Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

ТСН отзывы

Отзывы зрителей

Рейтинг: 2.7 из 5 (466 отзывов), просмотров: 13261

Сепаротист (Украина, Бердянск) среда, 29 октября канал скурвился как и все каналы в украине!!! продажные каналы!! Почему не озвучивают что делают Нацики Марадерствуют, пьяные опкуриные ездят на танках сносят кафе делают аварии!!! Вот свобода слова!!! Продались Черножопому Абаме!!! 0 согласны, 0 не согласны
Ирина (Украина, Киев) пятница, 24 октября Мне предложили стать наблюдателем на выборах я сдала ксерокс и написала какой-то договор. а теперь мне говорят что им уже не нужно. Возможно ли такое что меня обманули и деньги возьмут вместо меня? Если так то куда обратится что бы узнать так ли это? 0 согласны, 0 не согласны
Гость (Украина) вторник, 14 октября Продажный канал!
Не думал что он так ссучится!!!
0 согласны, 0 не согласны
Автор (Украина, Львов) 4 сентября, 2014 год Не суди по себе тролль под ником Кукишвам! 0 согласны, 0 не согласны
Автор для тролля з Киэва (Украина, Львов) 4 сентября, 2014 год Хто ти такий, щоб мене виживати з мого рідного міста під назвою LEMBERG ?!
Мої предки прийшли у Львів в 1848-році з імператором Францом Йозефом.
Мої предки були офіцерами в армії Крайовий Пілсуцкого. Ти христопродавець за бутерброди з ковбасою продався як Іуда. Ти пожиттєво будеш рабом поки не помреш як пес.

P. S. З 1991-року по сьогодні усі президенти грабували і грабують Україну.
0 согласны, 0 не согласны
Андрей (Украина) 4 сентября, 2014 год Доброго дня шановна редакція! Я дуже поважаю ваш колектив та ваші новини но я не думаю що новина про те що психолог допоміг ані лорак (пишу з маленької літери ім"я бо ця мерзота іншого не заслуговує) повина висіти в загальній ленті новин. Взагалі ви не повинні піарити якимось чином дану особу після того як вона показала всій Україні свою позицію....  Читать отзыв 0 согласны, 0 не согласны
Правка попередньому відгуку (Украина, Киев) 4 сентября, 2014 год Урюкі це комуністи та регіоновці які довели країну до війни !
А ви, що пишите тут ахінею тікайте, ще е можливість!
Зараз вигідно дуже продати квартиру у Львові,у Магадані можна купити дві, одну здавати,щей на машину лишиться.
Якщо потрібна поміч відвести речі на вокзал пишіть !
Країна буде вільна від комуністичної і регіональної сволоти !
0 согласны, 0 не согласны
Автор (Украина, Львов) 3 сентября, 2014 год Патріоти України!

Петро Порошенко (Справжнє прізвище Вальцман)
Юлія Тимошенко (Капітельман)
Арсеній Яценюк - (Бокай)
Олег Тягнибок (по бабці Фротман, а по діду Цегельський) - закінчив єврейську спец-школу у Львові.
А також Гройсман, Рабінович, Геращенко і Коломойський.

І за цих урюків ви боритесь ?
0 согласны, 0 не согласны
Тім хто продае свою країну (Украина, Киев) 3 сентября, 2014 год Поважне комуністично-регіонівскьке лайно, кидайте Україну,Вам вже,а далі складніше буде жити ,бо Вам соромно буде вийти на вулицю ,не ганьбіть Україну,тікайте ! 0 согласны, 0 не согласны
Автор (Украина, Львов) 3 сентября, 2014 год Смерть бандерівцям і продажним скотам. 0 согласны, 0 не согласны
кирилл (Россия, Зарайск) 2 сентября, 2014 год отлично 0 согласны, 0 не согласны
Пенсіонерка зі Львова (Украина) 31 августа, 2014 год Два дурня курку не можуть поділити))))))))))) 0 согласны, 0 не согласны
Пенсіонерка зі Львова (Украина) 31 августа, 2014 год По-перше, рекомендую звертатися до мене на "Ви", бо я старша і мудріша. А по-друге, якщо ти так кохаєш свого путлера, то їдь до нього в Москву до Кремля. Гадаю, він тебе зустріне з теплом і дбайливістю і можливо він персонально для тебе видасть наказ оформити тобі москальський паспорт, таким чином дякуючи за рвання кігтями за нього. 0 согласны, 0 не согласны
Автор (Украина, Львов) 31 августа, 2014 год Ти себе видав тролль! Путіна може називати Путлерем тільки нікчемний тролль. Я справжній львів'янин. Коли Львів був Польщею, то мій дід був польским офіцером, а в моєї бабці брат був професором медицини якого фізично убили клаті бандерівці. А ви потомки фашистів заплатите за все. Росія і Україна ніколи не були ворогами, і ще тисячу років не будуть ворогами. Де б...  Читать отзыв 0 согласны, 1 не согласны
Пенсіонерка зі Львова (Украина) 31 августа, 2014 год Щось я дуже сумніваюсь, що ти Львів'янин. Може ти зараз і проживаеш у Львові, але судячи з твого російського акценту і використання російських слів у твоїх постах, ти напевно ніякий не Львів'янин, а звичайнісінький троль-провокатор, ціль якого дестабілізувати ситуацію в країні по прихоті путлера. 1 согласны, 0 не согласны
Автор (Украина, Львов) 31 августа, 2014 год Хтоб казав ? Не забувай, що я ненависник педиків. А якщо ти служишь Ляшку, то я тобі не заздрю. І хватить писати під ніком. Бо твоє справжнє імя ніщо. Ти не вартуєшь навіть моєї уваги. 0 согласны, 1 не согласны
Пенсіонерка зі Львова (Украина) 31 августа, 2014 год Це у кого я нік вкрала? Га???????? Можна докладніше?
Друге питання: де знаходиться ця Троещина і що це взагалі таке?
Авторе, телепню, ти автор чого - провокацій і різноманітного флуду?
А взагалі, ти хоча б знаеш, що таке РАСИЗМ, що його сюди тулиш? Не знаеш, так почитай значення цього слова телепню і ти зрозумієш, що воно ні яким боком до цих подій ніяк...  Читать отзыв
0 согласны, 0 не согласны
Автор (Украина, Львов) 31 августа, 2014 год Ось ти себе видав тролль. 0 согласны, 1 не согласны
Ганьба Росіі (Украина, Киев) 31 августа, 2014 год Путлерівська Карликова Тварюка це Диявол нашої землі !
Подивіться як він перетворив росіян на рабів ,забрав у них іжу,інтернет,свободу.
Вони хоронять своіх дітей після братоубивчоі війни и славять його !
Оце дурні ! А ми ще колись називали Росію старшим братом !
Ганьба !
0 согласны, 0 не согласны
Автору (Украина, Львов) 31 августа, 2014 год Уважаемый Автор! Не обращайте внимания на тролля с Троещины под ником Пенсионерка зі Львова. Когда был Евромайдан-это был мой ник под которым я призывала к благоразумию и предупреждала об катастрофе на Украине. Этот тролль под моим ником стал писать чушь, и гадить в со-сетях. Это трусливое ничтожества даже не то, чтобы пойти на войну, оно даже боится выходить под собственным...  Читать отзыв 0 согласны, 0 не согласны



ТСН


ТСН (Телевизионная служба новостей) - это ежедневная программа на канале 1+1. По будням выходит 8 выпусков, в зависимости от дня недели, в субботу и воскресенье - по одному. Основным выпуском...



Вам необходимо войти или зарегистрироваться