Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

фірма жахлива - Отзыв о Busfor.ua


Оценка автора: 1 из 5, просмотров: 1937

Рейтинг: 3.8, всего отзывов 991

http://www.otzyvua.net/busforua От Дмитро, опубликован 22 февраля, 2016 год



Дмитро 22 февраля, 2016 год замовили квитки з м.Житомир до м.Львів
Прізвища вказані з помилками на дані зауваження вони відповіли що допускається до 3 помилок в прізвищі ( мол переживете ).
роздрукували квитки за пів години до прибуття чикали у визначеному місті, все 17:00 нема маршрутки по телефону відповіли затримується ( ну то дорога мало лі шо там ).
17:15 повторний дзвінок де маршрутка: - телефонуйте до перевізника бо фірма не в компетенції дати вам відповідь.
17:20 перевізник: - нас не повідомляли про те що будуть пасажири з м.Житомир оскільки фірма БОСФОР нам не надала таку інформацію.

класіка жанра
фірма босфор це повний відстій не раджу вам замовляти там квитки, оператори не грамотні, спілкуються як обіс.....ні , не можуть дати конкретну відповідь уходять від запитання. УЖАС ФІРМУ ПОТРІБНО ГНОБИТИ І ЧМИРИТИ
2 согласны, 0 не согласны



Комментарии к отзыву


Настя (Украина, Київ) 25 февраля, 2016 год Дмитро, доброго дня! Нам дуже шкода, що склалась така ситуація.
Хочемо зазначити, що на сайті Busfor.ua представлена лише та інформація, яку надає нам перевізник. Так само і перевізник отримує від нас кінформацію про кількість пасажирів на певному рейсі. Щоб розібратись у вашій ситуації, будь ласка, надішліть листа на адресу нашої служби підтримки з детальним описом того, що сталось support@busfor.com.
Татьяна (Украина, Київ) 23 февраля, 2016 год а взагалі то закрити! Мене залишили в Одесі з придбаним квитком і кошти не повернули ( близько 300 грн)
Настя (Украина, Київ) 25 февраля, 2016 год Тетяно, доброго дня!
Зверніться, будь ласка, до нашої служби підтримки. Там спробують розібратись у вашій ситуації і підкажуть, як скласти заяву на повернення коштів. +380 (44) 502-88-89, +380 (50) 117-90-07, +380 (67) 351-37-34, +380 (93) 175-55-04
support@busfor.com
Татьяна (Украина, Київ) 26 февраля, 2016 год я зверталась раз 10, кожного разу ін менеджер, невирішуючий нічого!
Купивши білет, прочекавши 2,5 години бус в чужому місті, не отримавши жодних пояснень, тепер я маю випрошувати кошти назад? мені сказали що я маю написати 2 заяви і скинути скани своїх документів в т.ч. паспорту. Це бред! + в одній заяві, я маю повідомити, що не проти зняття % , штрафу за те, що я не поїхала бусом, який не приїхав. Принципово нічого не відсилала.
Не раджу нікому, зроблю все можливе , що від мене залежить, щоб вас закрили!






Busfor.ua

Busfor.ua - это современный онлайн-сервис по продаже автобусных билетов для поездок по Украине и Европе. Команда Busfor.ua берет во внимание каждое обращение и старается разобраться в любой ситуации. Чтобы отзыв...

Сайты новости

Портал скидок SuperDeal и лидер медицинских лабораторий СИНЭВО дают 50% скидки на анализы по всей Украине. Говорят: "На здоровье не экономят!" А мы скажем: "Зачем платить больше?!" Кто предупрежден, тот вооружен. Портал скидок SuperDeal и лидер...
Акция с "Latterini" Всем пользователям, которые покупали купоны по акциям с "Latterini":    Приносим Вам свои извинения. Салон "Latterini", в который вы покупали...

Сайты

Титтиграм

Рейтинг: 5
1 отзыв
2Gis

Рейтинг: 5
1 отзыв
Olivka.net

Рейтинг: 5
1 отзыв
Ui.ua

Рейтинг: 5
19 отзывов
Прогнозы на спорт capper.im

Рейтинг: 5
11 отзывов
Аудтокниги Audiodom.net

Рейтинг: 5
1 отзыв



Вам необходимо войти или зарегистрироваться