Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

рейс Львів - Вроцлав 03.04.2016 у 23.25 - Отзыв о Busfor.ua


Оценка автора: 3 из 5, просмотров: 1809

Рейтинг: 3.9, всего отзывов 983

http://www.otzyvua.net/busforua От Руслан, опубликован 6 апреля, 2016 год



Руслан 6 апреля, 2016 год Бачу тут вже коментар є про цей рейс, але я напишу своє бачення. Я купив білет дуже раптово заплатив 600 грн за неоплан, "по квитку" відправлення зі Львова у 23:25 прибуття у 09:25 до Вроцлава (до речі на сайті при покупці була вказана інша година 23:25 - і десь 12 година ) після чого натрапив на цей сайт з відгуками про нього. Я не на жарт розхвилювався, вважав що моя поїздка зірветься по незрозумілим причинам, гірше всього думав що взагалі нічого не приїде. Тому в день купівлі квитка позвонив по вказаним номерам перевізника. Мені відповіли, я уточнив чи відправляється автобус. Мені сказали так, що автобус відправляється у 00:10 зі Львова, я навіть уточнив чи він дійсно буде стояти на платформі, а то читав що бували випадки коли автобус не заїжджав на АС. В день відправлення я приїхав раніше на всякий випадок теж через переживання щодо відгуків, потратився на таксі, по Львову з АС2 до Стрийської АС біля 110 грн за нього віддав, був один з перших у автобусі, у 22:45 я вже сидів у ньому. Памятаю подумав собі," ну автобус є, то вже все добре", подали обіцяний Неоплан, на польських номерах перевізник "ШЕВАБАС". Памятаю що вже заснув поки чекав відправлення, автобус виїхав з АС у тій годині про яку казав водій 00:10. Але десь годину стояли ще у Львові, не знаю по яким причинам бо я заснув, виїхали приблизно у 1:20 зі Львова. у 3:30 по українському часі були на границі, виїхали з неї у 6 (урк.час) ранку. Дівчина жалілась що автобус повинен був бути в 5 ранку у Кракові, заїхали до нього приблизно у 10 по українському часі. До водіїв претензій не маю на рахунок ввічливості, тут начитався що вони хамовиті, в реальності вони спілкувались з пасажирами через гучномовець, старались максимально донести до пасажирів порядок дій на границі, і інші речі щодо зупинок. На рахунок тепла у автобусі, то коли пасажири робили зауваження - вони включали пічку, часами було холодно, але в більшості мені було тепло. Приїхали до Вроцлава у 13:10. Чесно кажучи це не найгірша моя поїздка.
Для фірми: Бажаю бас фор розвивати синхронізацію щодо обміну інформації між басфор і перевізником. Часто є так що вона не сходиться, що впливає на оцінку. Це ж ваші гроші, багато хто з людей у автобусі вже більше не скористаються вашими послугами через такий жорстокий зсув у часі. Коли буду їхати назад, я все таки ризикну і візьму ще один раз квиток через вашу фірму і зроблю висновки щодо розвитку фірми:)..
Для людей: заплатив 600 грн за рейс Львів - Вроцлав, в принципі інші фірми хочуть біля 800 грн за такий маршрут...тому тут є один фактор ціна - якість, врахуйте будь-ласка це...Хочете комфортніше платіть більше бабла. Хочете найдешевше, то готуйтесь до таких форс-мажорів.
0 согласны, 1 не согласны



Комментарии к отзыву


Ответ представителя Busfor.ua (Украина) 7 апреля, 2016 год Доброго дня, Руслане!

Дякуємо за відгук і побажання.
Чи є у Вас можливість вказати номер квитка Львів-Вроцлав, щоб ми змогли розібратись у ситуації?
Руслан (Польша, Warszawa) 7 апреля, 2016 год Доброго дня, квиток №604260:)
Ответ представителя Busfor.ua (Украина) 11 апреля, 2016 год Добрый день, Руслан!

Спасибо за описание Вашей поездки. Мы уже начали прорабатывать этот вопрос с перевозчиком и приложим максимальные усилия для того, чтобы обезопасить наших клиентов от таких ситуаций.
Рекомендую проверить Ваш e-mail.
Татьяна (Украина) 6 апреля, 2016 год ну й відгук). Не вистачає лише інформації в яких носках ви були в той день !)
Зі мною стався найгірший випадок - прочекала, неприїхав, не повернули. Ціна на бусфорі була дорожча ніж звичайна на автовокзалі.

Не варто! Не раджу
Ви написали нейтральний відгук фірмі, якої взагалі не має бути...на це є причини - мої особисті та ін людей, яких " кинули"
Ответ представителя Busfor.ua (Украина) 7 апреля, 2016 год Добрый день, Тетяно!

Чи є у Вас можливість вказати номер квитка Одеса-Київ, щоб ми змогли розібратись у ситуації?
Або номер телефону, який використовувався при створенні замовлення.
Татьяна (Украина) 7 апреля, 2016 год хоча , я більш ніж впевнена, що спілкуюсь з наступним менеджером" роботом", який нічого не вирішує.
Ваша компанія кидає людей на гроші, не надає послуг , за які бере гроші !
Татьяна (Украина) 7 апреля, 2016 год 097 755 75 39 - номер , який вказувався при замовленні,
перевізник Ярмола А. Г.,
білет на 6.07.15 Одеса - Київ
номер квитка - 345135
Ответ представителя Busfor.ua (Украина) 11 апреля, 2016 год Добрый день, Татьяна!

Спасибо за то, что помогли разобраться нам в сложившейся ситуации.
С перевозчиком уже ведется работа по улучшению качества предоставления услуг.
Сегодня мы отправили полную стоимость Вашего заказа на карту, с которой Вы осуществляли покупку.
Рекомендую проверить Ваш e-mail.
Руслан (Польша, Warszawa) 7 апреля, 2016 год відпишеш тут якщо віддадуть гроші, добре?:)
Татьяна (Украина) 21 апреля, 2016 год доброго дня, Руслан. Кошти повернули. Не зразу відповіла, тому що після повернення коштів - мою карту зразу заблокували і мені прийшлось їхати у відділення для розблокування, гроші ще не зняла) . Мало віриться , проте, через 9 міс. мені все таки повернули кошти за той квиток, з яким мене кинули
Руслан (Польша, Warszawa) 22 апреля, 2016 год ))..Мої вітання)...Приємно що компанія почала більш менш діяти:)...Приємно що ви залишились задоволені цією розмовою:)..Доброго дня, Тетяно;)
Татьяна (Украина) 8 апреля, 2016 год відпишу ) в будь якому випадку.
Руслан (Польша, Warszawa) 7 апреля, 2016 год можливо мені повезло) перший раз їхав цією компанію, написав своє перше враження)..а на рахунок носків, то чорні, короткі такі були в H&Mі купляв)))..приємного Вам дня;)
Татьяна (Украина) 7 апреля, 2016 год :))))) дякую, взаємно!)






Busfor.ua

Busfor.ua - это современный онлайн-сервис по продаже автобусных билетов для поездок по Украине и Европе. Команда Busfor.ua берет во внимание каждое обращение и старается разобраться в любой ситуации. Чтобы отзыв...

Сайты новости

Портал скидок SuperDeal и лидер медицинских лабораторий СИНЭВО дают 50% скидки на анализы по всей Украине. Говорят: "На здоровье не экономят!" А мы скажем: "Зачем платить больше?!" Кто предупрежден, тот вооружен. Портал скидок SuperDeal и лидер...
Акция с "Latterini" Всем пользователям, которые покупали купоны по акциям с "Latterini":    Приносим Вам свои извинения. Салон "Latterini", в который вы покупали...

Сайты

Титтиграм

Рейтинг: 5
1 отзыв
2Gis

Рейтинг: 5
1 отзыв
Olivka.net

Рейтинг: 5
1 отзыв
Ui.ua

Рейтинг: 5
19 отзывов
Прогнозы на спорт capper.im

Рейтинг: 5
11 отзывов
Аудтокниги Audiodom.net

Рейтинг: 5
1 отзыв



Вам необходимо войти или зарегистрироваться