню свою думку, якщо ви підтвердите, що перевізник вислав вам достатню кількість доказів, а не "рейс був, нічьо не знаю".

На разі бачу лише одностороннє ошуканство. Чому я маю добиватися правди в судових інстанціях, писати скарги, якщо все очевидно. Не рекомендую користуватися сервісом, в якому перевага віддається перевізнику з середнім балом 2,9, а не користувачу. Ліпше купуйте квитки в касах, особливо за кордон.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 27 апреля, 2020 год
Добрий день. Кошти за замовлення були повернуті вам на карту оплати сьогодні, о 14:12. Швидкість їх зарахування залежить від швидкості роботи вашого банку, та може займати від 1 до 7 робочих банківських днів.

Наявність рейсів

Олег Олег 21 апреля, 2020 год
Уточніть будь ласка, чи будуть з 24.04 рейси Одеса-Констанца?
Завжди купували на сайті, але зараз немає.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 21 апреля, 2020 год
Добрий день. На жаль, зараз таких рейсів немає на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями можливо вони скоро з’являться.

Еле вернулся домой

Евгений Евгений 17 апреля, 2020 год
Был куплен билет на 16 апреля из Варшавы но из-за карантина рейс отменили. Я уехал раньше на машине а этот билет вернул. Все писали что возвраты задерживают но мне деньги пришли за 10 дней как и было указано в письме. Не знаю с чем это связано возможно мне повезло. Из-за соблюдения сроков хочу сказать спасибо компании. Все кто говорит что... Читать отзыв Был куплен билет на 16 апреля из Варшавы но из-за карантина рейс отменили. Я уехал раньше на машине а этот билет вернул. Все писали что возвраты задерживают но мне деньги пришли за 10 дней как и было указано в письме. Не знаю с чем это связано возможно мне повезло. Из-за соблюдения сроков хочу сказать спасибо компании. Все кто говорит что деньги не вернули, не переживайте их возвращают возможно вам нужно больше подождать.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 17 апреля, 2020 год
Дякуємо вам за позитивний відгук. Будемо намагатися стати ще зручнішими для вас!

Промокод на поездку

Кристина Кристина 15 апреля, 2020 год
Мне пришел промо код на поездку ещё в марте месяце. Не могу понять какой у него срок действия. Куда мне написать чтобы его проверили? Можно прямо сюда?
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 15 апреля, 2020 год
Добрий день. Промокод є одноразовим, тому, будь ласка, надішліть його на нашу електронну пошту, яка вказана в вашому квитку.
Ми перевіримо його та надамо вам зворотній зв’язок.

Придбання квитків

Ірина Ірина 14 апреля, 2020 год
Добрий день. Маю таке запитання. Мені потрібно дістатися з Вроцлава до Львова, але на вашому сайті квитків немає. Натомість на бла бла кар пропонують придбати квитки через ваш сайт. Поясніть будь ласка як це працює?
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 14 апреля, 2020 год
Добрий день. На жаль, зараз жоден автобус не має право їздити, тому ми не реалізуємо квитки до 25 квітня. Ті хто пропонують ці квитки - шахраї, будь ласка, надішліть скаргу в компанію BlaBlaCar для того, щоб вони їх заблокували. Ми об'єднали зусилля з BlaBlaCar , але квитки на автобус можливо купили лише у вікні "автобуси" http://prntscr.com/ryu7mr . Всі хто пропонують свої послуги посилаючись на те, що співпрацюють через нас, у розділі "спільна подорож" - шахраї, будь ласка, не переводьте гроші на особисті картки.

Hochu kupit bilet

Katie Katie 13 апреля, 2020 год
Mne nugno kupit bilet na 30 aprela is Krakova. Skagite y vas est promokodi? Ranshe mne oni prihodili, a seachas pisem net.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 14 апреля, 2020 год
Добрий день. Дякую вам за запитання. Ви можете переглянути квитки через наш сайт busfor.ua . На 30 квітня рейси наявні у різних напрямках.

Повернення коштів за квиток

Тарас Тарас 13 апреля, 2020 год
Доброго дня купив квиток до оголошення карантину тепер ніяк не можу повернути свої кошти годують то спочатку було 10 днів для повернення потім 14 а тепер взагалі якась в них очерідь на повернення так скажіть будь ласка при покупці квитка гроші вам потрібно переводити відразу а не через 10-14 днів і чому я тепер повинен чекати хто знає скільки на... Читать отзыв Доброго дня купив квиток до оголошення карантину тепер ніяк не можу повернути свої кошти годують то спочатку було 10 днів для повернення потім 14 а тепер взагалі якась в них очерідь на повернення так скажіть будь ласка при покупці квитка гроші вам потрібно переводити відразу а не через 10-14 днів і чому я тепер повинен чекати хто знає скільки на повернення
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 13 апреля, 2020 год
Добрий день. Дякуємо вам за те, що описали нам дану ситуацію. Будь ласка, вкажіть номер вашого квитка, або замовлення, для того, щоб ми могли перевірити ваші звернення в нашу службу підтримки та допомогти вам вирішити це питання.

Купить билеты

lesya lesya 13 апреля, 2020 год
Мне очень нужна ваша помощь. Моя мама пожилой человек, и мне необходимо приехать к ней в Одессу. Ни одного билета я не нашла, скажите это какая то ошибка, или их просто нет? Когда они появятся?
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 13 апреля, 2020 год
Добрий день. Всі квитки доступні на дати після 24 квітня. На жаль, зараз перевезення в Україні заборонені.

Возврат денег

Светлана Светлана 8 апреля, 2020 год
Добрый день. Билет с Польши в Украину был куплен 13 марта, а 15 марта - оформлен возврат. Обращалась в телефоном режиме неоднократно, ответ - заявка есть, нужно ожидать. Изначально были указаны сроки, в течение 10 рабочих дней. При этом, уже почти будет месяц, хотела бы знать точные сроки.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 9 апреля, 2020 год
Добрий день. Дякуємо вам за те, що описали нам дану ситуацію. Будь ласка, вкажіть номер вашого квитка, або замовлення, для того, щоб ми могли перевірити ваші звернення в нашу службу підтримки та допомогти вам вирішити це питання.

Возврат на разных сайтах

Мария Мария 8 апреля, 2020 год
Покупала билеты на двух сайтах украинском и польском басфоре. Оба рейса отменили, но в злотых деньги пришли через 4 дня, а в гривнах через 22 дня. Не понимаю с чем это связано?
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 8 апреля, 2020 год
Добрий день. Це може бути пов‘язано з тим, що кількість наших звернень перевищувала кількість звернень на іншому сайті, адже автобуси між містами там не скасовані.

Про возврат

Evgeniy Evgeniy 7 апреля, 2020 год
Почитал отзывы ниже, и понял, что у меня ситуация не такая плохая. Из-за карантина отменили рейс, пришло письмо, что возврат будет за 10 дней. 10 дней прошли и тишина. Позвонил им на горячую линию, сказали, что у них какие-то задержки с возвратами, до деньги вернут. Через 18 дней пришло письмо о том, что возврат совершён, но денег на карте не... Читать отзыв Почитал отзывы ниже, и понял, что у меня ситуация не такая плохая. Из-за карантина отменили рейс, пришло письмо, что возврат будет за 10 дней. 10 дней прошли и тишина. Позвонил им на горячую линию, сказали, что у них какие-то задержки с возвратами, до деньги вернут. Через 18 дней пришло письмо о том, что возврат совершён, но денег на карте не было. В итоге зачислились только через 4 дня после письма. Думал, конечно, быстрее вернут, ну слава богу, что вернули. За долгий возврат снимаю звезду. Раньше никаких нареканий не было.
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 8 апреля, 2020 год
Дякуємо вам за відгук. Будь ласка, вибачте за завдані вам незручності. Це були форс-мажорні обставини, через велику кількість звернень ми не встигали обробити всі звернення вчасно.

Не возвращяют деньги

Юрий Юрий 5 апреля, 2020 год
Не советую так как busfor не выполняет свои обязательства, вот ситуация с которой столкнулся я номер билета 72153094 был куплен 18.03.2020 етого же деня было сообщение про отмену рейса, сделал запрос на возврат денежных средств до сих пор денег нет только кормят завтраками, вопрос если рейса не было значить не было затрат тогда где делись мои деньги? Весьма не советую,... Читать отзыв Не советую так как busfor не выполняет свои обязательства, вот ситуация с которой столкнулся я номер билета 72153094 был куплен 18.03.2020 етого же деня было сообщение про отмену рейса, сделал запрос на возврат денежных средств до сих пор денег нет только кормят завтраками, вопрос если рейса не было значить не было затрат тогда где делись мои деньги? Весьма не советую, люди лучше покупайте билеты в Приват24.
1 согласен 2 не согласны Показать 3 ответа
Busfor.ua Ответ представителя Busfor.ua 6 апреля, 2020 год
Добрый день. Вам был предоставлен ответ под первоисточником. Средства будут возвращены вам в полном объеме, но, к сожалению, из-за большого количества обращений мы не успеваем обработать все заявки в срок.
Busfor.ua
Busfor.ua - это современный онлайн-сервис по продаже автобусных билетов для поездок по Украине и Европе. Команда Busfor.ua берет во внимание каждое обращение и старается разобраться в любой ситуации. Чтобы отзыв был максимально эффективным, пожалуйста, оставляйте сразу и номер вашего билета, чтобы мы могли сразу же взять ваше обращение в работу.
подробнее

Рейтинг 4.4 из 5 на основании 2910 отзывов
Продажа автобусных билетов
Tickets.ua
Tickets.ua

Рейтинг: 2.7
642 отзыва


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю