Аферисты в сетях на Новом канале отзывы

Отзывы зрителей
Аферисты в сетях на Новом канале
4.3 5
484 отзыва / 80179 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Шахраї в інстаграмі

Вікторія Вікторія четверг, 22 апреля
Замовила товар у соц мережі інстаграм кинула спочатку половину суми за товар, продавець запропонував скинути всю суму і отримати акцію 1+1=3 ну я і погодилась скинула всю суму☹ І далі стандартна ситуація, продавець ігнорить потім за весь день бере видаляє всі дописи зі сторінки і мене блокує..але найгірше те, що є ще одна сторінка і це та сама схема... Читать отзыв Замовила товар у соц мережі інстаграм кинула спочатку половину суми за товар, продавець запропонував скинути всю суму і отримати акцію 1+1=3 ну я і погодилась скинула всю суму☹ І далі стандартна ситуація, продавець ігнорить потім за весь день бере видаляє всі дописи зі сторінки і мене блокує..але найгірше те, що є ще одна сторінка і це та сама схема і таких як я вони обдурюють кожен день по пару чоловік .... дуже обідно, що вони є безнаказні
Якщо можна на це якось вплинути підкажіть як

Аферисти у телеграмі

Гость Гость 11 апреля, 2021 год
Мені попався аферист у телеграм каналі, він спочатку робить рекламу у своєму інстаграмі, у каналі розказують я про те як можна заробити грошей на біткоїні, для заробітку потрібно кинути йому певну суму і він через кілька годин має повернути в рази більшу, коли вкладаєш вказану суму він через кілька годин пише, що може вже перевести гроші але для такого великого... Читать отзыв Мені попався аферист у телеграм каналі, він спочатку робить рекламу у своєму інстаграмі, у каналі розказують я про те як можна заробити грошей на біткоїні, для заробітку потрібно кинути йому певну суму і він через кілька годин має повернути в рази більшу, коли вкладаєш вказану суму він через кілька годин пише, що може вже перевести гроші але для такого великого переводу потрібно одрбреннч банку і ще кинути йому певну суму, в кінцевому результаті я залишилась без 7 000 грн, він досі ігнорує. @Boiko_Oleg Це його контакт в телеграмі, посилання каналу чомусь не можу скопіювати Аферисты в сетях на Новом канале - Аферисти у телеграмі

Шахрайство на OLX

Лілія Лілія 6 апреля, 2021 год
Захотіла купити крісло перукарське , знайшла за дуже вигідну ціну , в ідеальному стані, але продавці сказали що не відправляють через оформлення Олх доставки , тільки самовивіз , коли я погодилась приїхати вони сказали що не зі Львова(як було вказано в оголошенні) а зі Славську, вона сказала що може переслати новою поштою , вийде не дорого, я... Читать отзыв Захотіла купити крісло перукарське , знайшла за дуже вигідну ціну , в ідеальному стані, але продавці сказали що не відправляють через оформлення Олх доставки , тільки самовивіз , коли я погодилась приїхати вони сказали що не зі Львова(як було вказано в оголошенні) а зі Славську, вона сказала що може переслати новою поштою , вийде не дорого, я попросила наложним платежем, але вона для своєї ніби страховки попросила кинути передплату , я погодилась кинула , вона дізналась пізніше вона Кинула накладну,яку зробила і особистому кабінеті сама згодом попросила кинути повну суму, я відмовилась , просила її повернути Гроші , але вона не відпосисувала, і не відповідала. Ось її номер картки 5353 0500 2483 3912 і її номер телефону 0983250200
Будьте обережні! Аферисты в сетях на Новом канале - Шахрайство на OLX Аферисты в сетях на Новом канале - Шахрайство на OLX Аферисты в сетях на Новом канале - Шахрайство на OLX

Крук Олег - очень мутный тип

Олег Олег 16 марта, 2021 год
Крук Олег із Березного. Дуже мутна людина. Не виконує обіцяного. Не раджу мати із ним справи т.я. може підставити. Його слово для нього нічого не означає. Робе так, як йому вигідно і крапка. Не зважаючи ні на що.
Достоинства:
  1. не має
Недостатки:
  1. все

Допоможіть

Юлія Юлія 11 марта, 2021 год
Добрий вечір
Допоможіть
Хотіла купити телефон по інтернеті, а попала на аферистів,допоможіть сума 4500 довго відкладала,бо студентка

Попала на аферистку в інсті

Таня Таня 11 марта, 2021 год
Попала на аферистку в інсті, схоже це та сама Анастасія модна, що вже фігурувала в вашій програмі, в перепис ці їх повідомлення зникли, попала на 610 грн

Дуже корисно

Володимир Володимир 2 марта, 2021 год
Молодці! Дуже корисну інформацію надають в доступному виді! А мошенніків поменшає може.
Ставлю 5 зірок!

Прошу по допомогу

Natalia Natalia 2 марта, 2021 год
Доброго вечора, https://instagram.com/sklad_tovara_europe?igshid=19h8prxxposbj
Ось ці люди кинули на гроші, допоможіть.
Заблокували ,не відписують.
Вони розводять людей ,є всі смс,скріни ,номер їхнього рахунку на який переводила гроші.
Щиро прошу про допомогу.

Шахраї на Шафа

Вікторія Вікторія 28 февраля, 2021 год
Також була обманута стогодні покупцем на сайті шафа. Сума незначна - 1500 грн, але дуууже неприємно! Маю його телефон, реальне прізвище, ім'я
Знайшла його сторінку в соку мережах. Що з цим робити дальше, не знаю!
А іншим на замітку, на шафі є дві послуги є безопасная сделка - гроші зберігаються на шафі поки покупець не забере посилку, а є... Читать отзыв
Також була обманута стогодні покупцем на сайті шафа. Сума незначна - 1500 грн, але дуууже неприємно! Маю його телефон, реальне прізвище, ім'я
Знайшла його сторінку в соку мережах. Що з цим робити дальше, не знаю!
А іншим на замітку, на шафі є дві послуги є безопасная сделка - гроші зберігаються на шафі поки покупець не забере посилку, а є інший варіант коли покупець оформлює замовлення, автоматично стаорюється накладна, алееееее гроші не оплачені! Якщо ви новенькі як я там, будьте уважні. Вони на новеньких і клюють

Попала на мошенников в телеграмме

ganna.semejuk.2801@gmail.com [email protected] 19 февраля, 2021 год
Помогите пожалуйста,знаю что есть и моя вина.Предложили открывать кредитные карточки с лимитом 15-20тыс.грн. на свое имя,номер их указывать,соотвественно они узнают пин код,так как он приходит в смс на их номер.карточки нужны типа для переводов средств,а я получаю от них процент,и хороший так как они сказали деньги кредитные они не трогают.так вот открыла я в укргазбанке карточку на 20тыс.грн.скинули они 4тыс.мне... Читать отзыв Помогите пожалуйста,знаю что есть и моя вина.Предложили открывать кредитные карточки с лимитом 15-20тыс.грн. на свое имя,номер их указывать,соотвественно они узнают пин код,так как он приходит в смс на их номер.карточки нужны типа для переводов средств,а я получаю от них процент,и хороший так как они сказали деньги кредитные они не трогают.так вот открыла я в укргазбанке карточку на 20тыс.грн.скинули они 4тыс.мне сразу,оказываеться что скинули они наверное с этой же карты что и открывала кредитный лимит,я этого не знаю так как моя карта у них на ерификации,и через некоторое время я узнала что на карте 4грн.короче попала я на 20000(пожалуйста помогите,переписку предоставлю и номера тоже
Достоинства:
  1. жодних
Недостатки:
  1. багато

Не качественно делает мебель.

Геннадий Геннадий 16 февраля, 2021 год
Человек очень не компетентен, не понимает элементарных вещей при изготовлении мебели. После не качественной сборки мебели отказывается исправлять ошибки. Его телефон - 0505528638. Советую не иметь дел с этим аферистом, если вам дороги ваше время, нервы и деньги .

Робота за кордоном

Анонім Анонім 14 февраля, 2021 год
Попала на крупну суму грошей (500 євро). Шукаючи роботу за кордоном, на різних сайтах натрапила на цей https://amountwork.com/rabota/in/finlyandiya?gclid=CjwKCAiAjp6BBhAIEiwAkO9WunGba6iu7Qdh6wqnRC-iCTs5vYeKza2hyHOXSFXSdNKVtZsq6IGP2hoC0NQQAvD_BwE залишали своє резюме на ті вакансії що мені сподобалися, до мене через деякий час написали що готові зі мною співпрацьвати, спочатку ніяких підозрів не було, зі мною содзвонилися поговорили, попросили фото загран паспорта, оформили договір( за договір попросили скинути 300 євро, це... Читать отзыв Попала на крупну суму грошей (500 євро). Шукаючи роботу за кордоном, на різних сайтах натрапила на цей https://amountwork.com/rabota/in/finlyandiya?gclid=CjwKCAiAjp6BBhAIEiwAkO9WunGba6iu7Qdh6wqnRC-iCTs5vYeKza2hyHOXSFXSdNKVtZsq6IGP2hoC0NQQAvD_BwE залишали своє резюме на ті вакансії що мені сподобалися, до мене через деякий час написали що готові зі мною співпрацьвати, спочатку ніяких підозрів не було, зі мною содзвонилися поговорили, попросили фото загран паспорта, оформили договір( за договір попросили скинути 300 євро, це теж мене не насторожило бо я уже їздила через агенції то було так само) робота яку обіцяли була в Фінляндії і по робочому сертифікату( я уже їздила так то теж нічого віщувало біди) через 2 тижні до мене передзвонили і сказали, що нажаль фінське посольство відмовило в видачі сертифікату є можливість поїхати до Німеччини чи Голандії, я погодилася ( бо гроші уже заплатила а по умовам договору вони не повертаються) також попросили копію загран паспорта і електроне фото для документів і ще 200 євро на оформлення, я все відправила і оплатила, обіцяли через тиждень виїзд, через тиждень до мене зателефонували з Німеччини так би мовити майбутній роботодавець, що я ось через 2 дні повинна виїхати,а документів у мене нема на руках, я їм все обяснила вони сказали добре як отримаю щоб написала, я зразу зателефонувала до агенції коли ж будуть документи, мені вислали номер посилки що в кінці тижня, я отримала так як вони обіцяли в кінці тижня і була шокована, прийшли якась ID карта, моє фото але інша країна фамилія ім'я по батькові, я зателефонувала в агенцію мені сказали що я звязувалася з роботодавцем і по цих документах я буду працювати, я звязалася мені дали номер перевізника і що цей перевізник виготовить документи по яким я переїду кордон і він привезе мене на роботу, я не могла нічого поняти но гроші уже заплачені і їх не повернуть, я зробила так як мені сказали, в тей день коли я мала виїджати я чекала документи від перевізника але їх так і не було, попросили ще декілька днів я дзвонила до перевізника кожен день коли будуть документи, спочатку вони брали трубку а потім ні, я набрала роботодавця на що почула купу докорів що я не виїхала в них роботи поки для мене немає і всьо, агенція тіпа документи зробила роботу найшли а я сама винна що не поїхала.
Достоинства:
  1. Гіркий опит пошуку роботи з інтернеті
Недостатки:
  1. 500 євро

Помогите Кристина

Екатерина Екатерина 30 января, 2021 год
Обманули как последнюю дуру 0950148376,нужна ваша помощь, не хочу что бы люди попали в это, так все аферисты красиво делают что не можешь отказаться!!!!

Помогите Кристина пожалуйста

Екатерина Екатерина 30 января, 2021 год
Очень нужна ваша помощь, попала не на большую сумму но для меня она не маленькая, прошу помогите мне и в дальнейшем что бы люди не попадались на такое!!!! Это пари матч бот!!!! Как я появилась сама не знаю!!!

розвод помогите их найти

botsanjana@gmail.com [email protected] 17 января, 2021 год
здравствуйте меня розвели мошенники
с олх доставки омбаном перевели мои деньги себе
Достоинства:
  1. cvvbv
Недостатки:
  1. ffc

хочу допомоги

Гость Гость 9 января, 2021 год
хочу Вашої допомоги, може я помиляюсь, але я бачу фінансові проблеми у моєї дочки. Переживаємо за неї всією сім'єю.мій т.0965051685
дякую

Развели на 1000 грн

Марина Орлова Марина Орлова 6 января, 2021 год
Хотели с мамой снять кв в Полтаве,но сами мы не с Полтавы,позвонили хозяину,он сказал,ну скиньте 1000,чтоб кв никуда не делась,мы долго думали,но он нас переубедил,потом звонит говорит, нужно ещё 2000 тыс. скинуть,а то мне не дают договор,а чтоб вы понимали,кв всего то 3 тыс/мес и стоит,мы сказали на карте только 500 грн,он говори ну давайте 500,я маме тогда сказала,что что-то... Читать отзыв Хотели с мамой снять кв в Полтаве,но сами мы не с Полтавы,позвонили хозяину,он сказал,ну скиньте 1000,чтоб кв никуда не делась,мы долго думали,но он нас переубедил,потом звонит говорит, нужно ещё 2000 тыс. скинуть,а то мне не дают договор,а чтоб вы понимали,кв всего то 3 тыс/мес и стоит,мы сказали на карте только 500 грн,он говори ну давайте 500,я маме тогда сказала,что что-то тут не так,он сказал,что скинет паспорт,ну скинул,я пробила по фото,а это не он вообще и паспорт поддельный,а он нас даже обещал встретить на вокзале,мы с мамой думаем, ещё бы сделал нам что-то,ну теперь мы никуда не переезжаем,я кстати ему позвонила поругалась,он сказал, сейчас скину вам назад деньги отключил телефон, кстати деньги просил переводить на мобильный телефон,меня это уже смутило.
Кристина,не проходите мимо,его объявления висят на сайте он дальше обманывает людей,у меня есть его номера, может мы его найдем и накажем,мне конечно не жалко 1000,но хочу убить его!!! Давайте его найдём

Кидалаво в Инстаграмм

Роман Роман 16 декабря, 2020 год
Нас вчера так же развели. Сделали полную оплату за стульчик для кормления в размере 1099грн, в итоге аккаунт Инстаграма заблокирован, переписка удалена. Скриншот сохранён, заявление написано. Люди учитесь на моих ошибках.....Удачи всем и с наступающими праздниками.

Аферисти в olx

Марія Марія 15 декабря, 2020 год
Доброго дня, дивлюсь вашу програму і сподіваюся що ви зможете допомогти людям які можуть повестись на це і відправляти гроші просто за телефонну розмову.
На сайті olx розмістити оголошення про продаж автомобіля за дуже низкою ціною. Коли я зателефонувала мені чоловік сказав що місце знаходження інше і вони зараз в Краматорську, а не в Житомирській області. Просили переслати гроші... Читать отзыв
Доброго дня, дивлюсь вашу програму і сподіваюся що ви зможете допомогти людям які можуть повестись на це і відправляти гроші просто за телефонну розмову.
На сайті olx розмістити оголошення про продаж автомобіля за дуже низкою ціною. Коли я зателефонувала мені чоловік сказав що місце знаходження інше і вони зараз в Краматорську, а не в Житомирській області. Просили переслати гроші за доставку 3500 грн і ніби автомобіль доставлять наступного дня до мене додому. Прикривалися тим, що я заповню якісь заявки ніби це офіційно. Я знаю що це розвод і не повелася, але є люди які повірять аферистам. Ось це оголошення:
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kia-cerato-2007-god-1-6-benzin-gaz-IDK8X1c.html

Допоможіть

Гость Гость 8 декабря, 2020 год
Допоможіть попалии на гроші 0984817645 Замовили дрова попросили гроші за доставку на бензин а виявилося ні грошей ні дров

Шукала роботу за кордоном

Гость Гость 8 декабря, 2020 год
Шахрай,виманює паспортні дані і бере мікрозайми(гроші в кредит онлайн де потрібні тільки паспортні дані).Будьте обережні, не давайте дані паспорта не провіреним людям!

Хотіли розвести на гроші

Леночка Леночка 20 ноября, 2020 год
Хотіли розвести на гроші , якби з олх, хотіли купити товар , потім почали крутити якби на монобанк не можуть перекинути , сказати щось про банкомат поблизу , налічка ,піти , він скаже що там зробити!якось мутно , ну кароче розвод!!!!! 0666635448 , відіслати на курєра Кузнецов Анатолий Васильович

Хотіли розвести на гроші

Леночка Леночка 20 ноября, 2020 год
Хотіли розвести на гроші , якби з олх, хотіли купити товар , потім почали крутити якби на монобанк не можуть перекинути , сказати щось про банкомат поблизу , налічка ,піти , він скаже що там зробити!якось мутно , ну кароче розвод!!!!!

Помогите пожалуйста

Елена Елена 16 ноября, 2020 год
Попала на деньги.Хотіла купити чоловіку подарок в ітогі ні грошей ні подарка.Через інтернет заказала лодку проплатила 50%.Хочу щоб їх наказали сайт змінений а все те саме.
Мій номер 0966555795

Роман височин

Гость Гость 16 ноября, 2020 год
Од пошторга пришла смс ви виграли 400000 грн закажите товар і заберіть приз , уже 5 посилок пришло на 1500 грн а денег нема , багато знакомих знаю які тоже попали на цю аферу
Помогите забрать приз

Помогите пожалуйста

Татьяна Татьяна 13 ноября, 2020 год
Здравствуйте. Я постоянно смотрю вашу программу и никогда не думала что могу оказаться в лапах аферистов. Точнее не я а мой молодой человек. Он хотел купить машину у человека стоимость 5000$. Но прошло уже не мало времени ни денег ни машины нет. Я не знаю получится ли забрать своё но наказать афериста очень хочу. Думаю не только нас он так... Читать отзыв Здравствуйте. Я постоянно смотрю вашу программу и никогда не думала что могу оказаться в лапах аферистов. Точнее не я а мой молодой человек. Он хотел купить машину у человека стоимость 5000$. Но прошло уже не мало времени ни денег ни машины нет. Я не знаю получится ли забрать своё но наказать афериста очень хочу. Думаю не только нас он так развёл.

Аферисты в газете

Оксана Оксана 7 ноября, 2020 год
Добрый день. Мои родители попали в зависимость от аферистов в газете.выписали какой-то товар через газету, а потом пошло поехало.посылки сами шлют типа у них розигрш и вы выиграли 370 тысяч но сначала заберите посылку ,и так каждою неделю .они выкинули море денег ,а я им нечего доказать не могу помогите.

Допоможіть

Гость Гость 29 октября, 2020 год
Добрий день.допоможіть викрити аферистів з інтернет магазину.Будь ласка.Попала на гроші.0973304787 Наталія.

Допоможіть будь ласка

Гость Гость 18 октября, 2020 год
Хотіла зняти квартиру знайшла чудовий варіант за невелику ціну зателефонувала там зразу сказали що це агенство розказали все по толку ,домовились на зустріч я поїхала в цей офіс там підписала документ ,сказали що потрібно зразу заплатити за перший і за останній місяць , і начепто все як в звичайних... Читать отзыв Хотіла зняти квартиру знайшла чудовий варіант за невелику ціну зателефонувала там зразу сказали що це агенство розказали все по толку ,домовились на зустріч я поїхала в цей офіс там підписала документ ,сказали що потрібно зразу заплатити за перший і за останній місяць , і начепто все як в звичайних агентствах гроші наперед , мені дали копію документів і сказали поїхати дивитись квартиру начебто там чекає хазяїн і агент , я приїхала на місце дівчина агент сказала шо через 15 хв підїде пройшла година дві все якісь відмовки типу я уже підїзджаю і ТД тп . Пройшло ще 20 хв я дзвоню знову знов те саме відмовки, потім дзвонить каже хазяїн передумав здавати квартиру гроші вам не повертаються .
Я запитала чому сказали що типу ви заплатили за послуги які надає компанія . Але домовлялись взагалі про інче і взагалі мені здається що документ не той якій давали перший .і ще Там в договорі є номери типу ,якщо вас не влаштовує квартира звернутися по цих номерах і вам представлять інчі варіанти я й зателефонувала, ну ті люди які підняли сказали типу ми ніяку квартиру не здаємо . До нас часто дзвонять і кажуть все те саме що й я сказали що це просто розвод . Мені просто шкода людей які також попали в таку ж ситуацію і їх багато передімною було трьох і після мене ну в них побільші суми були. Якщо ви в змозі допоможіть . Щоб більше ніхто не попав на їхню аферу і таких людей буде багато я впевнена . Мій номер 0678706776

Шахраї обманули

ykostyuchenko@my. com [email protected] com 3 октября, 2020 год
Допоможіть будь ласка кинули на 3300 грн на олх чоловік замовив часи заказав через додаток нової пошти, сайт виявився не справжній гроші перевели через сайт і більше з нами на зв’язок ніхто не виходив((( оголошення зараз активне і шахраї продовжують обманювати ((
Допоможіть вернути гроші то був подарунок на річницю(((
Аферисты в сетях на Новом канале
Аферисты в сетях - новая рубрика в проекте "Абзац!" на Новом Канале. Ведущая рубрики, Елена-Кристина Лебедь, на себе будет проверять все "прелести" интернет-знакомств. Девушка будет ходить на свидания с мужчинами, с которыми она будет знакомиться с социальных сетях и на сайтах знакомств.
Цель рубрики "Аферисты в сетях" заключается в том, чтобы... подробнее

Рейтинг 4.3 из 5 на основании 484 отзывов
Программа
Ревизор
Ревизор

Рейтинг: 3.5
5931 отзыв
Лига Смеха на 1+1
Лига Смеха на 1+1

Рейтинг: 2.4
49 отзывов
Телеканал Bolt
Телеканал Bolt

Рейтинг: 2.2
46 отзывов
Следствие ведут экстрасенсы, СТБ
Следствие ведут экстрасенсы, СТБ

Рейтинг: 1.6
19 отзывов
Ревизор с Тищенко
Ревизор с Тищенко

Рейтинг: 2.5
284 отзыва
Украинские сенсации на 1+1
Украинские сенсации на 1+1

Рейтинг: 1.9
9 отзывов
Готовим вместе
Готовим вместе

Рейтинг: 2.7
11 отзывов
Гражданская оборона / ICTV
Гражданская оборона / ICTV

Рейтинг: 2.2
38 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю