ANEX Agencija pracy отзывы клиентов

ANEX Agencija pracy отзывы клиентов
ANEX Agencija pracy
3.7 5
12 отзывов / 2066 просмотров
Результаты отзывов

Дырявая контора

Давид Давид 31 октября, 2019 год
Обычный пи*****л Алёша,никакого трудоустройства в Швеции не будет.Если хотите потерять 600 евро или сколько он там назовёт, то лучше отдайте их мне.Долго писать и рассказывать здесь,кому интересно напишите мне на почту [email protected] отвечу всем
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. га**о полное

Чистый развод на деньги

Олексій Олексій 24 октября, 2019 год
фирма Amex-job появилась в начале октября. я знаю точно, ребята туда поехали, их да, встретили, Водитель ничего толком не смог рассказать им процедуру,хотя, Алексей-онлайн консультант сказал, что Водителть расскажет все подробно. Этот Водителть ,по приезду на место попросил только денег вперёд и денег за дорогу, и ко всему прочему, на следующий день никто не появился,хотя, обещали помочь в оформлении анкеты,... Читать отзыв фирма Amex-job появилась в начале октября. я знаю точно, ребята туда поехали, их да, встретили, Водитель ничего толком не смог рассказать им процедуру,хотя, Алексей-онлайн консультант сказал, что Водителть расскажет все подробно. Этот Водителть ,по приезду на место попросил только денег вперёд и денег за дорогу, и ко всему прочему, на следующий день никто не появился,хотя, обещали помочь в оформлении анкеты, и самое интересное, что телефоны Anex-job , на следующий день, были отключены. Это настоящее кидалово! Не ведитесь на этот развод.
Достоинства:
  1. Их нет
Недостатки:
  1. Очередной Развод на деньги

Звертаюся до "Ивана"

Одьга Одьга 21 октября, 2019 год
Шановний Иван, мене звати Оля і я їхала рівно місяць через цю фірму в Швецію, можу вас запевнити що вони дійсно чесно працюють! те що на олх указана Укр ліцензія я їх також питала вони мені дали відповідь що це просто для реклами бо у них нема агенції в Укр в олх не пропцскає без ліцензії оголошення, я була особисто... Читать отзыв Шановний Иван, мене звати Оля і я їхала рівно місяць через цю фірму в Швецію, можу вас запевнити що вони дійсно чесно працюють! те що на олх указана Укр ліцензія я їх також питала вони мені дали відповідь що це просто для реклами бо у них нема агенції в Укр в олх не пропцскає без ліцензії оголошення, я була особисто в Них в Польщі на офісі перед Швецією! люди дійсно чесно виконують свою роботу і це є модода агенція їм не більше 3х місяців! тому не потрібно збивати інших людей з толку перше провірти інформацію чим давати такий відгук! я особисто отримала вже першу зп і дуже вдячна цій агенції!!!
Достоинства:
  1. Оплата за послуги по факту! при подачі на документи і по приїзду на роботу! Відповідальна агенція!
Недостатки:
  1. Нема офіса в Укр, молода агенці мало відгуків, потрібно просити всіх клієнтів щоб залишали відгуки бо через таких як "Иван" втрачаєте багато клієнтів!

Не советую!!!

Гость Гость 15 октября, 2019 год
Согласен с Иваном. Лицензия Лажа. Не соответствует тому, что предъявляют. В Польше нет указанной компании.
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Реальная возможность быть обманутым!!!

Не уверен в этой фирме

Иван Иван 13 октября, 2019 год
Не уверен в этой фирме! Номер лицензии не бьётся,телефоны не бьются в Google,да и фирма нигде не бьётся,тем более по Польше. Сайт свежий,да и комментарии написаны один за одним,скорее всего одним и тем же человеком.Сайт польский,ни одной вакансии по Польше не указано.Да и соц.сетей у них нету. Хотелось бы увидеть реальные отзывы клиентов с их фото.
Недостатки:
  1. Плюсов не вижу,а только сочинения "Реальных клиентов"

Олексію передаю велике Людське Дякую!!!

Олег Тернопіль Олег Тернопіль 12 октября, 2019 год
Мене звати Олег я з Міста Тернопіль 25.09.2019 я вирішив поїхати в Швецію Через Агенцію пелих, приїхавши в Швецію Вони все що зробили це помогли податись на документи , коли прийшла розмова за роботу то вони мене тупо кинули роботи тієї що обіцяли не було, я вже хотів їхати назад в Укр але найшов оголошення про роботу від агенції... Читать отзыв Мене звати Олег я з Міста Тернопіль 25.09.2019 я вирішив поїхати в Швецію Через Агенцію пелих, приїхавши в Швецію Вони все що зробили це помогли податись на документи , коли прийшла розмова за роботу то вони мене тупо кинули роботи тієї що обіцяли не було, я вже хотів їхати назад в Укр але найшов оголошення про роботу від агенції Anex-Job набравши на вайбер Олексія, він мені допоміг з роботою уже тиждень як працюю отримав аванс, получаю 12.30 Євро в годину , робота супер умови супер, дуже вам вдячний ви хороший чоловік, і агенція на яку ви працюєте супер я тут всім буду рекомендувати!!

Как все происходило

Андрей ровно Андрей ровно 6 октября, 2019 год
Месяц назад ровно поехал через данную агентство со своей женой в Швецию через это агентство, что можем написать, прилетели в аэропорт нас встретил муж отвез на документы 5 дней ожидания на документы, но хорошо что нам дали бесплатное жилье и питание, на пятый день приехал тот человек нас встречал, и повез нас к работодателю, на вот сегодня уже 06.10 мы... Читать отзыв Месяц назад ровно поехал через данную агентство со своей женой в Швецию через это агентство, что можем написать, прилетели в аэропорт нас встретил муж отвез на документы 5 дней ожидания на документы, но хорошо что нам дали бесплатное жилье и питание, на пятый день приехал тот человек нас встречал, и повез нас к работодателю, на вот сегодня уже 06.10 мы уже проработали месяц времени тому, и оставляем положительный отзыв Зарплату получили нам получилось за месяц 2100 Евро мы с женой очень довольны

Відкривали через цю агенцію візу

Настя Настя 4 октября, 2019 год
Робила з мамою візу через цю компанію , замість двох тижнів як обіцяли що буде запрошення прийшло за три , але все супер візу відкрили зарас думаємо їхати на Швецію через цю фірму так як моя знайома вже поїхала туда через цю фірму, і нам з мамою порадила їх, тому буду вже у Швецію напишу відгук шо і як

Співпраця с даною агенцією

Гость Гость 3 октября, 2019 год
Привіт всім Рекрутерам із Тернополя, співпрацюю з даною агенцією уже один місяць покіщо тільки хороші враження як у мене так і у людей яких працевлаштував через дану агенцію, за мою роботу мені гроші виплачують також вчасно тому можу рекомендувати!

Відгук як ми 15.09.2019 поїхали у Швецію

Олена Олена 3 октября, 2019 год
Хочу подякувати Олексію за його роботу вибачаюсь за запізнення відгука, ми вже з мамою почуваєм себе у Швеції як дома дуже вам вдячні за вашу роботу !!!

anex-job.com

Данна Данна 2 октября, 2019 год
Хочу оставь отзыв о данной фирме, приехала с подружкой на той неделе все супер нас встретили дали работу и сделали документы благодарим
Достоинства:
  1. ответственность
Недостатки:
  1. нет

Швеція як все відбулось

Анаталій та Ольга Анаталій та Ольга 2 октября, 2019 год
їхав у Швецію через цю фірму рівно місяць назад, зарас нас тут 10 чоловік всі ми працюємо на роботах, хтось на заводах, хтось на фабриках, загалом робота є для всіх. Як все відбувалось і чому відгук залишив тільки зарас? а тому що коли я був ще в Укр з жінкою ми дуже довго шукали агенцію бо уже мали поганий досвід... Читать отзыв їхав у Швецію через цю фірму рівно місяць назад, зарас нас тут 10 чоловік всі ми працюємо на роботах, хтось на заводах, хтось на фабриках, загалом робота є для всіх. Як все відбувалось і чому відгук залишив тільки зарас? а тому що коли я був ще в Укр з жінкою ми дуже довго шукали агенцію бо уже мали поганий досвід коли нас були розвели на 500$ на пред оплату, перше що нас насторожило це те що агенція anex-job недавно тільки відкрилась і не було дуже багато відгуків тай що це не Укр агенція а Польська, але нам підійшли їх умови що вони не брали пред оплату за свої послуги, ми про все домовились нам сказали на яке число потрібно бути у Стокгольмі ми взяли білети, і полетіли там нас зустріли в аеропорту, і зразу повезли на житло і почали процес оформлення документів, уже на четвертий день перебування у Швеції ми вийшли всі на роботу, чому відгук написав тільки зарас а тому що хотів переконатись що тут дійсно платять гроші, вчора я отримав зарплату у сумі 2300 євро , тому я дуже з жнкою задоволенний, і дякую цій агенції вони хоть не довго працюють але все відповідально уже вам вдячний . Анатолій та Ольга .
Достоинства:
  1. Оперативність, все що обіцяють те виконують, порядні, завжди на зв'язку .
Недостатки:
  1. нема офіса в Укр
ANEX Agencija pracy
ANEX Agencija pracy
Рейтинг 3.7 из 5 на основании 12 отзывов

Туристические компании
Турфирма Алголь
Турфирма Алголь

Рейтинг: 4.2
5 отзывов
Туроператор Join up!
Туроператор Join up!

Рейтинг: 1.8
531 отзыв
Три Кита туристическая компания
Три Кита туристическая компания

Рейтинг: 1.2
14 отзывов
Zagranka
Zagranka

Рейтинг: 5
44 отзыва
KENT TOUR
KENT TOUR

Рейтинг: 3.3
225 отзывов
ТурПартнер
ТурПартнер

Рейтинг: 4.8
401 отзыв
International Business
International Business

Рейтинг: 4.6
51 отзыв
Турагентство "Море туров"
Турагентство "Море туров"

Рейтинг: 1
3 отзыва
Туроператор Aves Travel
Туроператор Aves Travel

Рейтинг: 5
1 отзыв
Турландия
Турландия

Рейтинг: 3.9
39 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю