Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

Неактуальна інформація на сайті. Неможливо знайти крайнього - Отзыв о Мист Экспресс


Оценка автора: 1 из 5, просмотров: 241

Рейтинг: 3.3, всего отзывов 2174

http://www.otzyvua.net/mist-ekspress От Анатолії27660http://www.otzyvua.net/user/27660, опубликован 7 сентября, 2016 год



Анатолії 7 сентября, 2016 год Доброго вечора!

Я маю отримати посилку у відділенні за адресою: Ентузіастів, 7. На вашому сайті вказано, що відділення працює в суботу, хоча по факту відділення працює з 10.00 до 19.00 лише в будні дні, так само як і я! Тому забрати я посилку не можу, я вирішив замовити курєра, але це теж не так легко згідно з вашими правилами. Оператор сказав мені, що для цього потрібно відправити на вашу пошту прохання (від руки написане!), і лише тоді можна буде замовити курєра. Посилка прийшла мені в четвер, тиждень тому(певно буде штраф) + я маю замовити курєра. В мене виникло питання, чому я маю платити за те, що Ви вказали неправдиву інформацію у себе на сайті?

Завчасно дякую за допомогу,

З повагою,
Анатолій
1 согласны, 0 не согласны



Комментарии к отзыву


Анатолії (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год Доброго дня!
708-2982085
Ответ представителя Мист-Эксспрес (Украина, Львів) 8 сентября, 2016 год Дякуємо за уточнення! Ваша посилка знаходиться у відділенні АПТ№762, ((Поштомат ПриватБанку)) Київ, вул. Ентузіастів, 7 (відділення ПриватБанку), яке працює згідно графіку
пн-пт: 10:00 - 19:00
сб: 10:00 - 16:00
нд: вихідний
Анатолії (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год А чому ж тоді мені телефонує приват-банк і каже, що в суботу вони не працюють ?
Графік роботи на Вашому сайті я і сам можу подивитися!
Він у вас неактуальний!
Ответ представителя Мист-Эксспрес (Украина, Львів) 8 сентября, 2016 год Термін зберігання посилки в АПТ 5 робочих днів. Можливо мали на увазі, що 10.09.2016 Ваша посилка вже не буде знаходитись в АПТ. Для уточнення деталей щодо переадресації до дверей зверніться в наш call center тел.: (050) 432 77 07, (067) 432 77 07, пн-пт: 08:00-20:00; сб: 09:00-16:00.
Анатолії (Украина, Київ) 9 сентября, 2016 год а-ха-ха
Знову те ж саме!!!!
Попросив уточнити - а від Вас ніякого зворотного зв'язку!!!

Я забрав посилку в робочий час, хоч це не було безпроблемно для мене.
Більше ніколи в житті не скористаюся Вашими послугами.

Краще вже голубиною поштою слати, чи в пляшці в морі.
Анатолії (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год І що значить "що 10.09.2016Ваша посилка вже не буде знаходитись в АПТ" ?
А де вона знаходитиметься?
Анатолії (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год Дуже Вам дякую, але я вже дзвонив!
Мені нічого путнього не сказали!
Один з операторів сказав що уточнить і передзвонить і вже 3 дні тихо.
Якщо Вам не складно, будь ласка, уточніть чи відділення точно ( 100% ) працює в суботу,

Щодо переадресації до дверей - як я написав вище, мені сказали, що я маю написати ВІД РУКИ (!) заяву і вислати Вам на пошту.

Завчасно дякую!
Анатолії (Украина, Київ) 9 сентября, 2016 год ха-ха-ха
Знову те ж саме!!!!
Попросив уточнити - а від Вас ніякого зворотного зв'язку!!!

Я забрав посилку в робочий час, хоч це не було безпроблемно для мене.
Більше ніколи в житті не скористаюся Вашими послугами.

Краще вже голубиною поштою слати, чи в пляшці в морі.
Ответ представителя Мист-Эксспрес (Украина, Львів) 9 сентября, 2016 год Так, АПТ№762 працює в суботу. Коли термін зберігання в АПТ завершується, кур'єр повертає посилку на склад нашої Компанії, у Вашому випадку посилку б перемістили на ОВ №77, вул. Віскозна, 32. Для зміни адреси доставки потрібно написати на dispatcher@meest-express.com.ua від руки написану заяву та додати копію першої сторінки паспорта.
Анатолії (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год Доброго дня!
708-2982085
Ответ представителя Мист-Эксспрес (Украина, Львів) 8 сентября, 2016 год Доброго дня, Анатолій. Підкажіть, будь ласка, номер посилки для перевірки інформації. По вказаній Вами адресі є лише АПТ№762, ((Поштомат ПриватБанку)) Київ, вул. Ентузіастів, 7 (відділення ПриватБанку), пн-пт: 10:00 - 19:00
сб: 10:00 - 16:00, нд: вихідний.
З повагою, "Міст Експрес"







Мист Экспресс

Мист Экспресс - служба доставки, которая входит в состав почтово-логистической группы, основанной в 1992 году международной корпорацией Meest Corp. Inc. (Toronto, Canada). Основные виды услуг:


доставка из интерент-магазинов Украины, Европы, США;
доставка международных почтовых отправлений;
адресная доставка...
, , ,

Адреса и контакты

Служба доставки

Онлайн фасфуд ВкусныйКиев

Рейтинг: 5
1 отзыв
Две Империи

Рейтинг: 5
1 отзыв
USPS служба доставки

Рейтинг: 5
2 отзыва
Доставка суши Sushi-Point

Рейтинг: 4.4
5 отзывов
Express Mail

Рейтинг: 3.9
7 отзывов
Компания Mirro

Рейтинг: 3.8
14 отзывов
Компания «GUNSEL»

Рейтинг: 3.5
390 отзывов
Ин-Тайм

Рейтинг: 3.4
1307 отзывов
Topsky Express

Рейтинг: 3
2 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться