Олег
6 декабря, 2015 год
Хотів написати відгук, як мене розвели в фокстроті, але почитавши відгуки інших людей зрозумів, що там розводять всіх і кожного. А наша служба по захисту прав споживача це все ігнорує, і ти нічого не можеш з цим зробити.
согласны,
не согласны
Комментарии к отзыву
Ответ представителя Фокстрот (Украина, Київ)7 декабря, 2015 годДоброго вечора, Олег!
Вдячні Вам за звернення.
Нам щиро шкода, що Вам довелося зіткнутися з незручностями при взаємодії з магазинами мережі «Фокстрот. Техніка для дому».
Для того , щоб ми могли надати Вам коректну інформацію і розібратися в даній ситуації, прохання конкретизувати Ваше звернення та направити його на електронну адресу компанії info@foxtrot.com.ua вказавши контактні дані для зворотного зв'язку.
З повагою , Юлія
Фахівець групи рекламацій
Компанія «Фокстрот. Техніка для дому »
0800 500 153
Комментарии к отзыву
Вдячні Вам за звернення.
З повагою , Юлія
Фахівець групи рекламацій
Компанія «Фокстрот. Техніка для дому »
0800 500 153