шикарная фирма с низкими ценами на товар но качество шикарное! не ржавый сколько месяцев заказываю по 3 раза на месяц привозят листы и трубы синие даже без коррозии)) спасибо ребятам за оперативную работу)))
Мы, компания AGRO PARTS UKRAINE заказали по 100% предоплате у них металла на сумму 30 тыс гр , Взамен они нам отправили битую , мятую некондицию, которую мы даже не стали забирать.... о возврате средств или поставке нормального метала они даже слышать не хотят. НЕ РЕКОМЕНДУЕМ ни в коем случае!!! либо без предоплат по факту
Мав неприємність купити в цієї шарашки чверть тонни труби. Замовляв 127*16, по факту прийшла 127*12. Спочатку спілкувався з якимось менеджером. Скинув фото, тиждень морозилися мовляв сфоткай мені її з такого ракурсу, з такого і з такого. Потім я дзвонив цьому директору Ярославчику. Ще цей Ярославчик морозився, що він то в лікарні, то ще десь, то передзвонить через 5 хвилин. А... Читать отзыв Мав неприємність купити в цієї шарашки чверть тонни труби. Замовляв 127*16, по факту прийшла 127*12. Спочатку спілкувався з якимось менеджером. Скинув фото, тиждень морозилися мовляв сфоткай мені її з такого ракурсу, з такого і з такого. Потім я дзвонив цьому директору Ярославчику. Ще цей Ярославчик морозився, що він то в лікарні, то ще десь, то передзвонить через 5 хвилин. А потім сказав, що ми її міряти перед відправкою і в нас було 16, а ти міряти не вмієш. В результаті маю чверть тони лому.
Я бачив відгук, де людина скаржилася, що замовляв смужки титану, а отримав невідомо що. Думав... одноразово. Але ж ні. Виявляється взяти гроші за одне, а підсунути те, що є, що їм самим не треба - звичайна річ. Шановний, якщо в контексті титану ви впізнали себе, якщо одне із зображень з вайбера ваше, то, будь ласка, напишіть на [email protected]. Давайте покараємо негідників!
Недостатки:
КИДАЛИ! Прислали чверть тони лома, морозилися 2 тижні і в результаті послали.
СОВЕТУЮ КАК НАДЕЖНОГО ПОСТАВЩИКА
не ржавый
спасибо ребятам за оперативную работу)))
Разовые аферисты!
Аргон Стил і директор Рагозин Ярослав - КИДАЛИ
В результаті маю чверть тони лому.
Давайте покараємо негідників!