Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

Халатність працівників чи "гнила" сфера? - Отзыв об Укрпошта (Укрпочта)


Оценка автора: 1 из 5, просмотров: 350

Рейтинг: 2, всего отзывов 3604

http://www.otzyvua.net/ukrposhta-ukrpochta От Гость, опубликован 23 августа, 2016 год



Гость Отзыв сотрудника 23 августа, 2016 год Доброго дня!
Я раніше працювала листоношею у відділені з індексом 41714, мені видавався службовий велосипед. З того часу пройшло 6 чи 7 років. Я вже рік не працюю. І ось тільки сьогодні УкрПошта згадала про велосипед!!! Тепер мені звлнять щоб я повернула 900 гривень або велосипед.
Вибачте, але там повертати вже 2 роки як нічого!!! Щє 1,5 роки назад він зносився вщент! Ніяких запчастин до нього чи на ремонт иені жодного разу не дали! З УкрПоштовського велосипеда лишилась лопнута в 2х місцях рама! Я до ньго купила: руль, педалі, камуру, покришку,спиці, колеса,цепку, і всначиння до кареткі... Рама з нього лежить в гаражі лопнута вже 1,5 роки!!! Про які 900 гривень і погрози "прийдем з міліцією забирать" йде власне мова?
Розкажіть будь ласка чим і яким місцем думало керівництво коли мене звільняли? І чому згадали про це через рік?
Роздруківки зарплати я бачила раз в півроку, тому не знаю чи вираховували за нього з зарплати...
Як бути? Хто може дати відповідь на дане запитання?
0 согласны, 0 не согласны



Комментарии к отзыву


Ира (Украина, Київ) 12 сентября, 2016 год Они уже невправе ничего требовать "задним числом", 2 года прошло.
Чего-то нехватает при инфентаризации, вот и запугивают. Если надо, пусть раму заберут
вк (Украина, Хмельницький) 28 августа, 2016 год новый пачьтальен ,думает великом разжиться..Пусть хоть с папой римским приходят.
рр (Украина, Хмельницький) 24 августа, 2016 год я в шоке ,прикалутесь назначайте левые адреса при встрече веселитесь пусть вам звонят ,прошло два года поезд ушёл.
Гость (Украина, Первомайськ) 23 августа, 2016 год Ничего они вам не сделают... Вам же при увольнении давали обходной лист, так вот в нем указывается, кто, что должен подписать. Если все подписали, вопросов к вам они не имеют, если же не так, пусть гуляют, вы уже там не работаете, раньше нужно было думать о велосипеде.
Гость (Украина, Київ) 27 августа, 2016 год Вы, что шутите)))))))
Какой обходной.... Не давал мне никто ничего. Потом трудовую передали и всё
Гость (Украина, Одеса) 23 августа, 2016 год То віднесіть раму, скажіть що це все що залишилсь







Укрпошта (Укрпочта)

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» (УДППЗ «Укрпошта») входить до сфери управління Міністерства транспорту та зв’язку України, є національним оператором поштового зв’язку України згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від...
,

Почта

Деливери

Рейтинг: 3.8
1777 отзывов
Ин-Тайм

Рейтинг: 3.4
1313 отзывов
АэроСвит

Рейтинг: 2.9
64 отзыва
"Укрпочта" Донецк

Рейтинг: 2.6
104 отзыва
Укрзализныця

Рейтинг: 1.9
47 отзывов
НОВАЯ ПОЧТА (Нова Пошта)

Рейтинг: 1.5
6267 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться