Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

Накипіло) - Отзыв о Гипермаркет "Город дверей"


Оценка автора: 1 из 5, просмотров: 248

Рейтинг: 2.6, всего отзывов 41

http://www.otzyvua.net/gipermarket-gorod-dverey Киев, пр-т Московский, 26
От Іван, опубликован 7 сентября, 2016 год



Іван 7 сентября, 2016 год Я думав , що я такий один , а нет ) Замовив 1 дверь в ванну , на початку серпня , сказали, що це діло 10 днів. Вніс повну суму + на за установку. В договорі написано 16.08.2016 двері будуть на складі + 3 дні на інше . Ну і десь числа так 11.08 , ніби , наберають кажуть + тиждень треба , я погодився без лишніх питань . За годину мене знов наберають і кажеть що 2 вересня , раніше ніяк. Я звісно скандалю , мене вислуховують і йдуть на зустріч , що 2 вересня , вона буде вже в мене в квартирі. 2 вересня я чекаю доставки до 4 вечора , не витерпів дзвоню, на що кажуть що двері на складі , но доставити їх можна лише завтра . +1 день вирішив можна почекати , но хай підняв , сказали зараз ми вас на головного менеджера переключемо . За 5 хвилин очікування я почув обіцянку перезвонити, но так вони і не перезвонили... В суботу я з самого ранку набрав , на що почув , що ніяких заявок не залишили , я спочатку старався толерантно виразити своє невдоволення та знов почувші балачки про "завтра" я не витерпів , після довгиг моїх криків мені запроаонували , що в середу 7.09.2016 буде доставка на 11.00 + установка 15.00. В 15.00 пусто дзвоню туди , кажу "Де мої двері!!!" на що чую вибачення і в 17.00 я їх отримав , но їх так і не установили , я знов звоню слухаю фігню всяку , пояснюю , що це зовсім не " по християнські " на що у відповідь чую , ви не зімною говорили про установку ... Я запропонував одно з 2 , або до 18.00 двері будуть вмонтовані , або нова дата з компенсацією , на що мені сказали що в 19.00 мене наберуть , зараз вже більше , дзвінка нема . Я так це точно не залишу , уже дуже накипіло .... НЕ БЕРІТЬ ТУТ ДВЕРІ !!!! СЕРВІС 0!!! 0 согласны, 0 не согласны



Комментарии к отзыву


Іван (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год Продовження історії, дверей досі нема) Я знову дзвоню в "двері в ад" , я дзвоню, не вони . Менеджера на місті нема, ми передамо, з вами звяжуться... Дзонить установщик дверей і каже що сьогодні знов не судьба, менеджери поставили моє замовлення але після ще одного, хоч норма 1 замовлення в день. Я знову дзвоню , мені з інтонацією "як з г...вном" кажуть, що сьогодні ніяк , давай завтра ... Завтра... завтра , Карл... Тут моє терпіння порвалося ... Я не розумію , яж просив по людські , назначити дату коли 100% можна покласти двері , навіщо було казати "завтра" ? Я звісно не втримався і без мата , на що почув фразу школо-ло - "ти мені це в очі скажи" ) ."С" - cервіс ! Та в вас є моя адреса , не треба по IP вичисляти навідь , приїдь , і поставь ці двері , я весь цей процес можу тобі казати в очі , який в вас сервіс))) Перенесли все на завтра... На рахунок моєї просьби, яку компенсацію я отримаю , за те що всі сроки були зірвані , я почув що це не в їх компетентності. Я дуже не задоволений їх сервісом ... Їм або прикривати цю конторку , або весь персонал (крім продажників) вигнати і набрати нових .
Адміністрація гіпермаркету "Город Дверей" (Украина, Київ) 9 сентября, 2016 год Добрий день, пане Іване!

Нами було розглянуто Ваше звернення. Приносимо свої вибачення за неякісну роботу наших співробітників.

За досягнутою з Вами домовленістю, сьогодні о 13:00 буде проведена установка дверей.
Гіпермаркет "Город Дверей" компенсує Вам установку згідно п.6.4. договору.

З повагою,
Адміністрація гіпермаркету "Город дверей"
(044) 393-32-18
Іван (Украина, Київ) 12 сентября, 2016 год Коротко по фактам : 1) переплутали 1 деталь форнітури , передзвонив повідомив , сказали в понеділок приїдуть поміняють. Наразі тихо, дзвонити я вже устав , чекаю всетаки Ваших рішень. 2) Компенсіції нема , на картку не прийшла , готівку мені теж не давали. 3) попросив при установці покласти поріжок , забув спитати скільки це коштує , думав гривень 50 максимум. Стягнули 100) без чеку і т.п. Но це вже моя вина , треба було всетаки поцікавитися)
Адміністрація гіпермаркету "Город Дверей" (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год Добрий день, Іван!

Для ідентифікації Вас як клієнта прошу вказати номер Вашого замовлення, Ваше повне ім'я та прізвище.


З повагою,
Адміністрація гіпермаркету "Город Дверей"
(044) 393-32-18
26@door.city
Іван (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год №100 , Гісем Іван . Ради повноти картини додам , набрали мене в 19:30 - 19:40 . Пообіцяли сьогодні після обіду, на диво відразу 2 установщика приїдуть , вчора ні одного вільного не могли знайти) І нарахунок морального відшкодування , починають на тормоза пускати , мов заявку я зробив , завтра вас наберу , вже майже 11 , тихо )))
Адміністрація гіпермаркету "Город Дверей" (Украина, Київ) 8 сентября, 2016 год Пане Іване,
Ваше звернення перенаправлено у відділи, які будуть займатися Вашим питанням.
Як тільки буде прийнято рішення по Вашому питанню, Вас відразу про це повідомлять.

З повагою,
Адміністрація гіпермаркету "Город Дверей"
(044) 393-32-18
26@door.city






Гипермаркет "Город дверей"

Гипермаркете "Город дверей" - один из первых супермаркетов специализирующихся на продаже дверей. Широкий ассортимент продукции в гипермаркете дверей не оставит равнодушными даже самых требовательных покупателей. Квалифицированные специалисты любезно помогут подобрать...
,

Адреса и контакты

Киев, пр-т Московский, 26
Телефон: (050) 377-67-27

Гипермаркеты

Гипермаркет мебели MARGO

Рейтинг: 4
31 отзыв
Real гипермаркет в Ocean Plaza

Рейтинг: 3
3 отзыва
БудМакс

Рейтинг: 3
4 отзыва
Леруа Мерлен

Рейтинг: 2.6
88 отзывов
МегаМаркет

Рейтинг: 2.5
103 отзыва
Амстор

Рейтинг: 2.3
15 отзывов
Супермаркет "Край"

Рейтинг: 2.2
10 отзывов
ОЛДИ

Рейтинг: 2.2
52 отзыва
Караван ТРЦ

Рейтинг: 2.1
73 отзыва
Dream Town ТРЦ

Рейтинг: 2
4 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться