+30682867067 Іванюк Іван Михайлович Село Ланчин. Не забрав товар з нової почти відправлений накладним платежем, мотивуючи що не підійшов розмір, хоча перед відправкою розмір підходив йому. НЕ працюйте з ним.
0682867067 Іванюк Іван Михайлович. Відправляв даній особі кросівки, відправив йому накладним платежем, без передплати. Персонаж відмовився від товару, мотивуючи що не підійшов розмір, хоча перед відправкою знав який йому потрібен і який замовив в мене накладним платежем. Обходіть! краще боком таких покупців. Ще й до його відділення доставка 3 дні. В будь якому випадку беріть передплату за доставку.
+30682867067 Іванюк Іван Михайлович
Село Ланчин.
+30682867067 Іванюк Іван Михайлович
Обходіть! краще боком таких покупців. Ще й до його відділення доставка 3 дні.
В будь якому випадку беріть передплату за доставку.