Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

Недобросовістність і обман - Отзыв об АЛЛО


Оценка автора: 1 из 5, просмотров: 116

Рейтинг: 3.9, всего отзывов 2552

http://www.otzyvua.net/allo От Марина, опубликован 18 октября, 2016 год



Марина 18 октября, 2016 год Рік назад, в жовтні 2015 року, чоловік купив мені телефон SONY в інтернет-магазині "АЛЛО". Нас нічого не насторожило, і відгуки не читали, бо перед цим зробили 2 покупки в даному магазині, і все було чудово. Через 10 днів телефон вимкнувся - і більше не вмикався. Почали звонити на гарячу лінію, нам дали 2 варіанти:1. Ми з документами відправляємо їм телефон і вони передають на сервісне обслуговування,або 2. Самі здаємо в сервіс. Майже місяць лежав телефон вимкнений, чоловік був у відрядженні, я з дитиною в лікарні. Іхала в Чернігів(живу в області) на початку грудня - завезла в сервіс. Забрала перед Новим роком, в кінці грудня 2015 року. Запис у гарантійному талоні чомусь не зробили. Телефон працював, але періодично все ж сам вимикався. Потрібно було перезавантажувати. Перезавантижиться, працює . і так до 22 серпня 2015 року. Цього дня екран просто потух. Всі сповіщення приходять, чути звук, але екран темний. На пару секунд вмикався, коли пару годин полежить, але я навіть розблокувати не встигала - він знову тухне. Чоловік - у відрядженні, його НЕМАЄ в Україні. я звертаюся електронною поштою до інтернет-магазину "АЛЛО", питаю,. чи можуть вони мені якось допомогти, бо телефон до жовтня ще на гарантії. Мене просять вислати їм телефон, і вони передадуть на сервіс, кажуть,які вкласти документи. Я наголошую, що чоловіка НЕМАЄ в Україні, чи можу я свій паспорт і код надати, всі документи на телефон і сам телефон - в мене. Мене запевняють, що все гаразд, я можу відправити телефон до них. 29 серпня відправила свій телефон до інтернет-магазину "АЛЛО", на сервісне обслуговування. Згідно гарантіїї - безкоштовне сервісне обслуговання можна було здійснии до 14 жовтня 2016 року. Через тиждень написалала електронного листа у службу підтримки даного інтернет-магазину, оскільки не було ніяких повідомлень щодо місцезнаходження мого телефону. Мені відповіли, щоб я написала їм , і дала контактний номер телефону - мені перезвонять. Номер телефону я залишила. Через тиждень написала їм знову, бо ніхто мені так і не перезвонив. Відповіді на мого листа не було. Через 2 дні я звонила на гарячу лінію служби підтримки інтернет-магазину - мою заявку прийняли, і обіцяли розібратись протягом доби, і мені повідомити - де мій телефон, що з ним, і коли мені його віддадуть. Я чекала 10 днів, перезвонила їм знову на гарячу лінію. Знову обіцяли розібратись протягом доби. Ніхто не перезвонив. Ще через тиждень (це вже 2 жовтня було) я знову звоню на гарячу лінію служби підтримки і прошу розібратись із цим питанням зараз же, поки я чекаю на лінії. Через пару хвилин мене повідомили, що з моїм телефоном не гарантійний випадок, сервісне обслуговування зробити безкоштовно не можуть, склали всі відповідні акти і з понеділка (тобто 3 жовтня) телефон буде мені відправлено. 12 жовтня я дзвоню до них на гарячу лінію знову, де мене запевняють, що телефон відправили ще минулого тижня, і 12-13 жовтня орієнтовно він буде у мене на відділенні транспортної компанії доставки, і мені прийде відповідна смс, що я можу його забирати. Звісно, ніякої смс не було. 17 жовтня, я дзвоню до служби підтримки знову, і прошу в них номер товарно-транспортної накладної. Номер мені не дають. Кажуть, що не мають такої інформації. А мій телефон було відправлено минулого тижня. Знову обіцяють розібратись протягом доби. Я не можу не тільки отримати назад свій телефон, навіть не можу зрозуміти - де він, і чи він ще існує.
Сьогодні мені приходить смс з номером товарнотранспортної накладної. Я одразу перевіряю його на сайті Нової пошти. І тут виявляється, що :1. у накладній не мій номер телефону, якийсь інший, 2. товар ще 6.10.16 прибув до мого відділення Нової пошти!!!!! Ввожу номер телефона чоловіка - і, о,чудо!, посилка відправлена на його ім.я!!!!! але ж мого чоловіка НЕМАЄ в Україні!!!!!! він мав в кінці місяця приїхати, але щось помінялось, і приїхав раніше. Сьогодні він вдома, і зразу пішов на відділення Нової Пошти. Там вияснилось, що вони і звонили і писали на цей номер, і в результаті відправили посилку назад!!!!!!!! я знову звоню на гарячу лінію, де дівчина починає мене запевняти , що посилку відправили сьогодні, 18.10.2016. Я розказую їй всю цю історію, тоді вона каже, що оскільки чоловік отримував тоді цю посилку, то тільки на нього вони могли вислати її зараз. але я ж відразу повідомила - його НЕМАЄ в Україні!!!!! Я ж протягом місяця звонила , вони що там - говорять перше, що спаде на думку? чому , коли я звонила 12 жовтня, мені сказали, що орієнтовна дата доставки 12-13 жовтня? а зараз заявили, що у них дуже великий штат співробітників, і вони будуть слухати мої розмови і читати переписку, щоб вияснити, хто мене так дезінформував. Дуже прошу повернути мені мій телефон. щось забагато дій біля непрацюючого апарату, нікому не здається.? Я вже звернулась у службу підтримки прав споживачів. Поки чекаю від них відповіді. Майже 2 місяці довелось мені спілкуватись із гарячою лінією інтернет-магазину "АЛЛО". Кожен новий консультатнт обіцяв розібратись протягом доби. І , доки я не зроблю наступний до них дзвінок, ніхто ні з чим не розбирається. Це задарма потрачені час, нерви і гроші. Нікому не рекомендую категорично!!!
0 согласны, 0 не согласны



Комментарии к отзыву


Ответ представителя АЛЛО (Украина, Житомир) 19 октября, 2016 год Доброго дня. Марина, приносимо вибачення за незручності. Для того, щоб ми могли розібратися в даному питанні і допомогти в його вирішенні, просимо продублювати Ваше звернення із зазначенням контактних даних на адресу електронної пошти e-shop@allo.ua. Дякуємо Вам за відгук про АЛЛО. Всього найкращого. Звертайтеся до нас ще.
Марина (Украина, Київ) 19 октября, 2016 год Так я з самого початку і писала туди, якщо ви уважно мій відгук прочитали. Почала звонити на гарячу лінію після того, як на мої листи ви не стали відповідати. Можу ще дещо додати, до написаного вчора. Мені, звісно, так ніхто і не віддзвонився, як обіцяли на гарячій лінії. Перезвонила зранку сама - знову таж пісня, вибачте будь ласка, бла, бла, бла... Мій телефон десь у сервісному центрі, прошу - відправте мені, кажуть - ми їм передамо і вам скажемо, чекайте. Чекаю. В обід звонять чоловіку із сервісного центру "АЛЛО" і питають : " Скажіть, будь ласка, а що у нас робить ваш телефон?" Чоловік їм коротко розповів - вони запропонували відправити йому телефон знову. Занавес. А для чого, кому, і куди я дзвоню вже майже 2 місяці на гарячу лінію? це що, не одна компанія? вони не діляться між собою інформацією? це, такий прикол, чи що?
добре, я зараз цього листа , з доповненням, відправлю і на електронну адресу. якщо це хоч якось пришвидшить вирішення мого питання - я відправлю куди завгодно і що завгодно. Давайте ще інші номери телефонів, куди можна дзвонити. Всім гарного дня. Дякую за увагу.
Гость (Украина, Київ) 18 октября, 2016 год полезный отзыв, спасибо что не поленились написать эту историю, 10 раз подумаешь теперь - покупать там что-нибудь, или нет
Гость (Украина, Маріуполь) 18 октября, 2016 год На Новой Почте жена имеет право получить посылку мужа.

Что касается "негарантийного ремонта", обратите внимание, что согласно абз.3 ч.4 ст.17 Закона Украины "О защите прав потребителей", У разі коли під час гарантійного строку необхідно визначити причини втрати якості продукції, продавець (виконавець, виробник) ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ у триденний строк з дня одержання від споживача письмової згоди організувати проведення експертизи продукції. Експертиза проводиться за рахунок продавця (виконавця, виробника). Речь идёт о НЕЗАВИСИМОЙ экспертизе, заключение сервисного центра не катит.
Единственная причина для отказа в гарантийном ремонте - що недоліки виникли після передачі продукції споживачеві внаслідок порушення ним встановлених правил використання, зберігання чи транспортування. Если независимая экспертиза не установила вашу вину в поломке экрана, то обязаны отремонтировать. Все остальные отмазки, типа царапина или скол - это просто отмазки, и незаконны.
Не забирайте телефон с НП, пусть возвращается ещё раз, требуйте ремонта.

В управление по защите прав потребителей обращаться бесполезно, они максимум штраф наложат. Но вам это не поможет.

Идите в суд, для вас бесплатно, по месту вашего жительства. Требуйте ремонта, и неустойку (1% от стоимости в день начиная с 15 дня).







АЛЛО

РОЗНИЧНАЯ СЕТЬ "АЛЛО-телеком"
Основана в 1998 году.
Цель "АЛЛО-телеком" - быть розничным решением №1 в Украине как для мобильной и стационарной связи, так и для портативных технологий.

"АЛЛО-телеком"- это:
наибольшая специализированная сеть по количеству...
,

Адреса и контакты

Техника

Интернет магазин МЕГАШАРА

Рейтинг: 5
1 отзыв
Интернет-магазин Карман

Рейтинг: 5
1 отзыв
Магазин Seven Shop

Рейтинг: 5
1 отзыв
Мега Галактика

Рейтинг: 5
2 отзыва
Хiaomi.ua

Рейтинг: 5
1 отзыв
Интернет-магазин Hot Apricot

Рейтинг: 5
1 отзыв



Вам необходимо войти или зарегистрироваться